\n\t \t\t\t\t
Annonce<\/p>\n\t \t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t
<\/div>\n\t\t\t\t\t\t
Efter to andenpladser til Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) kunne det snildt blive til endnu én, men i begge spurter er han kommet på bagkant og altså ikke haft et optimalt indløb. Hvis hans normalt så fremragende leadout fungerer her, er en sejr mulig, men Milan er svær at slå for enhver.
3. etape var endnu en af de spurter, hvor Sam Welsford (Red Bull-BORA-hansgrohe) igen missede top 10, og det sker faktisk jævnligt, da han for sjældent formår at komme i en brugbar position. Men baseret på sin topfart alene skal han alligevel nævnes som en af topfavoritterne, da han på en optimal dag ligefrem kan true de to storfavoritter nævnt foroven. Selv top 3 bliver dog svært grundet den svage positionering.
Når man som Arnaud Démare (Arkéa-B&B Hotels) har vundet 96 cykelløb og gerne vil op på de 100, så samler man ikke på fjerdepladser, men dét resultat på 3. etape var alligevel lovende. Herfra og op til sejr nummer 97 er der stadig langt, men han bejler om ikke andet til en top 3-placering.
Efter en svær sæson virker Arnaud Démare til igen at have fundet takterne. Foto: A.S.O. / Charly Lopez
Der opstod aldrig en åbning for Gerben Thijssen (Intermarché-Wanty) i spurten på 3. etape, hvor han ikke desto mindre fik mast sig frem til en syvendeplads. Efter sjettepladsen på 1. etape er der naturligvis en god chance for, at han med bedre plads kan spurte sig ind i top 5 her. Biniam Girmay har holdt sig i baggrunden.
Man må da sige, at Max Walscheid (Team Jayco AlUla) greb sin chance i Dylan Groenewegens fravær ved på imponerende vis at spurte sig frem til en tredjeplads på 3. etape. Dermed kørte han sin med lang afstand bedste spurt hele sæsonen, så det ville stadig være til den overraskende side, hvis han igen rammer top 5.
Det blev Gleb Syritsa, der spurtede for Astana Qazaqstan Team på 3. etape, og med en fornem femteplads tegner det ikke til, at Max Kanter skal have chancen i stedet. I endnu en massespurt kan Syritsa ikke afskrives til en ny top 5-placering, men top 10 er nu engang mere sandsynligt.
En placering som nummer 10 på 3. etape var endnu et eksempel på, at Arnaud De Lie (Lotto Dstny), trods sine mange kvaliteter, ikke har flade massespurter som sin spidskompetence. Han er hurtig nok til at kunne forbedre sig, men top 5 ville være godkendt på en etape som denne.
Cofidis havde flere folk med fremme i spurten på 3. etape uden at komme i top 10, men deres bedste bud til endnu en regulær massespurt må være Milan Fretin, selv om hans hidtil bedste placering i løbet er en 16. plads. Han har dog så sent som i sidste uge slået Arnaud Démare og var også tæt på sejr i Arctic Race of Norway, så top 10 burde kunne opnås. Alexis Renard var bedre på 3. etape med en 11. plads.
Et eller andet gik der galt for Fernando Gaviria (Movistar Team) under billedudfaldet i finalen af 3. etape, for med under tre kilometer til mål lå han på hjul af Jasper Philipsen, men på resultatlisten er han på en 137. plads, et minut efter feltet. Derfor må tvivlen komme ham til gode, da han jo ellers længe sad godt med og normalt vil have en fart, der kan række til top 10 eller endda top 5.
Seneste sejr på WorldTour-niveau til Fernando Gaviria ligger over et år tilbage. Foto: Sirotti
Efter femtepladsen på 1. etape kom Paul Penhoët (Groupama-FDJ) ned på jorden igen med en 15. plads i løbets anden massespurt. De helt flade massespurter er heller ikke hans specialitet, men han dog nære forhåbninger om igen at spurte sig til en top 10-placering.
23-årige Davide Persico (Bingoal WB) overskygges af sin storesøsters resultater på cyklen, men har dog selv etableret sig som et lovende sprintertalent, senest med en ottendeplads på 3. etape. Her skød han en høj fart i afslutningen, som fra endnu en god position igen kan indbringe en top 10-placering.
Med placeringer som nummer ni og senest 12 har Davide Bomboi (TDT-Unibet Cycling Team) været blandt de få, der har kunnet hævde sig i begge løbets spurter. De to resultater vidner dog også om, at han ikke er feltets hurtigste, men top 10 er muligt.
Igen på 3. etape var det Rui Oliveira, der spurtede for UAE Team Emirates og ikke den som regel hurtigere Juan Sebastián Molano. Oliveira fik nu kun en 17. plads ud ad anstrengelserne, men med sæsonens øvrige resultater og senest 11. pladsen på 1. etape i mente, så bør top 10 være opnåeligt.
Nej, en 23. plads til Fabio Jakobsen (Team dsm-firmenich PostNL) på 3. etape var ikke imponerende, men i modsætning til flere profilerede sprinterkollegaer havde han da ikke formået at blive sat af i det flade terræn. Hans leadout er decimeret, men fra en bedre position kan farten række til top 10.