Prøv vores nye app
Optakt: 4. etape af Il Giro d’Abruzzo
12. april 2024 14:11Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Fire klassementsryttere var ikke nok for UAE til at knække Alexey Lutsenko, der på kongeetapen sikrede tiltrængt succes til både sig selv og sit kriseramte Astana-hold. Kasakken kan imidlertid slet ikke vide sig sikre på den samlede sejr, når hans svage mandskab fredag skal forsøge at forsvare trøjen på en voldsom etape med små 3500 højdemeter, og selvom der ikke er stejle stigning, betyder det konstant kuperede terræn, at der er lagt op til angreb og meget uforudsigeligt cykelløb.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Ruten

Hvor Giro di Sicilia altid sluttede med sin kongeetape, der inkluderede Etna, gør man det anderledes i erstatningsløbet. Her kommer kongeetapen allerede på næstsidste dag, og i stedet slutter man i regionens hovedby, L’Aquila, der i dag mest er kendt for det voldsomme jordskælv i 2009. Det betyder dog ikke, at der venter en let afslutning. Tværtimod skal der klatres små 3500 højdemeter på en etape, der er nærmest uden fladt terræn. Der er til gengæld heller ingen stejle stigninger, og det er derfor en etape, et stærkt hold nok vil kunne kontrollere frem mod en puncheurspurt på en bakke i målbyen. Nu har den førende rytter til gengæld et svagt hold, og det kan derfor blive ganske kompliceret, som vi så på den regnvåde og højdramatiske Giro-etape i 2010, hvor et stort udbrud med blandt andre David Arroyo og Richie Porte fik så meget tid, at spanieren næsten endte med at vinde hele løbet. Meget kan derfor ske på en sidste etape, der kan blive vundet fra udbrud, men måske også kan ende i en puncheurspurt på en bakke i den jordskælvsramte by.

 

Med en distance på 173,0 km er der tale om løbets længste etape, der fører fra Montorio al Vomano til L’Aquila. Startbyen ligger lige på kanten af Appenninerne, og herfra kører man først mod nordøst og øst ad let faldende veje, inden man kører mod sydøst ind i terrænet. Det gør man via en stigning (7,8 km 4,7%), der har top efter 20,6 km, inden man forsætter mod sydøst ad en meget kringlet nedkørsel. Fra bunden kører man med det samme mod syd op ad endnu en stigning (4,3 km, 4,5%), der har top efter 37,5 km, inden det går mod sydøst ad en lettere nedkørsel.

 

Læs også
Rygte: Pogačars næste kontrakt når svimlende højder

 

Nu venter et lettere stykke, når man kører videre mod sydøst ad lige veje, der kun har en lille bakke, inden det går mod syd op ad en stigning (6,5 km, 4,3%), der har top i byen Penne efter 63,7 km. Med det samme går det videre mod syd ad en let nedkørsel, inden man drejer mod sydvest for at køre op ad endnu en stigning (7,4 km, 4,2%), der har top efter 76,2 km. En teknisk nedkørsel fører nu mod syd, hvorefter det med det samme går mod sydvest op ad en stigning (5,2 km, 4,8%), der har top efter 86,6 km, hvorefter man fortsætter mod sydvest ad meget snoede, men kortvarigt flade veje.

 

De leder frem til dagens hidtil vanskeligste udfordring, idet man nu kører mod sydvest op ad den kategoriserede stigning Forca di Penne (10,7 km, 3,6%), der stiger jævnt med 4-5% over de første 7 km, men derefter blot stiger med 0-3% frem mod toppen, som rundes efter 102,5 km. En kort og let nedkørsel fører herfra mod sydvest og nordvest, inden man med det samme fortsætter mod nordvest op ad Castel del Monte (13,7 km, 4,7%, max. 11%), der efter 1300 m med 5,3% stiger ganske jævnt med 4,7%, inden den bliver lidt stejlere med 5,4% over de sidste 1,7 km frem mod toppen, hvor der efter 122,8 km er en superbjergspurt.

 

Herefter er de sidste 50,2 km lettere. En teknisk nedkørsel leder mod syd, inden man fortsætter mod syd op ad lille bakke, på hvis top dagens spurt er placeret efter 131,6 km. Endnu en teknisk nedkørsel leder nu mod syd og sydvest, inden det går mod sydvest ad let stigende veje og dernæst mod syd ad endnu en teknisk nedkørsel. Efter 145,1 km drejer man nu mod nordvest og senere vest for at køre ad lige og ganske let stigende veje ind mod L’Aquila, idet det efter 152,3 km i stedet begynder at falde. Efter 160,2 km når man byen San Gregorio, hvorefter en lige og næsten helt flad vej leder mod vest frem til udkanten af målbyen.

Annonce

 

I stedet for at køre direkte frem til målbakken skal man ud på en sløjfe rundt om byen. Man forlader således hovedvejen for at køre op ad en bakke (1,6 km, 7,4%, max. 9%), der stiger med 8,8% over de første 500 m, 6,1% over de næste 500 m og 7,5% over de sidste 600 m frem mod toppen.

 

Herfra resterer 4,1 km, der indledes med en ganske let nedkørsel, som fører mod syd, idet der kun er to bløde sving med 3800 m og 2600 m igen. Med 2000 m igen er man tilbage på hovedvejen, hvor man tager et meget skarpt sving på 180 grader, hvorefter det begynder at stige med 1,0% over 500 m og derefter med 3,0% over de sidste 500 m frem mod den røde flamme. Herfra tager målbakken for alvor fat, når der venter 500 m med 8,6% og et maksimum på 11% og slutteligt 500 m med 6,6%. Med 750 m igen er der et hårnålesving efterfulgt af en skarp kurve, inden man rammer den 400 m lange og 7 m brede opløbsstrækning.

 

Etapen byder på i alt 3408 højdemeter.

 

L’Aquila har fire gange tidligere i dette årtusinde været målby for et stort cykelløb. Det var senest i Giroen i 2019 på en etape, hvor de sidste 27,9 km næsten var de samme, idet man dog kørte en lidt hårdere sløjfe rundt ved byen til sidst, og hvor Pello Bilbao var stærkeste man fra et udbrud, da han sejrede med 5 sekunder ned til Tony Gallopin og Davide Formolo. Forinden var det på det højdramatiske, våde og mere end 260 km lange maraton i Giroen i 2010, hvor der de sidste 27,9 km også næsten var de samme, igen dog med en lidt anderledes sløjfe omkring byen, og hvor Evgeny Petrov vandt fra et udbrud med 5 sekunder ned til Dario Cataldo og Carlos Sastre. Også i 2005 var Giroen forbi på en dag, hvor man først ramte årets rute i Sang Gregorio, der i år kommer 12,8 km fra mål, og hvor man kørte direkte frem til målbakken uden en sløjfe om byen, og hvor Danilo Di Luca vandt puncheurspurten i feltet foran Marzio Bruseghin, der var i samme tid, og Mauricio Ardila, der som det meste af feltet smed 2 sekunder. Dette løb var også forbi i 2003, hvor Denis Lunghi vandt foran Oscar Mason og Alessandro Vanotti.

 

 

 

Læs også
Dansker inden klassiker: Vi kører for at vinde

 

 

 

 

Annonce

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Vejret

Efter dagens lidt halvdårlige vejr bliver der fuld knald på sommeren til finalen. Der venter nemlig en helt skyfri fredag, hvor temperaturen vil stige fra 21 til 24 grader. Der vil bare være en let vind (7-10 km/t), der vil starte i østnordøst, derefter være i nordøst, men vil slutte i øst. Det giver generelt sidemodvind i den indledende fase, inden der venter et langt stykke med sudemedvind. På toppen af første stigning får man kortvarigt sidevind, der dog bliver til sidemedvind på sidste stigning.  Herefter vil der først være sidemed- og siden medvind frem til sløjfen om byen, hvor der vil være sidevind. Med 2000 m igen får man medvind, indtil der vil være sidemodvind over de sidste 750 m.

 

Favoritterne

Dagens sejr til Alexey Lutsenko må være præcis det scenarium, arrangørerne havde drømt om. Havde UAE vundet i dag - og gjort det med en afstand, så trøjen ikke kunne tabes på bonussekunder - kunne de lægge morgendagens etape i et jerngreb. Nu er det imidlertid det svage Astana-mandskab, der skal forsvare, og det åbner op for en helt anderledes underholdende afslutning.

 

Den sidste etape er nemlig både svær og let på samme tid. Stigningerne er alle bløde uden stejle procenter, og som vi så i går på lignende stigninger, er det ikke let at gøre forskelle mellem de bedste i den slags terræn. Baseret på det, vi så i dag, virker det i hvert fald ikke sandsynligt, at Lutsenko får nævneværdige problemer, hvis det alene bliver et spørgsmål om fysik.

 

Til gengæld er det også en håbløs etape at skulle kontrollere. Det bliver nemmere over de sidste 50 km, men forinden går det op eller ned næsten hele vejen. Etapen afvikles i samme område som den berømte Giro-etape fra 2010, hvor et gigantisk udbrud på en miserabel regnvejrsdag var meget tæt på at sikre den samlede sejr til David Arroyo, der endte som nr. 2 i klassementet bag Ivan Basso.

Annonce

 

Læs også
Sagans drøm slukkes: Dårlige præstationer koster dyrt

 

UAE må græde snot over, at Diego Ulissi svigtede så fælt i går, for de havde stået betydeligt stærkere, hvis han havde været en større trussel. Holdet har dog stadig tre mand inden for 40 sekunder, og for et mandskab er deres størrelse betyder 5.,6. og 10. pladser naturligvis ingenting. De er villige til at sætte alt på ét bræt for at vinde løbet.

 

Derfor synes det også givet, at de vil komme blæsende ud til etapen med alt, hvad de har. De vil angribe i højre og venstre, og jeg tror ikke, at de vil acceptere et udbrud, hvor de ikke har enten Adam Yates, Pavel Sivakov, Ulissi eller Jan Christen med. Derfor kan det tage lang tid, inden gruppen kører, og når det lykkes, vil det overraske mig, hvis ikke et af de fire esser er med. Skulle de misse udbruddet, kan vi til gengæld nok dødsdømme udbruddet, for UAE skal bringe bonussekunder i spil og som minimum vinde etapen, hvorfor de vil skabe samling.

 

Jeg tror dog, at vi får et UAE-udbrud. Yates kommer næppe med, da han vil være overvåget, men de tre andre har alle en chance. Lutsenko kan få svært ved at kontrollere tre mand, men mest sandsynligt er det vel, at det er Christen, der ender i det tidlige udbrud. Et sådant udbrud vil have en reel chance. Astana er som sagt svage, og det er ikke sikkert, at de kan hente dem.

 

De gør dog klogt i at holde øje med Marco Brenner. Kommer han ikke afsted, har de en sikker allieret i Tudor. De vil gøre alt for at forsvare podiepladsen og har et relativt stærkt hold. Jeg vil også tro, at der er en sandsynlig allieret hos israelerne, der ikke har opgivet drømmen om podium og etapesejr. Derfor vil jeg tro, at udbruddet bliver hentet, men det er bestemt ikke sikkert, særligt ikke hvis Brenner også komme med, så både Tudor og UAE sætter Astana under pres.

 

Det er dog også en delikat sag for UAE. Christen tabte ganske meget tid i dag, og spørgsmålet er, hvad de gør, hvis udbruddet har så stort et forspring, at de kan vinde etapen, men ikke give Christen den samlede sejr. I det tilfælde skal de vælge, om de vil lade schweizeren gå efter etapen, eller om de selv vil køre udbruddet ind, så bonussekunderne kan komme i spil.

Annonce

 

Da den sidste del af etapen er lettere, og det generelle felt og dermed det samlede udbrud er svagt, vil jeg tro, at Astana kan finde allierede til at sikre en afgørelse blandt favoritterne, men en udbrudssejr udelukker jeg ikke. Får vi samling, vil det - også med den generelle medvind - formentlig blive en rasende hurtig og dermed benhård etape, hvor man virkelig kan mærke de 3500 højdemeter.

 

Får vi samling, skal det afgøres på de to bakker omkring L’Aquila. Den første er faktisk ret svær, og her vil Yates helt sikkert forsøge sig. Det virker dog usandsynligt, at han kan sætte Lutsenko, medmindre kasakken kommer så meget i krise, at han selv må bruge kræfter forinden. For ikke at blive isoleret kan Lutsenko også selv forsøge at angribe, men det virker også usandsynligt, at han kan sætte Yates. Dermed får vi formentlig en uhyre åben finale, hvor en lille gruppe af de stærkeste runder toppen sammen.

 

Nedkørslen ser let ud og vil næppe gøre forskelle, men de sidste 2 km kan blive ganske taktiske. Her kan hvem som helst snige sig væk fra en isoleret Lutsenko, men på det tidspunkt er han relativt ”safe”. Han har så store forspring, at det kun er Yates, der for alvor er farlig, og faktisk kan det være en fordel for ham, hvis der kører et par mand, der kan fjerne bonussekunderne - også selvom det er fra UAE.

 

Det kan sagtens være, at det ender i en spurt på bakken. Det er en bakke, der appellerer til ardennertyper og puncheurs, som vi så, da Danilo Di Luca vandt her i Giroen i 2005. Den er nemlig ganske stejl, og da den kommer efter et løb, der vil have været rasende hårdt og skal besejres i en formentlig meget lille gruppe, vil det være en af de allerstærkeste, der vinder. Mest af alt tror jeg dog på en taktisk sejr, hvor en mand eller et par stykker får sneget sig væk til sidst.

 

Læs også
Danskerhold melder fra: Hvad er formålet?

 

Det gør også, at det hele er ret åbent, men det er klart, at UAE aldrig lader en gruppe køre, hvis ikke de har en mand med. Derfor ligner det også en etape, UAE skal vinde, men i en taktisk finale kan det blive lidt tilfældigt. Mit bedste bud er dog Diego Ulissi, der jo i dag rejste sig ganske voldsomt efter gårsdagens dundrende fiasko. I dag var han til gengæld pludselig måske holdets bedste, og hvis han har fået motoren varmet op, er han et fremragende kort til den etape, der passer ham bedst.

Annonce

 

Han kan nemlig vinde på flere måder. Han er formentlig stadig den bedste afslutter på en bakke som denne, hvis det ender i en spurt. Ganske vist synes jeg, at både dette løb og Oman indikerer, at han i dag er blevet mindre eksplosiv og mere dieselmotor, men hvis Lutsenko skal bruge mange kræfter, anser jeg stadig ham eller måske Christen som den bedste puncheur. Han vil derfor kunne tage en spurtafgørelse, men han vil også have lidt frihed over de sidste 2 km, hvor jeg tror, at han vil snige sig væk og derefter vinde en spurt mod de ryttere, der måtte være med ham. Sidste model er en udbrudssejr, hvis løbet glider Astana helt af hænde, og den kan også give ham den samlede sejr. Jeg tror mest på det midterste scenarium, men med tre muligheder bliver han mit bedste vinderbud.

 

Det næstbedste bud er Jan Christen. Ikke helt uventet så vi i dag, at han nok er mere puncheur end klatrer, men netop derfor burde han også være helt på hjemmebane i dette terræn. Får vi en udbrudsvinder, må han være det helt oplagte bud, men som Ulissi kan han også vinde på de to øvrige måder. Han har masser af frihed i en taktisk finale over de sidste 2 km, og da den samlede sejr her nok er væk fra UAE, vil de næppe tøve med at lave ham angribe. Vi er stadig ved at lære, hvor god en puncheur han er, men i et felt uden mange gode afsluttere vil jeg give ham en god chance for at vinde, hvis Lutsenko har brugt mange kræfter undervejs.

 

Det tredjebedstebud er vel Pavel Sivakov. Han vinder ikke en spurt, men han har to optioner. Udbruddet er svært, men som for Ulissi ikke umuligt, hvis Astana viser sig for svage, men den bedste chance er det taktiske angreb til sidst. Her vil han over de sidste 2 km have en vis frihed, og på denne hårde bakke vil han også kunne slå de fleste af klatrerne i en spurt.

 

Det sidste bud er naturligvis Adam Yates, men medmindre han vitterligt kan sætte Lutsenko på den første bakke, hvad der som sagt virker usandsynligt, har han i lyset af sin manglende frihed kun én chance, nemlig en spurt. Den kan han til gengæld også godt vinde. Han er slet ikke en ringe afslutter på en bakke som denne, og hvis UAE har slidt Lutsenko ned ved at angribe ham på skift, og kører de spurten for ham, ligner Yates favoritten til denne spurt.

 

Jeg skal vel rangere Alexey Lutsenko som den næste, selvom det ligner en svær etape at vinde. Det gør det ikke, fordi etapen passer ham dårligt. Tværtimod er han en af de allerbedste puncheurs, og med den styrke, han viste i dag, vil han have en god chance for at vinde en spurt. Problemet er bare, at han kommer til at skulle lukke et hav af UAE-angreb på de to sidste bakker og på mellemstykket, og derfor virker det usandsynligt, at han er frisk nok. Det vigtigste for ham er naturligvis også den samlede sejr. Omvendt var han så stærk i dag, at man ikke kan udelukke, at han alligevel kan vinde en spurt, der passer ham som fod i hose.

Annonce

 

Alle øvrige vinderbud skal gøre det enten via det tidlige udbrud eller i en taktisk finale. Derfor er det lidt svært at sige, hvem der har den bedste chance, men muligheden er ikke stor. UAE vil køre om sejren, og derfor taler alt for, at man skal slå en UAE-rytter for at vinde etapen. Det virker usandsynligt for de fleste.

 

Mit næste bud er nok Marco Brenner. I dag bekræftede han, at han er den totale lottokupon, og han kan derfor falde helt igennem i morgen. Til gengæld har han betydeligt mere frihed end de fleste, da han heller ikke truer podiet - og det er endda en holdkammerat, der lige nu sidder på podiet. Da han samtidig er det næstbedste bud efter Christen på en mand, der kan vinde fra et udbrud, står han slet ikke så ringe, selvom han ikke er eksplosiv.

 

Jeg vil give Paul Double den næstbedste chance. Han havde det lidt svært i dag, men han så meget stærk ud i går, hvor terrænet mindede mere om dette. Han bør også være lidt mere eksplosiv end i hvert fald en mand som George Bennett, og han har også lidt mere frihed end Yannis Voisard og Bennett. Det giver ham flere muligheder end de fleste.

 

Læs også
Fransk guldfugl sværger troskab: Jeg vil give alt tilbage

 

Derefter vil jeg pege på Giovanni Carboni og Thomas Pesenti. Begge kom til kort i dag, men dette terræn er lettere, og for Pesenti er det også langt bedre. Begge har de også en af de bedre spurter, og det er to af de eneste, der kan drømme om at slå en UAE-rytter på stregen.

 

Dernæst vil jeg placere Yannis Voisard og George Bennett, men det skal flaske sig, hvis de skal vinde. De vil have meget øje på hinanden, Ulissi og Sivakov i kampen om podiet, og da ingen af dem er specielt eksplosive, ligner det en svær opgave at vinde. I en taktisk finale kan der dog altid opstå lidt tilfældigheder, og i dag viste de i hvert fald, at de er to af de stærkeste - en styrke, der også betyder noget, hvis der skal spurtes på denne ret stejle bakke. Voisard er nok den mest eksplosive af de to og derfor det bedste bud.

Annonce

 

Man kan heller ikke helt afskrive Domenico Pozzovivo og Sebastien Reichenbach. De lider under manglende spurtstyrke, men har mere frihed. De manglede til gengæld en del på deres fysik i dag, og denne etape bliver hård. Deres bedste chance er nok et udbrud, men her ligner de også to af de bedre bud. Det samme gør Matthew Riccitello, men det kræver, at han finder nogle ben, han ikke har haft endnu. Heldigvis kan han være enormt svingende, og finder han sit niveau, står han med muligheder både fra et udbrud og i en taktisk finale. Endelig er der Valerio Conti , der i dag viste livstegn. Han passer faktisk fremragende til denne finale, hvor han vil være en af de klart bedste afsluttere, men jeg har lidt svært ved for alvor at se ham hos de bedste til sidst. Hans bedste chance kan derfor være et tidligt udbrud, hvor han ligner et godt bud.

 

Andre kandidater kunne være Louka Matthys, Florisan Samuel Kajamini, Simone Raccani, Max van der Meulen, Baptiste Huyet, Alession Martinelli, Luc Wirtgen, Oliver Stockwell, Filippo Fiorelli, Marco Tizza og Byron Munton, men deres eneste chance er nok et udbrud.

 

Feltet.dks vinderbud: Diego Ulissi

Øvrige vinderkandidater: Jan Christen, Pavel Sivakov

Outsidere: Adam Yates, Alexey Lutsenko, Marco Brenner, Paul Double, Giovanni Carboni

Jokers: Thomas Pesenti, Yannis Voisard, George Bennett, Domenico Pozzovivo, Sebastien Reichenbach, Valerio Conti, Matthew Riccitello

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Pello Bilbaos sejr fra 2019 og Evgeny Petrovs sejr fra 2010, begge gange fra Giroen og med samme målbakke.

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

Annonce

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Diego Ulissi
Jan Christen, Pavel Sivakov
Adam Yates, Alexey Lutsenko, Marco Brenner, Paul Double, Giovanni Carboni
Thomas Pesenti, Yannis Voisard, George Bennett, Domenico Pozzovivo, Sebastien Reichenbach, Valerio Conti, Matthew Riccitello
Louka Matthys, Florisan Samuel Kajamini, Simone Raccani, Max van der Meulen, Baptiste Huyet, Alession Martinelli, Luc Wirtgen, Oliver Stockwell, Byron Munton, Filippo Fiorelli, Marco Tizza
INFO
Optakter
Nyheder
Giro d'Abruzzo
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Onsdag den 29. maj 2024

Landevej
LIVE nu: Gaudu og Martinez lægger pres på i fransk bjergløb
Landevej
UAE-profil vender tilbage på cyklen efter mareridtsstyrt
Landevej
Fransk guldfugl sværger troskab: Jeg vil give alt tilbage
MTB
Sagans drøm slukkes: Dårlige præstationer koster dyrt
Landevej
Rygte: Pogačars næste kontrakt når svimlende højder
Landevej
Sejrsfattig maj koster - Danmark falder tilbage
Landevej
Danskerhold melder fra: Hvad er formålet?
Landevej
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?

Tirsdag den 28. maj 2024

Landevej
Frankrig udtager OL-truppen – profil er bitter over fravalg
Landevej
Pogacar er halvvejs gennem sin store plan: Alt er bedre end forventet
Landevej
Vismas klassementstalent vender snart tilbage efter biluheld
Landevej
Bora-chef svarer på rygter om Van Aert og Pidcock
Landevej
Medie: Saudi-Arabien tæt på Giro-start i 2026
Landevej
Geler, barer og dunke: Soudal Quick-Step viser indtaget fra Giroen
Landevej
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Landevej
Jan Ullrich åbner cykelmuseum i Tyskland
Landevej
Danmarks U23-landshold går efter stor sejr
Landevej
Visma-sportsdirektør: Van Aert hører til i Touren
INTERVIEW Udstyr og test
Eksklusivt interviewTøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Landevej
Froome klar til comeback i jagten på Tour-deltagelse
MTB
Frikendt og udtaget til OL: En medalje er mit mål
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Landevej
Kæmpe OL-konflikt: Mesteren er droppet
Landevej
Pogacar udbygger enormt forspring til Vingegaard

Mandag den 27. maj 2024

INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interview”Ud i skoven og løbe rundt” – Gravelkongens røverhistorier fra GP Herning
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewTobias Aagaard beskriver kaotisk Fyen Rundt
Landevej
Stor BORA-profil forlader holdet efter denne sæson
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewNorman sender "stor tak" til konkurrent efter hjemmebanetriumf
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewLidl-Trek-sportsdirektør roser den danske A-klasse efter skuffende weekend
Landevej
Kvinde med rollator ramt ved traditionsrigt UCI-løb
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewU23-danmarksmester sætter ord på hektisk finale
Landevej
Giro d'Italia-analyse: Da Merlier - og en defekt - vendte verden på hovedet
Landevej
Vildt vægmaleri af Giro d'Italia i Rom
Landevej
Stor profil tog fem kilo på under Giroen
Landevej
Pogacars løjtnant sender advarsel til Tour-rivalerne
Landevej
Bemærkelsesværdig sejrsstime er forbi
Landevej
Pogacar smadrer Giro-rekord
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewLandstræneren afviser foræring og fremhæver stjerne: Han var i hopla
Landevej
Vinder af ungdomstrøjen drømmer om Maglia Rosa
Landevej
Stjerne varsler landevejscomeback
Landevej
Hård bjergetape ændres
MTB
Danmark kikser ekstra OL-plads
Landevej
Video i artiklenOversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024

Søndag den 26. maj 2024

Landevej
Deja vu-ramt Geraint Thomas ”forstår ikke cykling nu om dage”
Landevej
Se highlights fra 21. etape af Giroen
Landevej
Smertefri Van Aerts selvtillid vokser - Evaluering afgør Tour-deltagelse
Landevej
Tabt leadout og øl kunne ikke forhindre triumfen: Sagde undskyld til drengene
Landevej
Pogacar: Det er crazy
Landevej
Supersprinter laver hattrick og vinder alle etaper – danmarksmesteren snupper bjergtrøjen
Landevej
Pogacar vinder Giroen – Merlier triumferer i det sidste slag i Rom
Landevej
Sådan forløb Giroens sidste etape
Landevej
Belgisk kæmpetalent snupper den samlede sejr på sidste etape
Landevej
Danskers holdkammerat vinder afslutningsetapen
Landevej
Norsgaard fældet på vej mod stor triumf - Bettiol vinder samlet
Landevej
Lasse Norman spurter sig til sejr i barskt hjemmebaneløb
Landevej
Hollandsk sprintertalent tager suveræn sejr
Landevej
Kristoff vinder foran Van Aert – Franskmand vinder samlet
Landevej
Optakt: 21. etape af Giro d’Italia
Landevej
17-årig dansker imponerer i Schweiz
Landevej
Optakt: 3. etape af Boucles de la Mayenne
Landevej
Giro d'Italia-analyse: Historien om en Giro fortalt på bare én dag
MTB
Dansk stjerne misser topresultat
Landevej
Optakt: 4. etape af Tour of Norway
Landevej
Favoritvurdering: Rund um Köln
Landevej
Belgisk hold udraderer al modstand – tager både etape og samlet sejr
Landevej
Spanier tager karrierens første seniorsejr
Landevej
Dansker kører flot resultat hjem i Italien
Landevej
Syg O’Connor tilfreds trods misset podie
Landevej
Italiensk dominans forvandles til sejr i Japan
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewUno-X gør klar til titelforsvar: Vi skal spænde hjelmen
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interview”Det ku’ jo være” – Lidl-Trek vil udfordre de vante sprintere
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewAirtox har klar plan, så de ikke har ansvaret
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewFladt hierarki hos stjernerne: Mads Würtz og landsholdet vil i offensiven
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFormstærk konti-profil har øje på konkurrenterne i ”kaosspurt”
Landevej
Ekstatiske Martínez skal på podiet: Jeg takker Gud
Landevej
Geraint Thomas har én ting på Pogačar: Dét kommer han ikke til at gøre
VIS FLERE

Annonce