Prøv vores nye app
Optakt: 6. etape af CRO Race
02. oktober 2022 13:11Foto: KL Photo
af Emil Axelgaard

Jonas Vingegaard levede op til favoritværdigheden og bragte sig i pole position til at tage den samlede sejr, men intet er afgjort endnu. Løbet slutter nemlig med en ganske interessant rundstrækning i Zagreb, hvor det sidste år lykkedes for Markus Hoelgaard via en lille brostensbakke at avancere til den samlede 2. plads, og dermed kan den danske Tour-konge se frem til at komme under angreb på en dag, hvor også bonussekunder kan blive altafgørende.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM CRO RACE UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

De fleste nationale etapeløb slutter i landets hovedstad, og den tradition har det relativt nye Tour of Croatia holdt i hævd. For syvende udgave i træk ender det hele med en stor finale i Zagreb efter en relativt flad etape, der er stort set identisk med den, der blev benyttet i 2017, 2018, 2019 og 2021. Der har dog ingenlunde været tale om en klassisk sprinterfinale i landets største by. I stedet venter en svær rundstrækning med en lille brostensbakke, hvor historien viser, at der sagtens kan opstå huller og skabes små forskydninger i klassementet, mens de eksplosive puncheurs og hårdføre sprintere har skullet slås om sejren. Sidste år flyttede man målet væk fra toppen, og selvom det lagde op til en spurtafgørelse, lykkedes det tre mand at køre væk og Markus Hoelgaard at avancere til den samlede 2. plads, og det vidner om, at intet er afgjort før til allersidst i Kroatiens nationale rundtur.

 

Etapen er bare 158,0 km lang, starter i Sveta Nedelja og slutter i Zagreb, og det er endda en total kopi af afslutningsetapen fra sidste år. Startbyen ligger bare få kilometer vest for Zagreb og fra starten kører man mod sydvest igennem helt fladt terræn forbi dagens første spurt, som kommer allerede efter 3,4 km, hen til udkanten af hovedstaden. Her slår man en lille sløjfe mod syd, hvorfra man kører mod nord og nordvest til den østlige udkant af hovedstaden, stadig igennem helt fladt terræn.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Den følgende del af etapen består af en omgang på en rundstrækning i det hovedsageligt flade område nordøst for Zagreb. Først kører man mod øst forbi den anden spurt, der kommer efter 71,0 km, hvorfra man fortsætter mod nordøst frem til den sidste spurt, som er placeret efter 90,0 km. Herfra kører man mod nordvest op til toppen kategori 3-stigningen Ivan Zelina (1,1 km, 5,6%), der er en jævn sag med top efter 110,5 km, hvorefter det går mod sydvest gennem helt fladt terræn tilbage mod Zagreb, inden man kører mod vest ind gennem forstæderne frem mod centrum.

 

Efter 145,7 km rammer man den afsluttende rundstrækning, og bare 100 m senere passerer man målstregen for første gang. Etapen afsluttes nu med to omgange på den 5,9 km lange runde i den nordlige udkant af byen. Den er langt fra nogen enkel sag. Fra start kører man mod nord op til kategori 3-stigningen Markov Trg (400 m, 7,1%), der er en relativt jævn brostensbakke, hvor der frem til 2019 var mål på toppen. Denne gang kommer toppen imidlertid allerede med 4,6 km igen, hvorefter det går via en let faldende vej mod nord op til et vendepunkt, inden det går mod syd ad en let faldende vej. Efter vendingen er der hele fem skarpe sving med hhv. 2100 m, 2000 m, 1300 m, 1100 m og 600 m igen.

 

Etapen byder på i alt bare 618 højdemeter.

Annonce

 

Da der for første gang var mål på samme sted i 2021, vandt Tim van Dijke en tremandsspurt foran Stephen Williams og Markus Hoelgaard, efter at de var kørt væk på bakken, inden Kaden Groves vandt feltets spurt 5 sekunder senere. Da der i 2019 var mål på bakken, lykkedes det akkurat for Alessandro Fedeli at holde hjem fra et udbrud og dermed snyde Jan Tratnik for en sejr, da denne som hurtigste mand fra feltet kom 2 sekunder for sent. Også i 2018 så vi, at et udbrud kan holde hjem, da Bardiani tog en sensationel dobbeltsejr med Paolo Simion, der nåede mål 11 sekunder foran holdkammeraten Mirco Maestri og 25 sekunder inden feltet, hvis spurt blev vundet af Eduard Grosu foran Fabian Lienhard og Sondre Holst Enger. I 2017 holdt den samlede vinder, Vincenzo Nibali, sig fremragende til, da han spurtede sig til en fjerdeplads 2 sekunder bag vinderen Sacha Modolo, der var helt suveræn og sejrede foran Jan Polanc og Boy van Poppel, mens feltet bagude eksploderede i mange grupper. I 2016 var det Sondre Holst Enger, der med en fantastisk spurt slog Edward Theuns, som ellers havde lignet en sejrherre. Timothy Dupont var 2 sekunder efter på tredjepladsen, mens der var hele 9 sekunder ned til den første større gruppe med de mest opmærksomme klassementsryttere. Året forinden kørte en lille gruppe hjem, og her vandt Maciej Paterski foran Felix Grossschartner, Roman Maikin og Olivier Pardini, mens feltet ankom 17 sekunder for sent.

 

 

 

 

 

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

 

STREAM CRO RACE UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

I dag slog opklaringen igennem, og det betyder en smuk afslutning på et regnvejrsløb. Søndagen vil ganske vist have en del skyer midt på dagen, men bør starte og slutte solrigt med kun få skyer, og temperaturen vil nå 21 grader. Det vil være næsten vindstille med bare en svag vind (4-6 km/t), der vil dreje fra sydvest til syd. Det giver generelt med- og sidemedvind frem mod sidste spurt, hvorefter der vil være sidevind frem til bunden af første stigning. Herefter vil der generelt være mod- og sidemodvind frem til rundstrækningen. Her vil der være medvind på bakken og op til vendepunktet og derefter modvind, indtil man får sidevind over de sidste 600 m.

 

Favoritterne

Trods en taktisk vanskelig situation - og ganske belejlig hjælp fra en hel serie andre hold - samt endnu en vild, men måske knap kølig præstation af blot 19-årige Oscar Onley lykkedes det Jonas Vingegaard at leve op til favoritværdigheden, vinde kongeetapen og bringe sig i pole position til at tage den samlede sejr. På papiret burde det være en smal sag, når man betænker, at sidste etape slutter på en rundstrækning i en hovedstad, for den slags plejer at betyde massespurt.

Annonce

 

Så enkelt er det imidlertid ikke i Zagreb. Den lille brostensbakke, hvor der til og med 2019-udgaven var mål på toppen, var sidste år, hvor den for første gang kom et stykke fra mål, nok til, at Markus Hoelgaard kunne sætte et angreb ind på klassementet. Stephen Williams var vågen og gik med, hvormed han forsvarede sin førertrøje, men Mick van Dijke sov i timen og måtte se Hoelgaard løbe med den samlede 2. plads. Helt skidt var det dog ikke for Van Dijke-familien, da hans tvilling, Tim, var med de to øvrige i front og kunne tage etapesejren.

 

Begivenhederne viser, at Vingegaard ikke kan vide sig sikker. Når man ser på data for den lille bakke, kan det virke ret utroligt, at det lykkedes for de tre at køre væk, for det er en ganske kort sag. Ikke desto mindre var det muligt, og det viser, at danskeren skal være helt vågen. Der kan nemlig ikke være den store tvivl om, at Bahrain med Jonathan Milan og Matej Mohoric vil forsøge at gentage Hoelgaards kunststykke, og en så kort brostensbakke rimer altså mere på næsten to meter høje italienere og Milano-Sanremo-vindere end på danske Tour-vindere. De kan næppe sætte ham af, men han skal pinedød ramme den bakke helt fremme. Ellers kan han smide det hele. Her er han heldigvis hjulpet af et stærkt hold, hvor Timo Roosen og Jos van Emden burde være mænd for at sikre, at det ikke er positionskampen, der skal koste den samlede sejr.

 

Det kan bonussekunderne til gengæld gøre. Vingegaard har kun 8 sekunder at give af, og mens det nok bliver svært for Oscar Onley at finde dem, lader det sig bestemt gøre for Mohoric. Vi så i går, at Bahrain holdt det samlet til den første spurt, og i morgen kommer den første af slagsen allerede efter 3,4 km. Det er ikke svært at regne ud, at Bahrain vil forsøge at sætte Mohoric i scene her, og sloveneren har en god chance for at tage de tre sekunder her. Jumbo har dog også hurtige folk som Timo Roosen og Koen Bouwman, der kan spurte, og danskeren skal glæde sig over, at de hurtige Vincenzo Albanese og Axel Laurance formentlig også vil deltage i kampen om sekunderne.

 

Når spurten er kørt, vil der sikkert komme lidt kamp om at ramme udbruddet, og det vil være helt perfekt for Jumbo, hvis det kunne holde hjem. Det er dog en umulighed. Bahrain vil ikke tillade det, og det burde også være ret givet, at Ineos, der jagtede i går, og B&B vil gå efter etapesejren, særligt fordi briterne intet har fået ud af løbet. Også Eolo og Bardiani, der i Sacha Modolo har en tidligere vinder i Zagreb, må ventes at kunne give en hånd med, hvis det bliver nødvendigt, og på en næsten vindstille solskinsdag bør udbruddet ikke have en chance.

 

Der er en mulighed for, at Bahrain vil forsøge at hente udbruddet inden de to sidste spurter. Sker det, vil løbet herefter formentlig blive genåbnet med endnu et udbrud, men det vil undre mig, hvis det sker. Mohoric vil - afhængig af udfaldet af første spurt - med meget stor sandsynlighed stadig skulle i top 3 på etapen, og det vil koste en del kræfter for araberne at hente udbruddet så tidligt. Det er muligt, at de gør det, for det er en klar fordel for Mohoric, hvis han kan få kørt afstanden ned til 4 sekunder eller derunder. Det vil gøre, at en 3. plads er nok, og får han afstanden ned på 6 sekunder, kan en 2. plads gøre det. Får han ingen sekunder, skal han vinde etapen.

Annonce

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Uanset hvad bør det blive samlet frem mod rundstrækningen. Vi vil næppe se angreb på stigningen første gang, men det er ganske sandsynligt, at Bahrain vil lægge et pres for at skabe det hårde løb. Herefter bliver det en vild positionskamp frem mod bakken sidste gang, og her vil Bahrain have planer.

 

Det er klart, at Jonathan Milan bør være den store favorit til denne etape, men i morgen vil de formentlig køre for Mohoric. Med Milan som muskelkraft må man formode, at de to kan ramme bakken fra spids, og så vil de trykke til den. Med den styrke, de har vist, vil mit gæt være, at de kan køre væk i en lille gruppe, og hvem der kommer med, vil lige så meget afhænge af position som af gode ben.

 

Herefter er der vel tre scenarier. Enten lykkes det slet ikke at komme væk. I det tilfælde vil det forblive samlet til en spurt i et formentlig næsten fuldt felt. Bakken er trods alt lille, hele dagen er flad, og vi så sidste år, at også de tunge folk kom med hjem. Den anden mulighed er, at Milan og Mohoric skaber en gruppe, og at det igen lykkes at holde sig fri - naturligvis med Milan som den store motor - hvorefter de skal spurte om sejren. Den sidste mulighed er, at de bliver hentet, når hold som særligt Jumbo, men også Ineos, B&B, Eolo, Trek og Bardiani er begyndt at jagte.

 

Jeg tror mest på, at Bahrain er stærke nok til at gøre forskellen, men jeg tror også, at Jumbo er gode nok i positionskampen til, at Vingegaard er med i sulkyen. Om de så kan holde, er ret åbent. Det er 4,6 km, og bakken er meget kort. Til gengæld er der som altid et hav af sving efter bakken, og vi så sidste år, at det var nok til, at de kunne holde feltet stangen.

 

Jeg prøver - til stor ærgrelse for danske cykelfans - at pege på Matej Mohoric. Milan virker skræmmende god lige nu, og med deres fælles kræfter tror jeg på, at de kan gentage Hoelgaards kunststykke. Sidste år holdt han feltet stangen, selvom han slet ikke fik hjælp fra Williams og Van Dijke, og det vidner om, at det en rundstrækning, der favoriserer en lille gruppe. Lykkes det en gruppe at holde sig fri, taler meget for, at Mohoric vil være hurtigst, særligt når Milan sætter ham i scene, og derfor tror jeg på slovensk sejr. Det vil naturligvis også give den samlede sejr, hvis ikke Vingegaard går i top 3 (og meget vil afhænge af de indlagte spurter). Skulle de blive hentet, vil jeg heller ikke helt udelukke Mohoric i en stor massespurt, men med et sving 600 m fra stregen, tror jeg ikke, at et lead-out fra Milan vil være nok til, at han kan slå alle sprinterne i det scenarium.

Annonce

 

Naturligvis kan man heller ikke udelukke, at Jonathan Milan kan vinde. Han er utvivlsomt feltets hurtigste og vil kunne vinde fra begge scenarier, men de vil kun køre for ham, hvis det bliver en samlet spurt, og Mohoric stadig er så langt efter, at han ikke tror på, at han kan vinde løbet via bonussekunder. Spurter Milan med et lead-out fra Mohoric, vil han være den store favorit.

 

Jeg kan også have lidt fidus til Omar Fraile. Han er ikke i den form, jeg ventede, men han er slet ikke så ringe. Ineos har et fremragende hold til positionskampen, og chancen for, at han kommer med de første, er stor. Sker det, vil han utvivlsomt have en god chance for at slå Mohoric, særligt hvis sloveneren har skullet føre meget. Det er mindst lige så sandsynligt, at Brandon Rivera kommer med, men selvom han har vist en uventet fart, bør han ikke have farten til at vinde denne etape.

 

Holdet står dog også stærkt, hvis det bliver samlet. Elia Viviani tøvede for længe på 2. etape, men han viste en fart, der er god nok til at vinde. Ineos-toget er det stærkeste, og meget vil tale for, at han og Michal Kwiatkowski kan gå først igennem svinget. Sker det, er det formentlig kun Milan, der kan gå forbi, og det er som sagt langt fra givet, at han spurter. Skulle Viviani mod forventning blive sat på bakken, kan Kim Heiduk spurte, men han er en usandsynlig vinder.

 

B&B står også med fremragende kort på hånden. Holdet imponerede i positionskampen forleden, og det giver mig en tro på, at Axel Laurance kan ramme stigningen så godt, at han kan komme med i en lille gruppe. Sker det, og holder de hjem, har jeg meget svært ved at se, hvem de skal slå ham, hvis Milan ikke spurter. Det store spørgsmål er positionskampen frem mod bakken. Kan de slå Bahrain, Jumbo og Ineos? Det frygter jeg, at de ikke kan. I den store spurt vil han også have en chance, når Milan forventeligt ikke spurter, men det vil undre mig, hvis han kan slå de sprintere, der på papiret er hurtigere end ham. En af dem er nemlig hans holdkammerat Pierre Barbier, der på 2. etape bekræftede, at han er en af de allerhurtigste. Han vil med sin gode positionering sammen med Viviani være den store favorit til en spurt, hvor Milan ikke deltager.

 

Læs også
Kron reagerer på vildt Fléche Wallonne og ser frem mod Liége

 

En spændende joker er Timo Roosen. Hvis Jumbo tænker sig om, sørger de for, at både han og Vingegaard rammer bakken helt fremme. Hollænderen bør være stærk nok til at gå med, og sker det, vil han skulle deltage i spurten for at slå Mohoric. På papiret er han vel den hurtigste af de to, og Fraile kan han også baske. Laurance vil være et problem, men Roosen er bestemt vinderkandidat. Også i den store spurt vil det give mening at lade ham forsøge at slå Mohoric, men den spurt kan han næppe vinde. Hvis ikke Roosen går med, kan holdet forsøge at sende Koen Bouwman med. Han er hurtig nok til at slå en Mohoric, der har ført for at holde sig fri, men jeg tror mere på, at det er Roosen, der kan gå med på denne brostensbakke. Endelig er der naturligvis også Jonas Vingegaard selv. Han er ikke langsom, men selvom Mohoric vil have kørt sig i hegnet for at holde gruppen fri, er det svært at se danskeren vinde, når sloveneren må ventes at have Milan til at føre på den sidste kilometer.

Annonce

 

Trek har også deres sprintere, og de bør have en chance for at vinde den store spurt. Toget med Jacopo Mosca, Marc Brustenga, Matteo Moschetti og Jon Aberasturi bør have styrken til at vinde positionskampen. Det gik selv uden Moschetti ganske godt forleden, indtil Aberasturi tabte et hjul, og det vidner om, at de kan køre det perfekte lead-out. Det vil formentlig være for Aberasturi, som det har været gennem hele løbet hidtil, og selvom han har manglet lidt fart hidtil, kan han med et godt lead-out vinde i dette felt. Skulle holdet have lyst til at give Moschetti en afskedsgave, står han vel endnu stærkere, da han trods en skuffende sæson nok stadig er hurtigst.

 

Eolo skal igen forsøge med Vincenzo Albanese. Italieneren kan blande sig i den store spurt, men den vinder han ikke. Hans chance er at gå med i en lille gruppe. Det er han helt sikkert god nok til, men jeg tror ikke, at det vil lykkes. Dertil er Eolo for svage i positionskampen, men får Mirco Maestri ham langt nok frem, står han stærkt. Blandt de kandidater, der kan spurte i en lille gruppe, står han med en stor chance for at vinde en flad spurt.

 

Melder Milan sig ud af kampen, kommer Arvid de Kleijn i spil. I tirsdags så han formsvag ud, men i går viste han, at benene slet ikke er så ringe. I dette felt burde han have farten til at blande sig, og hans tog med August Jensen og Colin Joyce ligner også et af de bedste til denne kringlede finale.

 

Så er der Oscar Onley, der fortsætter med at imponere. Jeg kan være bekymret for hans positionering, men DSM har gjort det ret god hidtil. Lykkes det for ham at ramme bakken langt fremme, kommer han med hjem til en spurt, hvis de holder. Her er det svært at se ham vinde, men vi kender ikke rigtigt hans fart på flad vej. Mohoric er utvivlsomt hurtigere, men har sloveneren skullet føre, ved man aldrig. I den store spurt vil holdet sikkert igen satse på Marius Mayrhofer , som de gjorde på 2. og 4. etape, men han bliver ved med at melde om dårlige ben. Derfor er det Nils Eekhoff, der er bedste kandidat, men det vil overraske, hvis han kan vinde her.

 

Endelig er der Sacha Modolo. I sin storhedstid vandt han denne etape, mens der stadig var mål på bakken. Han vil drømme om at gentage den sejr, og det virker ikke helt umuligt. Blander Milan sig ikke i kampen, er chancen i hvert fald større, og i går imponerede han og Bardiani meget i positionskampen, indtil Luca Colnaghi styrtede. Kan Colanghi holde sig på cyklen, kan et godt lead-out måske give Modolo en tiltrængt sejr.

Annonce

 

Det er svært at tro på de andre hold. Israel-PT vil sikker spurte med Taj Jones og alternativt med formsvage Patrick Bevin eller Yuval Ben Moshe, der imponerede i går, men de vinder ikke. Bingoal har en velkørende Attilio Viviani , men han er næppe hurtig nok til at vinde med en knap så stærk støtte. Alternativet er Laurenz Rex , men normalt kører de for Viviani. Hos Caja Rural er det David Gonzalez, der skal spurte, og kommer han heller ikke frem denne gang, har de Fernando Barcelo. Hos Kern Pharma har Kiko Galvan og Alex Jaime gjorde det uventet godt, men de kan ikke vinde i dette felt, og det kan heller ikke Niklas Larsen fra Uno-X. På kontinentalholdene vil Tilen Finkst, Alan Banaszek, Viktor Potocki og Ziga Horvat formentlig forsøge at blande sig.

 

OPDATERING: Jeg havde overset, at Barbier udgik i går. Dermed er det stensikkert, at B&B kører for Laurance.

 

Feltet.dks vinderbud: Matej Mohoric

Øvrige vinderkandidater: Omar Fraile, Axel Laurance

Outsidere: Elia Viviani, Timo Roosen, Jonathan Milan, Jon Aberasturi, Vincenzo Albanese

Jokers: Matteo Moschetti, Arvid de Kleijn, Koen Bouwman, Sacha Modolo, Oscar Onley, Brandon Rivera, Nils Eekhoff

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Tim van Dijkes sejr fra 2021.

 

STREAM CRO RACE UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Annonce

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Matej Mohoric
Omar Fraile, Axel Laurance
Elia Viviani, Pierre Barbier, Timo Roosen, Jonathan Milan, Vincenzo Albanese
Matteo Moschetti, Arvid de Kleijn, Koen Bouwman, Sacha Modolo, Oscar Onley, Brandon Rivera, Nils Eekhoff
Attilio Viviani, Kiko Galvan, Niklas Larsen, Alan Banaszek, Taj Jones, Yuval Ben Moshe, David Gonzalez, Jonas Vingegaard, Luca Colnaghi, Kim Heiduk, David Gonzalez, Viktor Potocki, Tilen Finkst, Ziga Horvat, Marius Mayrhofer, Marc Brustenga, Jacopo Mosca, Mirco Maestri, August Jensen, Colin Joyce, Laurenz Rex, Fernando Barcelo
INFO
Optakter
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Torsdag den 18. april 2024

Landevej
Følg Giro-generalprøvens afsluttende bjergetape
Landevej
Tour-vinder vil tage revanche i Liege efter misset Fléche Wallonne-sejr
Landevej
Jayco vil forlænge med Yates, men økonomien er tvivlsom
Landevej
López modstod de mange angreb: I morgen bliver det bananas
Landevej
Kron reagerer på vildt Fléche Wallonne og ser frem mod Liége
Landevej
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv
Landevej
EF-rytter lykkelig efter comeback på kongeetapen
Landevej
Brite vinder efter storslået soloridt - Spanier holder fortsat fast i klassementet
Landevej
Skjelmose klar til Liege-Bastogne-Liege
Udstyr og test
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Landevej
Pogacar klar til at bryde Alpecins monumentstime
Landevej
Optakt: 4. etape af Tour of the Alps
Landevej
Dansk stortalent bidrager til holdløbssejr
Landevej
Evenepoel har Tour-forberedelsen på plads
Landevej
Bora nærmer sig Visma-profil
Landevej
Stjerner hylder danskere og nordmænd
Landevej
Blev toer i løbsdebut: Fransk stortalent løfter sløret for taktikken

Onsdag den 17. april 2024

Landevej
Virkelig tiltrængt sejr: Det er vigtigt ikke at give op
Landevej
Stærk belgier: Det var ikke et normalt Fleche Wallonne
Landevej
Stjerne spurter sig til første sejr i næsten fem år - Tour-vinderen må nøjes
Landevej
Sejrede efter vanvidsvejr i Vallonien: Jeg kan ikke tro, at jeg har vundet Fleche
Landevej
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok
Landevej
Fænomenal brite vinder stor klassiker efter eksplosiv spurt
Landevej
Hypotermi-symptomer sender Skjelmose og holdkammerater ud af stor klassiker
Landevej
Rørt vinder: Det var en rigtig lortedag
Landevej
Dansk U23-landshold har holdet klar til stort løb
Landevej
Spanier gør vildt kup på voldsom regnvejrsetape

Annonce

Landevej
Tidligere vinder ser stolt tilbage på sejr
Landevej
UAE-stjerne regner med sit hold
Landevej
Optimistisk Pidcock: I år er jeg et helt andet sted
Landevej
Optakt: 3. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Fleche Wallonne
Landevej
Skjelmose går efter sejren i stor klassiker
Landevej
Træt Matthews: Benene er gode, men jeg er ved at være ved enden
Landevej
Rørt Bora-rytter pointerer: Specielt at køre på hjemmebane
Landevej
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
Landevej
Oversigt: Dagens 11 danskere ved Fléche Wallonne

Tirsdag den 16. april 2024

Landevej
WorldTour-hold kommer med opdatering på forslåede profiler
Landevej
Tidligere vinder og Fuglsang skal køre Fleche Wallonne
Landevej
Dansk talent skal hjælpe stjerne til topresultat: Han er god at lære af
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewColoQuick-profil sætter ord på etapeløbssejr: Det er vildt og overraskende
Landevej
37-årig etapevinder rørt over sejr
Landevej
Italiensk veteran tager sjælden sejr
Landevej
Charmig udtaget til stor klassiker
Landevej
Vingegaard kommer med positive meldinger
Landevej
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps
Landevej
Pidcocks træner: Han har før slået Pogacar og Van der Poel
Landevej
Hjerteproblemer får stort talent til at indstille karrieren
Landevej
Skjelmose får stærkt hold i ryggen til Flèche Wallone
Landevej
Opdateret: Visma afviser, at Vingegaard er klar til at forlade hospitalet
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Udstyr og test
First Ride: Canyon Grizl:On
Landevej
Israel skriver kontrakt med ungdomskomet fra næste sæson
Landevej
Nyt, stort løb annoncerer ruten til første udgave
Landevej
Ny Visma-stjerne forklarer manglende Grand Tour-ambitioner
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
Ranglisterne: Visma avancerer og ny verdensetter

Mandag den 15. april 2024

Landevej
Ung WorldTour-rytter ude med hjernerystelse efter vildt højhastighedsstyrt
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen: Nordmand vinder reduceret Tour of the Alps-spurt
Landevej
Sprinterkomet får plads på Tour de France-holdet efter styrt: En barndomsdrøm
Landevej
Froome: Havde været interessant at køre mod Vingegaard og Pogacar
Landevej
Tidligere verdensmester reagerer på stor sejr
Landevej
Danskerduo klar til endnu en stor klassiker
Landevej
Uno-X afslører vilde WorldTour-planer
Landevej
Nordmand tager første sejr siden VM-triumf
Landevej
Belgisk endagsløb aflyses
Landevej
Optakt: 1. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Tour of the Alps (Giro del Trentino)
Landevej
Medie erfarer: Verdens bedste til fransk WorldTour-hold
Landevej
Talent forlader Amstel med flere brækkede knogler
Landevej
Thomas er bedre inden Grand Tour-duel med Pogacar
Landevej
Efter Vingegaards styrt: Ineos-ejer kræver handling
Landevej
Skovbrand hærger kendt stigning
MTB
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
Bane
Danske top fem-placeringer afrunder OL-test

Søndag den 14. april 2024

Landevej
Airtox-sejr i Næstved
Landevej
Israelsk sejr og dansk top-10
Landevej
Hjemmebanesejr i Italien – dansker med fremme
VIS FLERE

Annonce