Optakt: 4. etape af Volta a la Comunitat Valenciana
04. februar 2023 16:04Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Simone Velasco snød de overlevende sprintere og gav WorldTourens mest kriseramte mandskab en meget tiltrængt sejr på en 3. etape, hvor favoritterne holdt sig i ro. Det gjorde de formentlig for at spare kræfter til et vigtigere slag, der venter lørdag, når det går løs med årets kongeetape, men denne gang er der tale om en meget blød målstigning, der mere lægger op til en spurt end solokørsel fra løbets bedste klatrere.

Annonce

 

STREAM VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Se dansker spurte om sejren

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Ruten

Siden løbets comeback i 2016 har der været tradition for, at man om lørdagen har haft løbets kongeetape, der har haft mål på relativt korte, men ofte ganske stejle stigninger, og dermed er man gået bort fra den tidligere model, hvor sprinterne kunne køre med om den samlede sejr. Sidste år havde man ganske usædvanligt placeret kongeetapen allerede om fredagen, men i år er den tilbage, hvor den hører til. Den byder på en afslutning på den helt nye stigning Cova Santa, men denne gang bryder man tendensen til meget stejle afslutninger. Således er der denne gang tale om en ganske moderat og meget eksplosiv sag, der taler mere til hurtige klassementsryttere end rigtige klatrere.

 

I alt skal der tilbagelægges 181,6 km, der fører feltet fra Burriana til Santuario Cova Santa, der ligger på toppen af en stigning i udkanten af byen Altura. Starten går næsten helt ude ved kysten, og man mærker med det samme dagens tema, når man kører mod nordvest, syd og sydvest igennem let stigende terræn frem mod bjergene. Her drejer man mod nordvest for at køre op ad kategori 3-stigningen Ain (5,0 km, 4,1%), der med et plateau midtvejs stiger jævnt med ca. 5%. Toppen rundes efter 30,0 km, hvorefter en meget teknisk nedkørsel leder mod nordvest og nordøst, inden det med det samme går mod nordvest op ad kategori 3-stigningen Collao de Ayodar (4,4 km, 5,1%), der er en helt jævn stigning med top efter 47,1 km.

 

Der bliver herefter stadig ikke meget mulighed for at komme. Således er der kun en kort og let snoet nedkørsel, der leder mod nordvest, inden det går mod sydvest op ad kategori 2-stigningen Torralba (5,7 km, 5,7%), der stiger relativt jævnt med 5%, men også har to kilometer med mellem 7 og 9%. Toppen rundes her efter 59,2 km, men der kommer ingen nedkørsel. Et kort plateau leder mod sydvest, inden det går mod syd og nordvest op ad en ikke-kategoriseret stigning (2,5 km, 6,6%).

Annonce

 

Toppen i 912 m højde rundes efter 65 km, og nu bliver det endelig lettere. En teknisk nedkørsel leder mod sydvest og syd ned til byen Jerica, der nås efter 88,1 km, hvorefter det går mod sydøst ad en let faldende vej, der afbrydes af en lille bakke (1,8 km, 4,4%). Kort inden byen Altura rammer man en lille bakke, inden man når ind til centrum, hvor man efter 103,6 km drejer ind på målbjerget. Her kører man dog forbi målstregen, så der samlet set er tale om en kategori 2-stigning, Montmayor (10,8 km, 4,7%), der er ganske let over de første 5 km, derefter byder på 3 km med ca. 7% og slutteligt stiger med 4-5% over de sidste 2,8 km frem mod toppen, der rundes efter 117,6 km.

 

Undervejs har man altså efter 115,0 km passeret målstregen, hvorfor etapen nu afsluttes nu med en omgang på en 66,6 km lang rundstrækning. Efter stigningen kører man mod sydvest ad et plateau, inden en lille stigning leder mod nordvest op til byen Sacanet, der passeres efter 130,9 km i 986 m højde, der er etapens højeste punkt. En teknisk nedkørsel leder nu mod nord, nordøst og sydøst tilbage til Jerica, idet den undervejs afbrydes af en lille bakke (1,8 km, 4,3%).

 

Jerica passeres for anden gang efter 155,2 km, og nu går det ad samme faldende vej som tidligere mod sydøst, idet man undervejs igen skal over den lille bakke (1,8 km, 4,4%) og frem til Altura, der nås for anden gang efter 169,4 km. Her drejer man igen mod vest ad den let stigende vej, idet dagens spurt her køres efter 170,4 km, og umiddelbart herefter kører man for anden gang mod vest op ad målbjerget, der her er i kategori 2 og går under navnet Alto de Cova Santa (8,1 km, 4,8%). Denne gang kører man altså kun de første 8,1 km af stigningen, der består af 5 lette kilometer med 3-4%, inden de sidste 3,1 km stiger jævnt med ca. 7%. På den nede del er vejen ganske lige, men på den stejlere del bliver den en anelse snoet frem til det eneste hårnålesving, der kommer bare 150 m fra stregen.

 

Etapen byder på i alt 3627 højdemeter.

 

Santuario Cova Santa har ikke tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb, og det har heller ikke byen Altura, der ligger for foden af stigningen.

 

 

 

 

 

Annonce

 

 

 

 

 

Annonce

 

STREAM VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Der venter endnu en dag med perfekt spansk vintervejr, og nu bliver det endda decideret varmt. Lørdagen vil være skyfri med en temperatur ved starten på 16 grader, men i bunden af målbjerget på hele 20 grader. Vinden vil igen bare være svag til let (5-6 km/t) og denne gang komme fra sydøst. Det giver generelt med- og sidemedvind frem til toppen af Torralba, hvorefter der vil være først side- og så modvind, indtil man får sidemedvind op ad målbjerget. På rundstrækningen vil der derefter være først sidevind, så sidemedvind, dernæst atter sidevind og slutteligt modvind frem til spurten, indtil man naturligvis atter får sidemedvind, når man skal op ad målbjerget for anden gang,

 

Favoritterne

Man kan undre sig lidt over, at ingen fandt det besværet værd at udnytte dagens mur til at se, om man kunne åbne løbet op. På en rute, hvor alle svære stigninger kommer langt fra mål, kan det i hvert fald vise sig at være en forspildt mulighed, at det kun var den flyvende Thomas Gloag, der havde modet til at forsøge sig, men formentlig har udsigten til lørdagens etape haft en indvirkning. Et stort angreb i dag kunne nemlig meget vel koste nogle kræfter, man får brug for i morgen.

 

Man skal dog ikke regne med at bruge de kræfter på et storslået soloangreb. Løbet har ellers været kendt for sine stejle målbjerge, som blandt andet lagde grunden til Aleksandr Vlasovs sejr sidste år, men den tradition smider man på møddingen i år. Denne gang er der årets kongeetape en ganske blød affære, og selvom man undervejs skal over mere 3600 højdemeter, bliver det svært for de allerbedste at gøre forskelle.

 

Faktisk bliver det nok endnu vanskeligere end i går, hvor det jo alligevel mislykkedes. Her havde man trods alt 9% at gøre godt med, og alligevel lykkedes det ikke. I morgen taler vi bare om 7%, og når det kun er over 3 km, skal der lidt af et mirakel til, hvis det skal adskille de bedste. Det lader sig sjældent gøre i et professionelt felt, slet ikke når det er så stærkt, som det gælder her.

Annonce

 

Det ændrer dog ikke på, at det er en nøgledag i klassementet. Det kan meget vel være et løb, der afgøres på bonussekunder, og de bliver serveret på denne etape. Har man ambitioner om at vinde løbet, er man derfor nødt til at have del i de eftertragtede sekunder, og derfor burde det være udelukket, at vi får endnu en udbrudssejr, selvom forskellene er så store, at det i teorien kan lade sig gøre.

 

Den hårde start lægger da også op til angreb, og ligesom i dag er det muligt, at der skal kæmpes for at komme afsted. Det kan derfor godt blive et både større og mere potent udbrud, og Trek vil elske, hvis vi får en gruppe, de kan lade sejle hjem til etapesejr og tidsbonus. Det tillader Bahrain imidlertid slet ikke, og de vil utvivlsomt gøre alt for at skabe samling. Med det superhold, de har, er de svære at snyde, når de ikke som i dag venter med at gå frem, indtil det er for sent. I morgen vil de ikke tage chancer, og jeg vil også tro, at Ineos og Bora hjælper til, hvis det bliver nødvendigt.

 

Det vil derfor være højst overraskende, hvis vi får en udbrudssejr, og denne gang er der heller ikke mulighed for andre overraskelser. I går havde man mulighed for at åbne løbet på den stejle Cumbre del Sol, hvis man ville - og det var der ingen, der ville - men den mulighed har man ikke i morgen. Her er sidste del af etapen nemlig generelt så let, at eneste mulighed er at vente til sidste stigning.

 

Det bør derfor være et samlet felt, der skal slås om det til sidst, og meget taler for, at man kan sikre sig lidt bonus i bunden af stigningen, hvor udbruddet kan være hentet. Det kan dog godt være et ganske reduceret felt, der skal kæmpe. Særligt Ineos og Bora må have en interesse i at skabe et hårdt løb, og derudover kan udbruddet vise sig så stærkt, at det ligesom i dag vil gå rasende stærkt hele dagen.

 

Når vi rammer stigningen, vil Trek egentlig have en interesse i et relativt hårdt løb, fordi Pello Bilbao er en bedre afslutter end Giulio Ciccone, og de har også holdet til at lægge et tryk. Bahrain vil elske, hvis de kan få lov at kontrollere i et relativt lavt tempo, men jeg vil tro, at vi igen ser Ineos tage teten. Hvis Jonathan Castroviejo flyver, som han gjorde i går, kan han gøre det ganske hårdt, selvom det er bløde procenter frem til de sidste 3 km. Måske vil Bora eller UAE også hjælpe til med at gøre det hårdt.

Annonce

 

Jeg tror primært på Ineos, men uanset hvad skal slaget slås de sidste 3 km. Her vil vi formentlig se angreb, og det kan meget vel igen være fra Thomas Gloag og Brandon McNulty, der næppe tror på deres spurt, men også Aleksandr Vlasov og Carlos Rodriguez. Det er dog svært at tro, at det ikke ender i en spurt. Vi så i går, at Mikel Landa er aldeles glimrende kørende og endda ligner en af de stærkeste. Han vinder imidlertid ikke i denne finale, og efter i går, hvor Bilbao angiveligt var sur over det Landa-angreb, der satte Ciccone op til sejr, må man formode, at den ene basker gerne vil gøre det godt igen over for den anden. Skulle det blive farlig med angreb, vil Landa kunne lukke det meste ned, og derfor har jeg svært ved at tro, at det ikke ender i en spurt, også i en større gruppe end i går.

 

Spurten er dog anderledes. I går var det en næsten flad spurt, men i morgen skal de spurte på ca. 7%. Det er også en spurt, hvor det handler om at have læst på lektien. Der kommer et hårnålesving lige inden stregen, og første mand gennem det sving vil formentlig løbe med sejren.

 

Spurten er i mine øjne ganske åben med flere mulige vindere, men jeg prøver med Tao Geoghegan Hart . Det var uhyre opløftende at se briten i går, hvor han så bedre ud end meget længe. Ikke blot var det ham, der i et snuptag kørte Gloag og McNulty ind, han havde stadig kræfter til at spurte sig til en 2. plads. Det vidner om, at han lige nu er en af de stærkeste, og dette er en finale, der passer ham. Vi så, hvordan han i 2021 blev nr. 2 bag Alejandro Valverde i en puncheurspurt i Dauphiné, hvor afslutningen kunne minde lidt om denne, men også i Giroen og Burgos har han vist sine afslutterevner. På flad vej er der ingen tvivl om, at Bilbao er hurtigere end ham, men i denne finale står han med gode muligheder, når han virker så stærk, som det er tilfældet. Han er formentlig også ganske indebrændt efter gårsdagens deklassering, og jeg tror, at han tager revanche ved at tage sin første sejr, siden han for mere end to år siden stod i en lyserød trøje i Milano som vinder af en mindre italiensk begivenhed! Ineos har også Carlos Rodriguez, men når han ikke er stærkere, end han er, er det ret umuligt at se en type som ham vinde her - og Thymen Arensman er ikke helt uventet for formsvag, særligt da til en finale, der passer ham lige så godt, som Santiago Buitrago gør til en saudisk sidevindsetape.

 

Hans værste rival kan meget vel også blive hans kamphaneven fra i går. Pello Bilbao var tydeligvis hurtigste mand på de sidste meter og beviste dermed, at han er den bedste afslutter blandt klatrerne. Det var imidlertid også i en flad spurt, mens dette er noget ganske andet. Faktisk har vi til gode at se Bilbao vinde en spurt som dette, og det skaber noget usikkerhed. Omvendt er det også mindre end et år siden, at han begyndte at arbejde på at genfinde sin spurt, og det er jo gået over al forventning. Alt tilsiger, at han også kan spurte på en bakke som denne, men det er noget, han først skal bevise. Han virkede heldigvis stærk i går, hvor han lagde det lidt skuffende Down Under bag sig, og han har en formstærk Mikel Landa til at kontrollere og sætte sig i scene. Det sene hårnålesving passer ham formentlig også storartet, og han kan meget vel ende med at tage sin sejr. Landa er tydeligvis en af de stærkeste, men finalen passer ham ikke, og som sagt har han noget at betale tilbage, så han er en usandsynlig vinder, medmindre det bliver taktisk, og han får lov at snige sig væk. Wout Poels faldt helt igennem, og både Damiano Caruso og Gino Mäder er rene hjælpere.

 

Det kan også meget vel blive til endnu en sejr til Giulio Ciccone. Han har ikke Geoghegan Harts eller Bilbaos fart i en flad spurt, men vi har før set, at han er god puncheur, blandt andet i Provence for nogle år siden. Inden løbet havde han meldt om god form, og det bekræftede han i den grad i går, hvor han havde benene til at følge Landas angreb og med det samme slå det hul, der gjorde det muligt at slå hurtigere folk. Her viste han også sin eksplosivitet, og i teorien burde han have en bedre chance for at vinde en spurt som denne. Han har tillige en god lead-out man i Bauke Mollema , der selv er specialist i denne slags afslutninger, og med den uhyre stærke form, han viste i går, kan han sagtens ende som bedste mand, selvom der på papiret er folk, der måske afslutter en anelse bedre end ham. Mollema er ikke helt på toppen, og selvom det er en god finale for ham, er han i morgen utvivlsomt hjælper, som også Kenny Elissonde er det.

Annonce

 

Aleksandr Vlasov var en af gårsdagens skuffelser, men det er ikke helt uventet, at hans Giro-satsning betyder, at han ikke starter som lyn og torden denne gang. Han viste jo sidste år, at han er blevet ganske eksplosiv, og afslutningen her kan godt minde lidt om kongeetapen i Romandiet, hvor han var meget tæt på at slå sin eksplosive holdkammerat Sergio Higuita. Spørgsmålet er bare, om ikke han skal være i bedre form for at vinde mod på papiret mere eksplosive folk end ham, men et par dages løb i benene kan også have forbedret ham. Vi ved i hvert fald, at han sagtens kan spurte på en bakke som denne, og derfor er han en reel vinderkandidat. Han ledsages af en ganske velkørende Lennard Kämna, der dog kun vinder, hvis han med taktik kører, samt Bob Jungels, der i dag viste fin form efter gårsdagens punktering, men som efter sit tidstab ligesom Matteo Fabbro må være hjælper.

 

Jeg er lidt spændt på Brandon McNulty. Mange vil måske huske den fornemme puncheurspurt, han kørte, da han i 2022 blev nr. 2 i Dauphiné bag Sonny Colbrelli, og det var en betydeligt lettere finale end denne. Han kan altså sagtens spurte op ad bakke, men vi har ikke set meget til hans fart på det sidste, slet ikke da han spurtede på Mallorca i lørdags. Til gengæld viste han i går, at han har lagt Mallorcas kulde og styrt bag sig, og han ligner en af de stærkeste lige nu. Det betyder trods alt stadig en del i en spurt på så relativt svære procenter, og selvom han ikke har spurte godt i nu halvandet år, viser Dauphiné, at han må regnes som reel vinderkandidat. Det er dog en finale, der passer betydeligt bedre til Diego Ulissi, som jo er decideret specialist i denne slags afslutninger. Han er dog ikke så stærk som tidligere, og selvom vi i går så, at han bestemt er i fremgang, virker han heller ikke til helt at være på toppen. I en finale som denne vil han dog altid være en også helt reel vinderkandidat. Holdet har også Marc Soler og Rafal Majka , der er ganske fint kørende, men det er ikke deres finale, og de skal angribe, hvis de skal have noget med hjem.

 

Den største overraskelse i går var helt sikkert Alex Aranburu. Baskeren var tæt på de bedste i en finale, der burde have været lidt for hård, men desværre handlede det så meget om overlevelse, at han ikke kunne bruge sin gode spurt. Her er procenterne betydeligt lettere, og det bør give ham en bedre chance. På papiret er han jo en af de allerbedste puncheurs i dette felt, men jeg vil stadig tro, at han kommer lidt til kort mod de stærkere klatrere, når vi taler om en 3 og ikke en 1 km lang bakke. Han er dog så hurtig, at jeg anser ham også som en ganske sandsynlig vinder. Det burde også være en finale for hurtige Gonzalo Serrano, men han er ikke helt på toppen og må være hjælper. Finalen passer slet ikke den ellers velkørende Antonio Pedrero - og så er jeg spændt på, hvor langt fremme formstærke Jose Joaquin Rojas ender, hvis ikke han bare sidder op.

 

Inden løbet havde jeg som bekendt store forventninger til Thomas Gloag, men han har endda overgået dem. Det er svært at vide, hvad han kunne have bedrevet i går, hvis han havde været mere tålmodig, men han så i hvert fald uhyre overbevisende ud, da han i et snuptag hentede Brandon McNulty. Også i dag så han godt ud, men desværre er der intet, der tyder på, at han er eksplosiv nok til denne finale. Hans styrke til trods bliver det derfor svært for ham at vinde - det sker nok kun via taktik - men lad os se, hvor god en sprinter han er, hvis han holder sig i ro hele vejen. Stigningen er trods alt hård nok til, at ben betyder en del, og at det ikke kun handler om fart. Finalen passer helt anderledes godt til lynhurtige Koen Bouwman, men som altid mangler han lidt for meget form her tidligt på sæsonen, selvom han er bedre, end han plejer. Stigningen passer ikke Sam Oomen, der fortsat er en skygge af sig selv.

 

Finalen er til gengæld fremragende for Anthon Charmig , der både i Tjekkiet og Oman har vist, hvor eksplosiv han er. I går bekræftede han sit enorme potentiale med sin klart stærkeste præstation i så stærkt et felt som dette, og i morgen, hvor stigningen er lettere, kan han formentlig gøre det endnu bedre. Desværre for ham er han ikke den eneste gode puncheur i dette felt, og i så skrapt et selskab er det ret svært at se ham vinde. Derfor rangerer han også under Gloag, hvis sejrschancer nok trods alt er større, fordi han har mulighed for i et taktisk spil at køre væk, men det bliver meget spændende at se danskeren folde sig ud i en spurt, der burde passe ham. Uno-X har også en velkørende Torstein Træen, men han passer dårligt til denne eksplosive afslutning.

Annonce

 

Om Rui Costa er historien lidt den samme som for Charmig. Han har det helt rette punch til denne form for afslutning, og i gamle dage havde han været en af favoritterne. Selvom han - trods sin sejr - efterlod et bedre indtryk i går end på Mallorca, vil jeg stadig blive overrasket, hvis han i dag er god nok til at vinde i dette selskab. Det ligner mere endnu et topresultat end en sejr. Faktisk ville jeg tro mere på den stadig mere spændende Georg Zimmermann, der viste ganske fin form i går, men han tabte trods alt så meget, at han ikke er med helt fremme her, selvom finalen lige er noget for ham. Biniam Girmay kunne formentlig gøre det pænt her, men vi så i går, at han vil spare sig til søndag, og formstærke Loic Vliegen vil nok finde den lidt for svær.

 

Hos Astana har vi set, at Samuel Battistella og Luis Leon Sanchez, der ellers er eksplosive, ikke er i form, men de har Christian Scaroni. Han var ganske god i går, og jeg er lidt spændt på at se ham her. Han er klart overmatchet, men han har de rette karakteristika til denne finale, da han er ganske hurtig og bedst på eksplosive stigninger. Han tabte dog tid i dag, og jeg ved desværre ikke hvorfor.

 

De øvrige hold får det svært. Hos Burgos er Pelayo Sanchez helt uden den gode Mallorca-form, selvom dagens etape kan genstarte et lillebitte håb. Hos Caja Rural har Fernando Barcelo mistet al god form siden Mallorca, og hos Kern Pharma og Bardiani er alle for formsvage. Hos Euskaltel er Mikel Bizkara ikke skabt til denne stigning, og formstærke Joan Bou er overmatchet. Gotzon Martin er eksplosiv og formstærk, men det bør blive lidt for svært. Hos Q36.5 er Filippo Conca formstærk, men for tung, mens Damien Howson skuffer fælt trods en bedre præstation i dag. Hos Jayco imponerede Callum Scotson i går, men hans potentiale er trods alt begrænset.

 

BEMÆRK: Husk, at der rangeres efter vinderpotentiale, hvilket er vigtigt i en finale som denne og særligt i forhold til Charmig og Costa, som jeg forklarer det ovenfor.

 

Feltet.dks vinderbud: Tao Geoghegan Hart

Øvrige vinderkandidater: Pello Bilbao, Giulio Ciccone

Outsidere: Aleksandr Vlasov, Brandon McNulty, Alex Aranburu, Diego Ulissi, Thomas Gloag

Jokers: Anthon Charmig, Rui Costa, Mikel Landa, Carlos Rodriguez, Georg Zimmemann, Lennard Kämna, Koen Bouwman, Bauke Mollema, Rafal Majka, Marc Soler, Torstein Træen, Gonzalo Serrano, Christian Scaroni

Annonce

 

STREAM VOLTA A LA COMUNITAT VALENCIANA UDEN AFBRYDELSER

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Tao Geoghegan Hart
Pello Bilbao, Giulio Ciccone
Aleksandr Vlasov, Brandon McNulty, Alex Aranburu, Diego Ulissi, Thomas Gloag
Anthon Charmig, Rui Costa, Mikel Landa, Carlos Rodriguez, Georg Zimmemann, Lennard Kämna, Koen Bouwman, Bauke Mollema, Rafal Majka, Marc Soler, Torstein Træen, Gonzalo Serrano, Christian Scaroni
Thymen Arensman, Antonio Pedrero, Sam Oomen, Pelayo Sanchez, Gotzon Martin, Callum Scotson, Wout Poels, Bob Jungels, Samuele Battistella, Luis Leon Sanchez, Mikel Bizkarra, Kenny Elissonde, Joan Bou, Jonathan Castroviejo, Laurens De Plus, Matteo Fabbro, Loic Vliegen, Luca Covili, Filippo Conca, Jose Joaquin Rojas
INFO
Optakter
Nyheder
Volta a la Comunitat Valenciana
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Torsdag den 30. marts 2023

Video i artiklenPogacars chef fortæller unik historie
Video
Sagan udtaget til Flandern for sidste gang
Landevej
Eksklusivt interviewGiant søger ryttere til talentprogram
INTERVIEW Landevej
Tilskuer fik brud efter motorcykelstyrt: I bakspejlet var det et hit and run
Landevej
Lotto-profils comeback har lange udsigter
Landevej
Eksklusivt interviewDansker har fået tro på tingene efter succesfuld start på 2023
INTERVIEW Landevej
Her er Mads Pedersens hjælpere til Flandern Rundt
Landevej
Video i artiklenFlandern Rundt lige om hjørnet: Alt tegner til at blive godt
Video
Boonen forklarer: Derfor er Laporte fortid på Jumbo-Visma
Landevej
Ny verdensrekord: Cyklede 3619 kilometer på én uge
Landevej
Kragh ramt af forkølelse - har særlig forventning til Pogacar
Landevej
Første dansker udtaget til næste uges WorldTour-brag
Landevej
Flandern-favorit måtte droppe optakt - bestod stor eksamen
Landevej
Sprinterstjerne debuterer i Flandern Rundt
Landevej
Jumbo-stjerne misser Flandern Rundt
Landevej
Succesfuldt danskertrup skal prøve kræfter mod WorldTour-hold
Landevej
Ny dansker udtaget til Flandern Rundt - tidligere vinder gør comeback
Landevej
Vejvrede: Van Aert tæt på alvorlig træningsulykke
Landevej
Forårsudsalg på bøger, cykeltøj og Tour-merchandise - Bliv klar til sæsonen
Udstyr og test
Jumbo-Visma spottet med justerbare dæktryk-system
Landevej
AG2R har Flandern-truppen klar
Landevej
Eksklusivt interviewMistede adskillige profiler: Dansk talentfabrik vil tilbage til toppen
INTERVIEW Landevej
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Landevej
Specialtilbud: Få Discovery+ til 99 kr. om måneden
Landevej
Surt schweizisk show: EF-profil misser begge monumenter
Landevej
Trods monstersucces i Belgien: Roubaix passer mig bedre end Flandern Rundt
Landevej
Lefevere er optimistisk forud for Flandern Rundt
Landevej
Lopez’ hold går i Jumbos fodspor: Massakrerer al modstand
Landevej
Trods uheld: Bernal har stadig Tour de France i sigtekornet
Landevej
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Udstyr og test
Stort medie: Jumbo har besluttet sig
Landevej
Uheldsramte Alaphilippe erkender: Kunne ikke følge med
Landevej

Onsdag den 29. marts 2023

Hjalp Laporte til sejr: Den rigtige beslutning
Landevej
Philipsen skuffet efter hårdt løb: Det var ikke nok til sejren
Landevej
Supertalent efter sjetteplads: Jeg var rigtig god, men ikke god nok
Landevej
Video i artiklenAsgreen med klar udmelding: Sådan vil han køre Flandern Rundt
Video
Hentet lige før mål: Virkelig bittert
Landevej
Video i artiklenBrian Holm jubler, men det er et mareridt for rytterne
Video
Dagens store overraskelse: Det er virkelig smukt
Landevej
Kryber til korset: Jeg var virkelig irriterende i dag
Landevej
Uttrup var i udbrud, da flot teamwork sikrede Vollering sejren
Landevej
Kristoff trodsede sportsdirektørens ordre
Landevej
Tredjeplads fremhæver særligt Honoré-samarbejde
Landevej
Video i artiklenPunktering koster Uttrups deltagelse forrest i løbet
Video
Held i uheld? Laporte forklarer sine to suveræne sejre
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på Dwars door Vlaanderen
Video
Honoré greb ud efter sejren i ny Jumbo-triumf
Landevej
Video i artiklenMikkel Honore angriber med 10 km igen
Video
Video i artiklenSensationelt udbrud undgår styrt
Video
Video i artiklenMikkel Honoré er tæt på at styrte
Video
Flere profiler udgået efter styrt - Bettiol ude med knæproblemer
Landevej
Video i artiklenMads P. forcerer hårdt
Video
Minut for minut: Vildt brostensræs i Flandern
Landevej
Philipsen før klassiker: Vi har flere kort
Landevej
Video i artiklenPidcock før comeback-løb
Video
Optakt: Dwars door Vlaanderen
Landevej
Nu får Valgren comeback
Landevej
Gilbert mener at Alaphilippe skal overveje holdskifte
Landevej
Van der Poel: Okay med at blive slået når jeg ikke er stærkest
Landevej
Manager: Flere managervindere er fundet
Landevej
Pidcock er tilbage: Det er nok ikke jordens undergang
Landevej
Matthews styrtede i weekenden: Ikke en god periode
Landevej
Rodenberg skiftes ud: Skal ikke med til Dwars
Landevej
Ganna ser frem mod Roubaix: Jeg har trænet uden problemer
Landevej
Van Avermaet stopper måske snart: Jeg plejede at ville fortsætte indtil jeg var 40
Landevej
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Motion
Sportsdirektør forsvarer Van Aert-beslutning: Bedre at lære af deres succes
Landevej
Roubaix-vinder trækkes fra Flandern Rundt-optakt
Landevej
Medier: Jumbo overvejer sit sponsorat
Landevej
Oversigt: Onsdagens 13 danskere
Landevej
Eksklusivt interviewOptimistisk Casper P. tror på finale trods sygdom
INTERVIEW Landevej

Tirsdag den 28. marts 2023

Video i artiklen"Vingegaard bruger det ikke" - er nyt produkt hokus-pokus?
Video
Pogacar er klar til nyt drama i Flandern
Landevej
Eksklusivt interviewJulius Johansen håber på Roubaix: Jeg står et godt sted
INTERVIEW Landevej
Pidcock er tilbage
Landevej
Volta a Catalunya-analyse: På kurs mod Giro-sejr?
Landevej
Polsk EF-rytter går glip af resterende klassikersæson
Landevej
VIS FLERE

Annonce