Optakt: 5. etape af CRO Race
30. september 2023 13:27Foto: A.S.O. / Pauline Ballet
af Emil Axelgaard

Matej Mohoric fik sin revanche for tirsdagens uheld, men de største vindere på kongeetapen var måske løbets arrangører. Med et hav af hurtige folk mindre end 10 sekunder fra Magnus Sheffields førertrøje kan alt ske over de sidste to etaper, hvor kampen om bonussekunder bliver lige så intens som sidste år, hvor Mohoric flåede trøjen af Jonas Vingegaard.

Annonce

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

I de seneste to års udgave har Ucka - eller Poklon - på løbets kongeetape været det eneste regulære bjerg. Sådan er det imidlertid ikke i år. På lørdagens etape venter nemlig en endnu længere stigning, men den kommer lige med det samme og med top mere end 160 km fra mål. Derefter er resten af etapen meget let, og det skaber basis for en åben etape, der trods alt næppe vil skabe forskydninger i klassementet, men hvor der både kan være chance for en udbrudssejr og - mere sandsynligt - en spurtafgørelse i et større eller mindre felt.

 

Med en distance på 189,0 km er der tale om endnu en lidt længere etape, der fører feltet fra Crikvenica til Opalj. Startbyen ligger ud til vestkysten, men den forlader man med det samme, når man kører mod sydøst og nordøst ad et let stigende stykke, inden man efter 7,0 km fortsætter mod sydøst og nordøst på ad kategori 1-stigningen Breze (20,0 km, 4,8%, max. 8,0%), der efter en relativt let start har 1,3 km med 6,2% og derefter stiger helt jævnt med 5,2% over 13,1 km, inden den bliver lidt stejlere med 6,6% over 1,9 km nær toppen, hvorefter den flader ud med 3,6% over de sidste 1100 m.

Se afslutningen på 4. etape af CRO Race

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Toppen rundes efter 27,0 km, hvorefter det går mod sydøst ad et fladt plateau og derefter mod nordøst ad en ganske snoet og kringlet nedkørsel. I byen Jasenak, der nås efter 52,0 km, flader det igen ud på et plateau, der følges mod nordøst, inden endnu en kringlet nedkørsel leder mod vest og nord ned til byen Ogulin, der nås efter 74,5 km.

 

Den ligger i det flade terræn på kanten til bjergene, og derfor er resten af etapen stort set flad. Man lægger ud med at køre ad en lige vej mod sydøst ned til dagens første spurt, som kommer efter 85,0 km, hvorefter man drejer mod nordøst for at køre ad lige og let faldende veje. Efter 106,0 km kører man dagens anden spurt, hvorfra det bliver næsten helt fladt, mens man fortsætter mod nordøst frem til dagens sidste spurt, der er placeret efter 124,0 km.

 

Her drejer man mod nordvest, og nu bliver det en anelse mere kuperet, blandt andet med en lidt længere bakke undervejs, men derefter flader det igen ud. Efter 150,5 km når man frem til Zakanje på grænsen til Slovenien, hvor man drejer mod øst for kortvarigt at køre hen langs grænsen, inden det går mod sydøst det sidste stykke ned til målbyen, hvor man efter 170,5 km rammer den afsluttende rundstrækning og efter 171,0 km krydser stregen for første gang.

Annonce

 

Etapen afsluttes nu med en omgang på den 18,0 km lange runde, der er helt flad. Først går det mod syd og siden sydøst ad lige veje ned til det sydligste punkt, hvorfra man kører ad lige veje mod først nord, så nordøst og slutteligt øst ind til målbyen. Her drejer man skarpt med 2100 m og 400 m igen, hvorefter vejen har en relativt kraftig kurve 250 m fra stregen.

 

Etapen byder på i alt 2455 højdemeter.

 

Ozalj har ikke tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb.

 

 

Læs også
Thomas om Froome: - Han sidder lidt fast i 2010’erne

 

 

 

 

 

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Den kroatiske højsommer fortsætter på en smuk lørdag. Her vil der kun være få skyer og en temperatur, der både ved start og mål vil være 24 grader. Der vil bare være en svag til let vind (7-10 km/t), der i løbet af etapen vil dreje fra nordøst til øst. Det giver mod-og sidemodvind op ad bjerget og faktisk hele vejen frem til sidste spurt. Dernæst følger et stykke med sidemedvind, indtil man får mod- og sidemodvind på det sidste stykke frem til rundstrækningen. Her vil der hovedsageligt være sidevind, men man får sidemedvind frem til svinget med 2100 m igen, hvorefter der vil være medvind og sluttelig sidevind over de sidste 500 m.

Annonce

 

Favoritterne

Jeg skrev allerede i går, at fraværet af gode klatrere nok ville gøre kongeetapen mindre selektiv end sidste år, men jeg blev alligevel forbavset over udkommet. Ikke færre end tre sprintere, nemlig Orluis Aular, Nicolo Parisini og Alexander Kristoff, kom så godt igennem etapen, at de nu kan drømme om at vinde løbet. Særligt Kristoffs forsvar chokerede mig, og med kun 9 sekunder til trøjen står nordmanden med en glimrende chance for at vinde løbet.

 

Det ligner i hvert fald en svær opgave for Magnus Sheffield. Han har hele tre sprintere - samt sin egen holdkammerat Ethan Hayter - inden for 10 sekunder, og da han får svært ved at selv at få bonus de kommende dage, virker det sandsynlig, at mindst én af de fire nævnte vil gå forbi ham. Dermed er kampen om bonus endnu mere intens end sidste år, hvor det trods alt kun var Matej Mohoric og Jonas Vingegaard, der reelt dystede om sejren.

 

Det gør særligt morgendagens etape meget interessant. Den har nemlig et meget specielt design med et regulært bjerg efterfulgt af mere end 160 lette kilometer. Hvordan skal Ineos gribe etapen an? I den bedste af alle verdener kører et ufarligt udbrud hjem, men det bliver en svær mission at sikre. Med den hårde start vil et udbrud nemlig være stærkt, og dermed vil det true trøjen så meget, at de selv er nødt til at jagte. Derudover synes det helt givet, at Uno-X, Q36.5 og Caja Rural vil gøre alt for at få samling - og det vil DSM sikkert også.

 

Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde

 

Hvad gør Ineos så? Det kloge kunne være at køre rasende stærkt op ad bjerget, så de kommer af med i hvert fald Kristoff og Parisini, der er de tungeste af de to. Vi kan imidlertid også være sikre på, at Uno-X og Q36.5 samles om deres to kaptajner, og dermed kan scenen være sat for den vilde jagt over de sidste 160 km. Selvom Ineos er stærke, er det en kamp de nok vil tabe, da de med deres tunge hold heller ikke kan regne med at få alt for mange folk med over.

 

Uanset hvilken strategi de vælger, kommer det formentlig til at gå stærkt på bjerget. Ryttere som Eddie Dunbar, Matej Mohoric og Oscar Onley har absolut intet at miste ved at gå i offensiven. Ineos tør næppe forholde sig passive, og mens jeg er i tvivl om Ethan Hayters form, er Magnus Sheffield stærk nok til at gå med i den slags angreb.

Annonce

 

Stigningen er ikke rasende svær, men den er alenlang, og selvom der er modvind, vil jeg tro, at vi på toppen kan få etableret en meget lille gruppe af kun de allerbedste klatrere. Sheffield - og hvis han er med også Hayter - har intet at miste ved at gå med i arbejdet, og de kan måske endda drømme om at få Luke Plapp med over også. Bag dem vil vi formentlig få samlet et felt med Aular, Kristoff og Parisini, der i hvert fald gør klogt i at sørge for, at de efter toppen sidder samlet. Dermed kan scenen være sat til et vildt forfølgelsesløb mellem en lille gruppe af løbets bedste klatrere, samt et felt.

 

Her er de forrestes problem, at der vil være mange hold til at jagte. Det er svært at tro, at der vil være folk fra andre hold end Bahrain, Ineos, DSM, Jayco og måske Kern Pharma i en sådan gruppe, og selvom det fjerne fire af de fem WorldTour-hold fra jagten, vil de være oppe mod resten af et dog reduceret felt. Det vil de være på en dag, hvor der vil være modvind næsten hele dagen, og over 160 km taler det for en regruppering.

 

Man kan sammenligne etapen lidt med kongeetapen i Andalusien sidste år, hvor vi også efter et tidligt bjerg endte med et daglangt forfølgelsesløb, og hvor udbryderne knækkede Alessandro Covi og feltet. Dengang vandt udbruddet, men det var også på en vanskeligere og kortere etape, hvor frontgruppen var større, end vi må forvente, at den bliver i morgen.

 

Jeg ser to scenarier. Enten lykkes det denne stærke gruppe at vinde kampen, hvorefter de kan afgøre det i en spurt eller i en taktisk finale, hvor man kan snige sig væk. Alternativet er, at vi får en regruppering. Sker det tidligt, kan der blive etableret et nyt udbrud, men det vil blive hentet, når tre hold samt sikkert også DSM vil spurte. De tre hold vil også gøre deres bedste for, at så mange som muligt af de tre bonusspurter kommer i spil. Derfor bør det i det tilfælde ende i en reduceret massespurt, men jeg vil forvente, at det bliver efter en knaldhård dag og bestemt ikke i et fuldt felt.

 

Det kan gå begge veje, men jeg tror, at distancen bliver for lang, hvis vi kun har en lille gruppe i front. Mit bedste bud er derfor en reduceret massespurt. Her er det værd at bemærke, at finalen er teknisk med et sidste sving med 500 m igen og derefter en ret skarp kurve. Det vil således handle meget om positionering, men da jeg regner med et ret lille felt, vil positionskampen ikke blive alt for intens.

Annonce

 

Jeg vælger at gå med Alexander Kristoff. Som sagt var jeg rystet over, hvor godt han forsvarede sig i dag. Han var hjulpet meget af, at det ikke gik alt for stærkt på bjerget, og han vil formentlig klare sig dårligere end Aular og Parisini i morgen. Skal vi have samling, skal vi dog have Uno-X til at jagte, og derfor tro jeg ikke på en spurt, hvis ikke Kristoff er med. Han har spurtet skuffende i dette løb, men havde vi kørt en flad spurt i dag, havde han været hurtigste mand i det tilbageværende felt. Det kan han være igen i morgen, hvor han vil have enorm glæde af, at spurten kommer efter en hård dag. Jeg kan være bekymret for hans i dag ikke så gode positionering, hvis han har brugt hele sit hold til at jagte, men i et lille felt bør han kunne sidde så godt, at han kan vinde. Derfor tror jeg på, at han med en sejr i morgen kan tage et stort skridt mod den samlede sejr.

 

Jeg tror, at den værste rival er Ethan Hayter. Han har ikke Kristoffs fart, men Ineos har vist, at de har det klart bedste tog. Det kan være helt afgørende i denne kringlede finale, særligt fordi Ineos næppe bruger kræfter på at jagte. Det kan Hayter have gjort, hvis han har været i angreb undervejs, men går han ikke med de bedste, vil han også være langt friskere end sprinterne til sidst. Det havde næppe været nok i en boulevardspurt, men i denne tekniske finale kan han vinde.

 

Læs også
Tour-direktør ønskede sig ikke Vingegaard og Evenepoel på samme hold

 

Hvad gør Ineos, hvis Elia Viviani overlever? På den ene side er det klogt at lade ham spurte, så han kan tage så mange sekunder som muligt, men på den anden side er det Hayter, der kan bruge sekunderne i kampen om den samlede sejr, hvis Sheffield må se sig passeret af de andre. Det kan gå begge veje, da der kan være argumenter for det hele, men kører de spurten for Viviani, ved vi, at han har været klart hurtigst indtil nu, og at han vil have det bedste tog. Det kræver dog, at han overlever, og det virker særligt efter i dag ikke alt for sandsynligt. Umuligt er det dog ikke, da han genfandt sin holdbarhed i Bretagne.

 

Jeg placerer Tobias Lund her, da jeg rangerer efter vinderpotentiale. I dag kom han til kort, og det kan han meget vel gøre igen i morgen. Lange stigninger synes ikke at være hans kop te, men han er jo en mere holdbar type end klassiske sprintere. I morgen er stigningen lettere, og han hjælpes af modvind. Kommer han med over, har han vist sig så spurtstærk i år, at det lige nu nok kun er Viviani, der kan ligne en svær nød at knække - og han bør klatre bedre end ham. DSM har også et alternativ i Pavel Bitnner, der sagtens kan vise sig mere holdbar. Han vil ikke være helt uden chance, men han får svært ved at slå Kristoff.

 

Caja Rural har Orluis Aular. Som udgangspunkt har han ikke Kristoffs fart i en flad spurt, men i en teknisk finale kan meget ske - særligt når Kristoff ikke har virket overbevisende indtil nu. Han viste i dag, at formen er god, og vi så i Vueltaen, at han er god i finaler med sene sving, hvor han vil have god hjælp af Fernando Barcelo. Måske kan han endda spurte i et felt uden Kristoff, men det er usandsynligt, da vi næppe får samling, hvis Uno-X ikke deltager i jagten. Omvendt kan det anspore Ineos til at hjælpe, hvis Kristoff er sat af. Sker det, er vejen åben for en mulig Aular-sejr. Holdet har også Iuri Leitao, der næppe kommer med hjem, men selv hvis han gør, giver det ikke mening at køre spurten for ham, når der er bonus på spil.

Annonce

 

Jeg er ret spændt på Niccolo Buratti. Han bør sidde med i et reduceret felt, og modsat i går vil jeg tro, at Matej Mohoric kører spurten for ham. Vi aner dybest set ikke, hvad hans fart kan på dette niveau, og det giver ham potentiale, særligt i en teknisk finale, hvor Mohoric vil være en perfekt lead-out man, der kan kompensere for manglende fart. Overlever Matevz Govekar, hvilket ikke burde være helt umuligt, vil de nok køre for ham. Hans fart har ikke vist sig at række, men i en teknisk finale kommer man langt med Mohoric og Buratti.

 

Kan Nicolo Parisini gøre det igen? I går vandt han i høj grad på sin positionering, og jeg tvivler på, at han har farten til denne mere enkle finale. Den er dog stadig så teknisk, at man kommer langt på placeringen, og den mestrede han jo fornemt i går. Det var dog også et særsyn, for der er ikke meget, der tyder på, at han kan positionere sig lige så godt i en mere klassisk spurt - slet ikke med det, han har til rådighed.

 

Jayco har Campbell Stewart. Han er som udgangspunkt alt for tung til stigningen, men vi så i går, at han overraskede positivt. Kommer han med hjem, så vi på 1. etape, at hans fart rækker meget langt. Desværre har han det svært i positionskampen, og det giver ham vanskeligheder i den kringlede finale, men sidder han rigtigt, kan han vinde.

 

Eolo drømmer om at få Giovanni Lonardi med hjem. Også det ligner en svær opgave. Lykkes det, får vi i hvert fald et ret stort felt, og så tvivler jeg på, at farten rækker. Den kringlede finale hjælper dog med den positionering, han har vist, særligt fordi han har Mirco Maestri som lead-out man. Mest sandsynligt er det dog, at holdet skal spurte med Maestri, der dog nok ikke har farten til at vinde.

 

Trek skal håbe at få Tim Torn Teutenberg eller Jon Aberasturi med hjem. Det lykkedes ikke i dag, men begge klatrer normalt hæderligt. Aberasturi har ikke spurtet indtil nu, og det indikerer, at formen efter skadespausen ikke er god, men Teutenberg har bestemt en mulighed. Det bliver svært i positionskampen, hvis ikke Aberasturi også overlever, men vi så på 2. etape, at han har en vis fart til dette niveau.

Annonce

 

På kontinentalholdene er det Jaka Primozic, der har den bedste chance for at overleve, men Bartlomiej Proc overraskede positivt i går.

 

Læs også
Giro-etapevinder mangler hold: - Jeg tror, min erfaring kan være værdifuld

 

Lykkes det udbruddet at holde hjem, vil Ethan Hayter være min favorit. Han vil være hurtigste mand i en sådan gruppe, og han vil have Sheffield ved sin side. Det kræver dog, at han er stærk nok til at gå med. Lykkes det ikke, er Matej Mohoric det indlysende bud - enten i en spurt eller til et sent angreb, hvor han kan udnytte sin frihed og endda sidde på hjul, mens andre kører for klassementet. Andre folk, der vil kunne sidde med i en sådan gruppe, er Magnus Sheffield, Oscar Onley, Matthew Dinham, Eddie Dunbar, Roger Adria, Urko Berrade, Jakub Otruba, Rainer Kepplinger, Frank van den Broek, Asbjørn Hellemose, Gal Glivar, Rudy Porter og Tsgabu Grmay, men de vinder kun via taktik.

 

Feltet.dks vinderbud: Alexander Kristoff

Øvrige vinderkandidater: Ethan Hayter, Tobias Lund

Outsidere: Elia Viviani, Orluis Aular, Matej Mohoric, Nicolo Buratti, Nicolo Parisini

Jokers: Matevz Govekar, Pavel Bittner, Campbell Stewart, Giovanni Lonardi, Tim Torn Teutenberg, Mirco Maestri, Magnus Sheffield, Roger Adria, Matthew Dinham, Oscar Onley

 

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Alexander Kristoff
Ethan Hayter, Tobias Lund
Elia Viviani, Orluis Aular, Matej Mohoric, Nicolo Buratti, Nicolo Parisini
Matevz Govekar, Pavel Bittner, Campbell Stewart, Giovanni Lonardi, Tim Torn Teutenberg, Mirco Maestri, Magnus Sheffield, Roger Adria, Matthew Dinham, Oscar Onley
Jon Aberasturi, Jaka Primozic, Bartlomiej Proc, Iuri Leitao, Eddie Dunbar, Urko Berrade, Jakub Otruba, Rainer Kepplinger, Frank van den Broek, Asbjørn Hellemose, Gal Glivar, Rudy Porter, Tsgabu Grmay, Tilen Finkst, Erik Fetter, Quinn Simmons, David Martin, Connor Swift, Filippo Fortin, Szymon Sajnok, Kamil Malecki, Amund Grøndahl Jansen, Louis Bendixen, Jonas Abrahamsen, Matus Stocek, Viktor Potocki, Fernando Barcelo
INFO
Optakter
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 05. december 2023

Video i artiklenJumbo-Visma betragter ikke punkteringer som uheld: Det er klassisk eksempel på, når det går for godt
Video
Trofast Sagan-hjælper siger farvel og tak: - Der er aldrig et godt tidspunkt til det
Landevej
Giro-etapevinder mangler hold: - Jeg tror, min erfaring kan være værdifuld
Landevej
Test: Scott Speedster 10 Gravel
Udstyr og test
Cykelskribent fremsætter vildt klimaforslag
Landevej
Tour-etapevinder: Derfor valgte jeg AG2R
Landevej
Video i artiklenRadio Tour mindes Jørn Mader
Video
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for Soudal-Quick Step?
Landevej
Officielt: Dansk profil skal køre for portugisisk hold
Landevej
Tour-direktør ønskede sig ikke Vingegaard og Evenepoel på samme hold
Landevej
Bennett planlægger comeback: Vil vinde i Touren
Landevej
Van Aert: Jeg ville ikke være så god en rytter uden Jumbo
Landevej
Dansk juniorverdensmester nomineret til fornem pris
Landevej
Dansk sportsdirektør fortsætter på rekonstrueret EF-hold
Landevej
Spansk klassementsrytter tager et skridt ned til næste sæson
Landevej
TGV-toget vil afprøve sig selv i brostensklassikere
Landevej
Restaurant Suri-Carl Ras forlænger med multitalent
Landevej
Oversigt: Se årets højdepunkter i Feltet.dk’s julekalender
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 5. december: Massestyrt i Flandern
Landevej

Mandag den 04. december 2023

Alaphilippe vender tilbage til etapeløb efter 10 år
Landevej
Egan Bernal lækker ny INEOS-trøje
Landevej
Kontinentalhold ramt af ulykke på vej til træningslejr
Landevej
Video i artiklenGensyn med landevejssæsonen: Se alle danske UCI-sejre
Landevej
Officielt: Her brager ’de tre store’ sammen
Cross

Annonce

Fransk stjerne presser ikke kun sig selv på cyklen
Landevej
Test: GripGrab tøj
Udstyr og test
Test: POC Ventral Air Mips
Udstyr og test

Annonce

Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
Landevej
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for INEOS Grenadiers?
Landevej
Cross-stjerne vil ikke gå efter at slå de tre store: Eventyr forbliver eventyr
Cross
Uno-X forlænger med tidligere hollandsk mester
Landevej
Van Aert skal bruge lidt tid på at komme i gang ifølge sportsdirektør
Cross
Landstræner antyder tidligt Tour-exit for van der Poel
Landevej
Israelere forlænger med Israel
Landevej
WorldTour-hold klar til 2024 med ny trøje
Landevej
Belgisk stortalent trækker stikket midt i sæsonen
Cross
Van Hooydonck om Pogacar: Jeg førte for at få luft
Landevej
Forrest I Feltet - Skuffet dansk verdensmester og en overrasket Asgreen
Podcast
Transferlisten 2023-2024 - ProTeams
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 4. december: Søren Kragh kører den hjem fra spids
Landevej

Søndag den 03. december 2023

Medie: Movistar-legende tæt på Ineos
Landevej
Tredobbelt verdensmester håber at fortsætte efter OL
Landevej
Efter suveræn sejr: Følte mig ikke lige så god
Cross
Favoritten måtte passere hele feltet
Cross
Favorit tager anden World Cup-sejr
Cross
Crossrytter beskriver sine ben som det politiske landskab
Cross
Transferanalyse 2024: Hvad kan vi forvente af Lidl-Trek?
Landevej
Stjerne vinder anden World Cup i streg på sikker vis
Cross
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på herrernes Superprestige i Boom
Video
Video i artiklenSe afslutningen på kvindernes Superprestige i Boom
Video
Plugge mindes skæbnesvanger Van Aert-punktering: Det var ikke uheld
Landevej
Konkurrent bøjer sig i støvet: Det er så simpelt
Cross
Video i artiklenKommende Uno-X-profil deler video fra træningstur i vildt vejr
Landevej
Sejrherre åbner op om skade: Derfor klarede jeg mig ikke godt i løbene
Cross
Medie: Jumbo vil også have fingrene i ombejlet stjernefrø
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 3. december: Van der Poel klemmer Degenkolb i grøften
Landevej

Lørdag den 02. december 2023

Test: AGU Vigarous MIPS
Udstyr og test
Eksklusivt interviewSuccesfuldt DCU-hold går efter at blive kontinentalhold i 2025
INTERVIEW Landevej
Produktnyt: Silca Kæderens og Wax Coating
Udstyr og test
Cross-profil får læreplads hos Lidl-Trek
Landevej
Eksklusivt interviewTidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
INTERVIEW Gravel
Lotto kommer med kækt svar til AG2R-ryttere
Landevej
Hollænder tager anden sejr i træk efter intenst tovtrækkeri
Cross
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for Bahrain-Victorious?
Landevej
Verdensmesteren fortsætter vild stime
Cross
Officielt: Movistar henter hurtig italiener
Landevej
Eksklusivt interviewAsgreen reagerer på fejlslagen fusion og kigger frem
INTERVIEW Landevej
Nu sætter Van Aert ord på Giro-ambitionerne
Landevej
Jumbo-chef om massiv succes: Har den ulempe, at folk kopierer os
Landevej
Cross-stjerne melder afbud: Jeg er knust
Cross
Jumbo-profil i spøjst styrt: Røg i vandet med hovedet først
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 2. december: Årets mest mærkværdige spurt?
Landevej
Poels mindes afdød holdkammerat: Føles som et slag i ansigtet
Landevej

Fredag den 01. december 2023

Arrangør prøver at lokke Van Aert: Vi skal presse ham lidt
Cross
Oversigt: Eksperten analyserer og vurderer
Landevej
Transferlisten 2023-2024 - WorldTour
Landevej
Transferlisten 2023-2024 - Dansk
Landevej
Tidligere verdensmester har planen klart for comeback efter graviditet
Landevej
VIS FLERE

Annonce