Prøv vores nye app
Optakt: Route Adélie de Vitré
31. marts 2023 14:00Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Mens det meste af cykelverdenen har øjnene rettet mod Belgien, fortsætter Coupe de France-løbsserien fredag med Route Adelié Vitré, hvor mange af de bedste franske ryttere vil slås om vigtige point i deres jagt på den samlede sejr. Det aggressive løb, der afvikles på en kuperet rute, er blevet vundet af både stærke sprintere og puncheurs, og det er igen disse ryttertyper, der ventes at dominere i 2023-udgaven.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM GP MIGUEL INDURAIN, VOLTA LIMBURG CLASSIC OG FLANDERN RUNDT UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

 

Løbets rolle og historie

På denne tid af året handler det næsten udelukkende om brosten og belgiske hellingen, men mens de belgiske ryttere og verdensstjernerne har fokus på Flandern Rundt, er denne tid lige så vigtig for mange af de franske ryttere af helt andre årsager. Løbsserien Coupe de France får måske ikke så meget opmærksomhed uden for hjemlandet, men for de lokale ryttere er det et stort mål at gøre det godt i de løb, der er en del af den prestigiøse kalender.

 

Efter den tidlige start i januar ved GP Marseillaise og derefter en meget travl periode med GP de Denain, Classic Loire Atlantique, Cholet Pays de la Loire og La Roue Touangelle på kun halvanden uge, fortsætter serien med den første af de tre runder i april. Fredag gælder det Route Adelié Vitré, inden rytterne allerede tirsdag d. 11. april skal i sadlen igen til Paris-Camembert og atter søndag d. 16. april i Tour du Doubs.

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Route Adelié Vitré er et relativt nyt løb, der første gang blev afviklet som Tour l’Armorique i 1996. Siden det nuværende UCI-system blev indført i 2005, har det været et 1.1-løb på kalenderen, og det bliver altid holdt en fredag først i april eller sidst i marts. I 2008 besluttede arrangørerne at trække løbet ud af Coupe de France-serien, men siden 2012 har det haft sin faste plads på den fine kalender.

 

Route Adelié Vitré afvikles altid fredagen før Flandern Rundt, men var tidligere ret isoleret som endagsløb på den franske kalender. I de seneste år har man dog afviklet La Roue Tourangelle om søndagen og dermed haft de to Coupe de France-runder på tre dage, men det ændredes der på i 2022, hvor sidstnævnte blev flyttet til den forudgående søndag. Alligevel kan løbet i Vitré betragtes som i rosinen i pølseenden i en travl periode med hele fem Coupe de France-løb på kun godt to uger.

 

Route Adelié Vtrré er typisk blevet afgjort i reducerede massespurter på den stigende opløbsstrækning eller ved et angreb. Siden 2010 har Cyril Gautier taget en solosejr, Renaud Dion, Laurent Pichon, Silvan Dillier og Axel Zingle har vundet i spurter i små udbrud, Roberto Ferrari og Alessandro Malaguti har haft succes ved at angribe fra små grupper tæt på mål, og Bryan Coquard, Romain Feillu, Marc Sarreau og Arvid De Kleijn har vundet reducerede massespurter. I 2015 og 2016 kontrollerede Direct Energie løbene benhårdt, og derfor har usædvanligt store felter spurtet om sejren, begge gange med Bryan Coquard som sejrherre.

Annonce

 

Sidste år var alle øjne rettet mod Arnaud Demare, men elendigt vejr gjorde det umuligt at kontrollere løbet. Resultatet blev af et i forvejen stærkt reduceret felt, splittede i mange grupper, og det endte med, at fire mand spurtede om sejren, der gik til Axel Zingle foran Dorian Godon og Valentin Ferron. Der bliver dog ingen gentagelse af Zingles sejr i år, hvor han har fuldt fokus på brostensklassikerne, men det åbner døren for, at Godon og Ferron, der begge er med igen i år, kan forsøge at forbedre sidste års resultat.

 

STREAM GP MIGUEL INDURAIN, VOLTA LIMBURG CLASSIC OG FLANDERN RUNDT UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

 

Ruten

Som de fleste Coupe de France-løb er Route Adelié Vitré et rundstrækningsløb, der benytter to forskellige rundstrækninger og en rute, der er præcise den samme, som er blevet benyttet de seneste mange år.

 

I alt skal der tilbagelægges de sædvanlige 197,8 km med start og mål i den bretonske by Vitré, og ruten kan inddeles i to dele. Efter starten i Vitré tilbagelægger rytterne først seks omgange på en 21,1 km lang rundstrækning i området nord for byen. Den indeholder tidligt stigningen Cote de la Cheneliere (800 m, 5,3%) efter 3,8 km, mens Cote de Perouse (700 m, 5,3%) kommer bare 3,7 km fra mål, hvor opløbsstrækningen er stigende. Der er imidlertid stort set intet fladt i det konstant rullende terræn, men ruten er ikke teknisk kompliceret før i finalen.

 

Den sidste del af løbet består af otte omgange på en mindre 8,9 km lang rundstrækning, der igen inkluderer Cote de la Chesneliere efter 3,8 km. Herfra er terrænet igen småkuperet, indtil rytterne rammer bunden af den 300 m lange opløbsstrækning, der stiger. Det er en teknisk finale med 3 sving mellem 3 og 2 km-mærkerne, og derefter er der yderligere tre sving på den sidste kilometer, inden man når frem til det korte opløb.

 

Løbet byder på i alt 2489 højdemeter.

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

 

 

 

STREAM GP MIGUEL INDURAIN, VOLTA LIMBURG CLASSIC OG FLANDERN RUNDT UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

Annonce

 

Vejret

Bretagne kan ofte byde på dårligt vejr, og denne gang viser den cykelgale region sig fra sin meget ubehagelige side. Fredagen vil være skyet med en konstant bygerisiko på 75-90% og en temperatur på op til 13 grader. Vigtigst er dog den meget kraftige vind (37-41 km/t), der vil blæse fra vest. Det giver på den store rundstrækning generelt side- og sidemedvind, mens der på den lille rundstrækning først vil være sidemedvind, siden mod- og sidemodvind over et kort stykke, indtil man generelt får sidevind ind gennem byen og slutteligt medvind på den korte opløbsstrækning.

 

Favoritterne

Som sagt har Route Adelié Vitré været vundet af både sprintere og aggressive ryttere, der har kunnet gøre en forskel på den kuperede rute. Rundstrækningerne er bestemt ikke nemme at kontrollere, og der er ikke meget fladt terræn. Løbet er dog ikke specielt vanskeligt, og det er som regel ikke umuligt for et stærkt hold at kontrollere tingene og samle det til en spurt.

 

Inden 2017- og 2018- udgaverne blev de tre foregående løb alle afgjort i reducerede massespurter, og sådan var det igen i 2019 og 2021. Det synes således tydeligt, at sprinterne har fået overtaget. Meget afhænger dog af vejret, der kan bidrage til at gøre løbet hårdt. I det lys er det ret interessant, at fredagen bliver så uhyre blæsende, som det er tilfældet.

 

Vejrudsigten kan minde meget om det, vi så sidste år. Vi var ikke voldsomt langt fra at få en reduceret massespurt i et ganske lille felt, men det blev i sidste end 10 mand, der kørte om sejren, fordelt med fire mand forrest og seks mand 7 sekunder efter. Vindstyrkerne er nogenlunde de samme - i år er det dog e anelse voldsommere, men vigtigt er det, at vi denne gang har vesten- og ikke nordenvind. Det bør være den perfekte retning til at skabe sidevindsdrama, men det kræver, at terrænet er åbent. Det er ikke et løb, der har en stor historik for sidevindskørsel.

 

Under disse betingelser har jeg svært ved at tro, at vi får en massespurt. Mit gæt vil være, at det kan blive et råt udskillelsesløb, hvor vind, regn og bakker gradvist vil reducere feltet. Herfra kan det blive afgjort i en spurt i en lille gruppe, som vi så det sidste år, men det kan også blive en taktisk finale, hvor det kan lade sig gøre for en solorytter at køre væk i det taktiske spil.

Annonce

 

Læs også
Brite vinder efter storslået soloridt - Spanier holder fortsat fast i klassementet

 

Selve finalen er karakteriseret ved de tekniske udfordringer og det stigende opløb. Det betyder, at det er en god finale for ryttere, der excellerer i stigende spurter, som vi så sidste år med Axel Zingle. De tekniske udfordringer spiller kun en væsentlig rolle, hvis vi får den massespurt, jeg ikke tror på.

 

Det er et ret åbent løb, hvor det er svært at udpege en oplagt favorit, men det svage felt betyder, at det bør være relativt let at gætte sig til, hvem der vil være med fremme. Jeg prøver at gå med Luca Mozzato. Arkea har et stærkt hold til vinden, og italieneren har set meget stærk ud på det sidste. Således blev han nr. 19 i E3 i meget skrapt selskab, og han var også med fremme i Gent-Wevelgem. Han er god i dårligt vejr, som vi så i søndags og sidste år i Tro-Bro Leon, og han bør i dette stigende opløb være en af de allerhurtigste. Han bør lige nu være blandt de stærkeste på en rute som denne, og jeg vil forvente, at Arkea sidder med flere kort til sidst. Som den hurtigste blandt dem står Mozzato med de bedste chancer for at vinde, og derfor tror jeg, at han endelig tager den første professionelle sejr.

 

Holdet har som sagt også andre kort. Jeg tror også uhyre meget på kometen Kevin Vauquelin¸ der sidste år blev nr. 4. Han er langt stærkere nu og har altså vist evner i dårligt vejr og vind. Han er også hurtig i denne stigende afslutning, men han skal af med sprintertyperne. Jeg forventer, at han kan være løbets stærkeste, og så må vi se, om han kan få det grejet sådan, at han kører alene hjem eller ender med folk, han kan slå i en spurt. Et tredje kort er Laurent Pichon, der ligeledes er hurtig og særligt i Loire Atlantique viste, at han er i storform og bør være en af de hurtigste. De har også den halvhurtige puncheur Louis Barré, for hvem ruten dog er lidt for let. Han er også meget svingende, men hans flotte Barcelona-etape i søndags giver håb. Normalt vil Anthony Delaplace også være godt i denne slags rå udskilningsløb, selvom han er langsom, men han styrtede i Catalonien og melder sig som hjælper, som jeg også venter, at Donavan Grondin er det.

 

Den store rival er vel det stærke hold fra Cofidis, og her tror jeg mest på Anthony Perez. Ha har været her, der og alle vegne i år, og nu går han efter Coupe de France. Som vi så, da han sidste år vandt i Loire Atlantique kan han slå også hurtige folk i dette stigende opløb, og han skal derfor bare af med sprintertyperne. Det har han formen til, særligt fordi Cofidis må sidde i overtal. En anden mand til det hårde løb er Benjamin Thomas, der synes endnu hurtigere. Han har dog aldrig for alvor fundet formen i år, og efter sit exit fra Paris-Nice skuffede han i Sanremo. I dette svage felt bør han dog køre med om sejren. Holdet har naturligvis også Bryan Coquard, der må være hurtigste mand i dette stigende opløb. Han viste hæderlig form i Catalonien, men jeg frygter, at vilkårene er brutale, da han ikke er nogen ørn i sidevind. Feltet er dog svagt, og holdet er stærkt, hvilket bør give muligheder.

 

Jeg har også enorme forventninger til sidste års nr. 2, Dorian Godon. Han er skabt til dette rå udskilningsløb og er også lynhurtig, som han viste sidste år. Han skal bare af med Coquard-typerne, og med de ben, han havde i Barcelona, vil han være en af løbets allerstærkeste. Når han ender et stykke nede på listen, skyldes det et svagt hold med kun fire mand. Det tæller også den endnu hurtigere Clement Venturini, der elsker dette stigende opløb. Han viste dog ikke storform i Catalonien heller, og jeg tror ikke, dette rå udskilningsløb er ideelt for ham med den nuværende form.

Annonce

 

Manden, der kan slå Coquard i en spurt, må være Paul Penhoët. Han er en uhyre holdbare sprinter, men hvad han kan i sidevind og i dette vejr, ved vi ikke endnu. Han har ikke imponeret alt for meget i de seneste løb, og han er til start med et svagt hold. Jeg frygter, at de får skovlen under ham undervejs. Han ledsages af stærke Miles Scotson og Enzo Paleni, der viste evner i Marseille, men det skal flaske sig, hvis de skal vinde. Også talentfulde Eddy Le Huitouze er spændende, men dette er hans første løb på dette niveau.

 

Intermarché kommer med kometen Madis Mihkels, men han har skuffet mig i år. Det er dog også første gang, han får chancen, og vi så sidste år, at han er en uhyre holdbar sprinter. Om han har evnerne til et sidevindsræs, aner vi dog ikke. Holdets anden hurtige mand er Dion Smith, der vil elske dette stigende opløb, men noget tyder på, at han har haft et eller andet problem. Han har i hvert fald ikke kørt løb i halvanden måned. Det er også en stor chance for Julius Johansen, der bliver stærkere og stærkere og måske nu er stærk nok til at gøre det flot under disse vejrbetingelser. Holdets stærkeste vil formentlig være Lilian Calmejane, der er god i dette vejr, men det skal flaske sig, hvis han skal vinde. Til gengæld tror jeg ikke længere, at Boy van Poppel er stærk nok til denne slags løb, mens det bliver spændende at følge unge Axel Huens, der netop er blevet nr. 5 i Gent-Wevelgem i U23-klassen.

 

Total har Julien Simon, der er svær at slå i denne slags stigende spurter, hvis vi kommer af med sprinterne. Han har dog haft et svært år, hvor han udgik af Tirreno med sygdom, og vi aner ikke, hvor han står. Hans hold virker også svagt. Han har dog sidste års nr. 3, Valentin Ferron, men efter en lovende start har han skuffet på det sidste, ligesom han trods en hæderlig spurt er slået af mange på stregen. Til en spurt har holdet Jason Tesson, men han virker helt fra snøvsen og får det formentlig for hårdt. Mere sandsynligt er det med den mere robuste Lorrenzo Manzin , der fik en podieplads i søndags, men heller ikke han synes flyvende. Fabien Grellier og Paul Oruselin er solide i et hårdt løb, men svært ved at vinde.

 

Bolton kommer med søndagens overraskende vinder Rory Townsend. Han viste sin fart, da han vandt, og det stigende opløb passer ham. Han er også en robust klassikertype, der som irer bør være stærk i disse betingelser, men han kan betale prisen for et svagt hold. Løbet er for hårdt for den anden sprinter, Luke Mudgway, mens Ryan Christensen ikke har vist storform.

 

Læs også
Skjelmose klar til Liege-Bastogne-Liege

 

Euskaltel kommer med Carlos Canal, der imponerer med sin holdbarhed i disse tider. Han har det svært i positionskampen, men i dette rå udskilningsløb slipper han for den udfordring. En basker kan ikke være bange for regnvejr, men han og holdet får det nok svært i sidevinden. Det er også et perfekt løb for ligeledes hurtige Antonio Soto, men hans form er usikker efter noget sygdom for nylig. Endelig har de stærke Mikel Azparren, men han er spurtsvag og får svært ved at vinde.

Annonce

 

Den stigende spurt er også perfekt for Cyril Barthe, der kommer til løbet med form efter sin sejr i Portugal i sidste uge. Tidligere havde han været perfekt til dette hårde løb, men han har ikke tidligere tiders robusthed og holdet er svagt. Det bør også blive for hårdt for sprinterne Manuel Penalver, men han har faktisk imponeret med sin holdbarhed på det sidste. Til gengæld er det med sikkerhed for hårdt for Oscar Pelegri og Miguel Angel Fernandez. Endelig har Angel Fuentes været i top 10 to gange i træk, men det skal flaske sig, hvis det skal blive til et hattrick.

 

Nantes har muligheder med Pierre Barbier, der vil have en reel chance for at vinde i dette felt. Han er dog afhængig af en massespurt, og han har ikke robustheden til et hårdt løb. Mere sandsynligt er det med Emmanuel Morin, der ikke har Barbiers fart, men er langt mere holdbar og var i top 10 sidste år.

 

Auber kommer med Rudy Barbier. Ligesom sin lillebror har han farten til at vinde i dette felt, og han synes faktisk i hæderlig form. Hans holdbarhed er dog forsvundet helt, og jeg kan ikke tro, at han kan være med under disse betingelser. Mere holdbar er Anthony Maldonado, men han har ikke spurtet i en menneskealder.

 

Uno-X har Erlend Blikra, der efter en svær start endelig kom i gang med sin sejr i sidste uge. Han har farten til at komme langt i dette felt, men da han havde det svært i sidevinden i sidste uge, bliver det endnu vanskeligere i et felt med WorldTour-hold. Holdet har også Lasse Norman og Niklas Larsen, der burde være gode under disse betingelser, men ikke har vist form. En mere formstærk sprinter end Blikra er Tord Gudmestad, men han mangler farten, mens det er svært for Fredrik Dversnes at vinde et løb som dette.

 

På samme måde er det med Stanislaw Aniolkowski. I dette felt bør han have en chance, hvis vi får en spurt, men det er svært at tro på. Desværre har han virket uhyre formsvag, og han klarer næppe et hårdt løb. Det er måske godt for den delvist genrejste Adam De Vos, der blev nr. 3 i lignende vejr i Drenthe, men siden har han ikke vist meget. Et alternativ til en spurt er den lidt mere robuste August Jensen.

Annonce

 

Roubaix har Thomas Boudat, der burde være et godt bud til en reduceret massespurt, men efter den lange skadespause er han næppe i form, og Samuel Leroux har ikke vist storform. Hos Nice ser vi stadig intet til Jean-Louis Le Ny, og hos Maloja er det svært at tro, at hurtige Filippo Fortin kan være med under disse betingelser.

 

***** Luca Mozzato

**** Kevin Vauquelin, Anthony Perez

*** Benjamin Thomas, Dorian Godon, Bryan Coquard, Paul Penhöet, Laurent Pichon

** Madis Mihkels, Clement Venturini, Julien Simon, Rory Townsend, Valentin Ferron, Carlos Canal, Cyril Barthe, Dion Smith, Lilian Calmejane, Louis Barré, Antonio Soto, Emmanuel Morin, Lorrenzo Manzin, Jason Tesson

* Pierre Barbier, Rudy Barbier, Erlend Blikra, Manuel Penalver, Stanislaw Aniolkowski, Thomas Boudat, Julius Johansen, Tord Gudmestad, Angel Fuentes, Adam De Vos, Miles Scotson, Mikel Azparren, Enzo Paleni, Samuel Leroux, Filippo Fortin, August Jensen, Axel Huens, Boy van Poppel, Anthony Delaplace, Donavan Grondin, Paul Ourselin, Fredrik Dversnes, Fabien Grellier, Eddy Le Huitouze

 

Danskerne

Hos Intermarché kan Julius Johansen måske få en sjælden chance for at køre for sig selv, hvorfor han er omtalt ovenfor. På Uno-X skal Lasse Norman, Niklas Larsen og Marcus Sander Hansen formentlig støtte Erlend Blikra og Tord Gudmestad.

 

Tidligere udgaver af løbet

Du kan gense Axel Zingles sejr fra 2022, Arvid De Kleijns sejr fra 2021, Marc Sarreaus sejr fra 2019, Silvan Dilliers sejr fra 2018, Laurent Pichons sejr fra 2017, Bryan Coquards sejre fra 2016 og 2014 samt Romain Feillus sejr fra 2015.

 

Livestream

Løbet kan livestreames fra løbets hjemmeside fra kl. 14.00, men grundet en lidt tvivlsom kvalitet liveopdaterer vi ikke derfra.

Annonce

 

STREAM GP MIGUEL INDURAIN, VOLTA LIMBURG CLASSIC OG FLANDERN RUNDT UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

SE FELTET.DK'S SPECIALTILBUD PÅ DISCOVERY+

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Luca Mozzato
Kevin Vauquelin, Anthony Perez
Benjamin Thomas, Dorian Godon, Bryan Coquard, Paul Penhöet, Laurent Pichon
Madis Mihkels, Clement Venturini, Julien Simon, Rory Townsend, Valentin Ferron, Carlos Canal, Cyril Barthe, Dion Smith, Lilian Calmejane, Louis Barré, Antonio Soto, Emmanuel Morin, Lorrenzo Manzin, Jason Tesson
Pierre Barbier, Rudy Barbier, Erlend Blikra, Manuel Penalver, Stanislaw Aniolkowski, Thomas Boudat, Julius Johansen, Tord Gudmestad, Angel Fuentes, Adam De Vos, Miles Scotson, Mikel Azparren, Enzo Paleni, Samuel Leroux, Filippo Fortin, August Jensen, Axel Huens, Boy van Poppel, Anthony Delaplace, Donavan Grondin, Paul Ourselin, Fredrik Dversnes, Fabien Grellier, Eddy Le Huitouze
INFO
Optakter
Nyheder
Route Adélie de Vitré
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Torsdag den 18. april 2024

Landevej
EF-rytter lykkelig efter comeback på kongeetapen
Landevej
Sådan fuldførte brite flot soloridt
Udstyr og test
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Landevej
Pogacar klar til at bryde Alpecins monumentstime
Landevej
Optakt: 4. etape af Tour of the Alps
Landevej
Dansk stortalent bidrager til holdløbssejr
Landevej
Evenepoel har Tour-forberedelsen på plads
Landevej
Bora nærmer sig Visma-profil
Landevej
Stjerner hylder danskere og nordmænd
Landevej
Blev toer i løbsdebut: Fransk stortalent løfter sløret for taktikken

Onsdag den 17. april 2024

Landevej
Virkelig tiltrængt sejr: Det er vigtigt ikke at give op
Landevej
Stærk belgier: Det var ikke et normalt Fleche Wallonne
Landevej
Stjerne spurter sig til første sejr i næsten fem år - Tour-vinderen må nøjes
Landevej
Sejrede efter vanvidsvejr i Vallonien: Jeg kan ikke tro, at jeg har vundet Fleche
Landevej
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok
Landevej
Fænomenal brite vinder stor klassiker efter eksplosiv spurt
Landevej
Hypotermi-symptomer sender Skjelmose og holdkammerater ud af stor klassiker
Landevej
Rørt vinder: Det var en rigtig lortedag
Landevej
Dansk U23-landshold har holdet klar til stort løb
Landevej
Spanier gør vildt kup på voldsom regnvejrsetape
Landevej
Tidligere vinder ser stolt tilbage på sejr
Landevej
UAE-stjerne regner med sit hold
Landevej
Optimistisk Pidcock: I år er jeg et helt andet sted
Landevej
Optakt: 3. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Fleche Wallonne
Landevej
Skjelmose går efter sejren i stor klassiker
Landevej
Træt Matthews: Benene er gode, men jeg er ved at være ved enden

Annonce

Landevej
Rørt Bora-rytter pointerer: Specielt at køre på hjemmebane
Landevej
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
Landevej
Oversigt: Dagens 11 danskere ved Fléche Wallonne

Tirsdag den 16. april 2024

Landevej
WorldTour-hold kommer med opdatering på forslåede profiler
Landevej
Tidligere vinder og Fuglsang skal køre Fleche Wallonne
Landevej
Dansk talent skal hjælpe stjerne til topresultat: Han er god at lære af
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewColoQuick-profil sætter ord på etapeløbssejr: Det er vildt og overraskende
Landevej
37-årig etapevinder rørt over sejr
Landevej
Italiensk veteran tager sjælden sejr
Landevej
Charmig udtaget til stor klassiker
Landevej
Vingegaard kommer med positive meldinger
Landevej
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps
Landevej
Pidcocks træner: Han har før slået Pogacar og Van der Poel
Landevej
Hjerteproblemer får stort talent til at indstille karrieren
Landevej
Skjelmose får stærkt hold i ryggen til Flèche Wallone
Landevej
Opdateret: Visma afviser, at Vingegaard er klar til at forlade hospitalet
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Udstyr og test
First Ride: Canyon Grizl:On
Landevej
Israel skriver kontrakt med ungdomskomet fra næste sæson
Landevej
Nyt, stort løb annoncerer ruten til første udgave
Landevej
Ny Visma-stjerne forklarer manglende Grand Tour-ambitioner
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
Ranglisterne: Visma avancerer og ny verdensetter

Mandag den 15. april 2024

Landevej
Ung WorldTour-rytter ude med hjernerystelse efter vildt højhastighedsstyrt
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen: Nordmand vinder reduceret Tour of the Alps-spurt
Landevej
Sprinterkomet får plads på Tour de France-holdet efter styrt: En barndomsdrøm
Landevej
Froome: Havde været interessant at køre mod Vingegaard og Pogacar
Landevej
Tidligere verdensmester reagerer på stor sejr
Landevej
Danskerduo klar til endnu en stor klassiker
Landevej
Uno-X afslører vilde WorldTour-planer
Landevej
Nordmand tager første sejr siden VM-triumf
Landevej
Belgisk endagsløb aflyses
Landevej
Optakt: 1. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Tour of the Alps (Giro del Trentino)
Landevej
Medie erfarer: Verdens bedste til fransk WorldTour-hold
Landevej
Talent forlader Amstel med flere brækkede knogler
Landevej
Thomas er bedre inden Grand Tour-duel med Pogacar
Landevej
Efter Vingegaards styrt: Ineos-ejer kræver handling
Landevej
Skovbrand hærger kendt stigning
MTB
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
Bane
Danske top fem-placeringer afrunder OL-test

Søndag den 14. april 2024

Landevej
Airtox-sejr i Næstved
Landevej
Israelsk sejr og dansk top-10
Landevej
Hjemmebanesejr i Italien – dansker med fremme
Landevej
Wiebes reagerer på kæmpe bommert: Jeg kan sagtens være sur på mig selv
Landevej
Kamp skal køre sin anden Grand Tour
Landevej
ColoQuick tager stor triumf i Frankrig med kun to mand
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen af Amstel Gold Race 2024
Landevej
Van der Poel belyser ”vanskelig” situation
Landevej
Kæk Pidcock joker: Stort at vinde for anden gang
VIS FLERE

Annonce