Prøv vores nye app
Optakt: 3. etape af Tour of the Alps
20. april 2022 13:10Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Trods en hel etape i defensiven lykkedes det Pello Bilbao og Bahrain at redde krisen og med en etapesejr sætte endnu flere bonussekunder i banken, men skal han bevare førertrøjen endnu en dag, skal han være skarp onsdag. Her venter nemlig en etape, der for det meste er relativt let, men slutter med en passage af det stejle Furkelpass, hvor favoritterne må ventes at spille med musklerne, inden det hele nok engang slutter med en nedkørsel og en flad finale, hvor alt synes at kunne ske.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

 Livestream Tour of the Alps, Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege uden afbrydelser

 

Ruten

Der blev kørt klassement allerede i dag, og det gør der i hvert fald ogsp onsdag. Ganske vist er 3. etape undervejs ikke alt for svær, men i finalen skal man over den meget stejle Furkelpass, der utvivlsomt vil skille fårene fra bukkene. Igen kommer toppen imidlertid langt fra mål - denne gang 23,5 km fra stregen - og det skaber al mulig plads til, at der kan ske en regruppering og blive åbnet for en meget taktisk afslutning i endnu en flad finale.

 

Med en distance på 154,6 km er der nok engang tale om en kort sag, der fører feltet fra Lana til Niederdorf/Villabassa. Starten er usædvanligt nem, da man kører mod sydøst langs floden Etsch-Adige ad en flad dalvej ned til storbyen Bolzano, som nås efter 21,8 km. Her fortsætter man mod øst og senere nordøst ad en let stigende dalvej hele vejen frem til Klausen, der passeres efter 50,7 km.

 

Læs også
Starttider: Prolog til Romandiet Rundt 2024

 

Nu ændrer etapen karakter, når man kører mod nordøst væk fra dalen via en ikke-kategoriseret stigning (7,4 km, 4,4%), på hvis top dagens spurt kommer efter 55,6 km. Et kort plateau følges mod nordøst, inden en teknisk nedkørsel leder videre mod nordøst ned til byen Brixen. Her kører man med det samme mod nord væk fra dalen op ad en stigning (5,4 km, 6,1%), som leder op til byen Natz, der passeres efter 72,4 km. Nu bliver det kortvarigt lidt lettere, idet man kører ad en let faldende vej mod nordøst og øst.

 

Etapen tager hurtigt fat igen, når man forlader dalen for at køre mod nordøst op ad kategori 2-stigningen Terenten (6,1 km, 8,0%), der efter 500 næsten flade meter stiger relativt jævnt med 9-10% frem til de sidste 1100 m, som stiger med ca. 6% frem mod toppen. Den rundes efter 91,6 km, hvorefter en ikke specielt svær nedkørsel leder mod sydøst ned til Bruneck, hvorfra man kører mod sydvest og sydøst ad en let stigende dalvej.

 

I byen St. Vigil in Enneberg, som nås efter 123,1 km, indledes finalen, når man kører mod nord og øst op ad kategori 1-stigningen Furkelpass (7,9 km, 7,6%), hvis data snyder. De første 2,5 km er nemlig lette med procenter på hovedsageligt 3-4, inden der venter 1400 m med 5-9%. Herefter tager den fat med 3 km med 9-13%, inden den flader ud med 4-8% over de sidste 900 m frem mod toppen, som rundes efter 131,1 km.

Annonce

 

De sidste 23,5 km indledes nu med en teknisk nedkørsel, der leder mod nordøst ned til byen Miterolang, som nås med 13,4 km igen. Her drejer man mod øst og senere sydøst ind på en ganske lige og let stigende dalvej, der leder direkte ind til målbyen. Over de sidste 5 km er der ingen sving, før man drejer lige ved den røde flamme, hvorefter en 5 m bred vej bugter sig let ind til mål, idet der er en brostensagtig belægning mellem 200 m- og 100 m-mærkerne.

 

Etapen byder på i alt 3287 højdemeter.

 

Niederdorf/Villabassa har ikke tidligere været målby for et stort cykelløb i dette årtusinde.

 

 

 

 

Læs også
Bora-profil fratages sejr efter italiensk protest

 

 

 

 

Annonce

 

 Livestream Tour of the Alps, Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege uden afbrydelser

 

Vejret                                                                                                     

Foreløbig viser Alperne sig fra sin pæne side. Onsdagen vil kun starte med få skyer og med en temperatur på 13 grader, men langsomt vil det sky til, og mod slutningen vil der kun være lidt sol. Temperaturen i målbyen vil være beskedne 10 grader, og vinden vil være let (8-12 km/t) og komme fra sydsydøst. Det giver modvind i den indledende fase og siden sidemedvind frem til bunden af den første stigning. Herefter vil der først være sidevind på stigning og siden sidemod- og modvind frem til bunden af Furkelpass, hvor der vil være medvind på den første del og sidevind på hovedparten af stigningen. Efter toppen vil der først være sidemedvind, derefter sidevind og slutteligt sidemodvind på den lange, lige vej ind til mål.

 

Favoritterne

Ineos og Astana var heldigvis mere risikovillige, end jeg forudså i gårsdagens optakt, og 2. etape blev derfor en forrygende forestilling. Selvom vi fik elimineret flere af forhåndsfavoritterne - ikke mindst en bekymrende svag Miguel Angel Lopez - endte etapen dog ikke med at gøre den helt store forskel, hvis man ser bort fra flere af de bonussekunder, der hele tiden har været Pello Bilbaos vigtigste våben i kampen for den samlede sejr. Selvom etapen blev lynhurtig, endte det også mere som en kamp mellem udbrud og felt end mellem favoritterne, og reelt er vi ikke blevet meget klogere på klatrehierarkiet mellem de bedste.

 

Det bør vi dog blive onsdag. Her burde der ikke være tvivl om, at favoritterne vil angribe hinanden. Furkelpass er grim og bør med sikkerhed give et billede af, hvem der er stærkest, men igen betyder finalen, at det er en etape, hvor alt kan ske. Ikke blot er der 13 flade kilometer til sidst, nedkørslen er denne gang også ganske teknisk og bestemt ikke uden betydning.

 

Det første spørgsmål, vi skal stille os selv, er, om favoritterne skal køre om det. Det er langt fra sikkert. Forskellene er nu meget store, og da starten er flad, er det ganske sandsynligt, at der kører et udbrud, som ikke truer trøjen. Det bliver i hvert fald ikke i morgen, at vi får et klasseudbrud med folk som Pavel Sivakov og Lopez. I morgen kan der sagtens køre et udbrud, som Bahrain kan lade sejle hjem, hvis de vil. Det betyder også, at alle må indse, at der kan være ide i at prøve, og jeg vil derfor tro, at vi igen får en aktiv start, hvor det vil tage tid, inden en gruppe er kørt. Kun hvis vi når frem til den første stigning op mod spurten, vil der være en betydelig risiko for, at vi får et stærkere udbrud med folk, som Bahrain er nødt til at holde i snor, og det er bestemt ikke utænkeligt.

Annonce

 

Læs også
Verdensmesteren dropper Tour de France

 

Jeg tror ikke, at Bahrain vil jagte. De brugte et hav af kræfter i dag, og selvom Bilbao meget vel kan tage endnu en spurtsejr, er de også nødt til at have det lange lys på, når deres trup består af bare seks mand. For dem vil det formentlig være fint med en ufarlig udbrudssejr, og derfor peger pilen på andre hold. Her er der reelt kun to hold, der kunne tænkes at tage ansvar, nemlig Ineos og DSM, nu hvor Astana ikke længere har Lopez som kandidat.

 

Jeg tror, at de vil jagte. Ineos har endnu ikke vundet en etape, og de har tre skud i bøssen, der alle er nogenlunde lige gode. Med hele tre ryttere, der virker velkørende, er dette en oplagt chance for at skabe den overtalssituation, hvor de kan angribe på skift. Bahrain virkede bestemt ikke overbevisende, når de kunne lade et udbrud med favoritter fra andre hold køre, uden at deres egne topnavne kom med, og det bør Ineos forsøge at udnytte. Jeg tror også, at Romain Bardet har tanket selvtillid de første dage, og derfor anser jeg det også som sandsynligt, at DSM kaster sig ind i jagten. Med yderligere to etaper er det muligt, at de sparer på krudtet til de kommende dage, men mit bedste bud er, at favoritterne vil køre om det.

 

Slaget skal slås på Furkelpass, der er en svær stigning, og med med- og sidevind på opkørslen burde den kunne gøre en del skade. Den er svær nok til, at bedste mand kan køre alene, men derefter er der også langt hjem. Der vil være plads til en regruppering på en teknisk nedkørsel, der også i sig selv kan gøre forskelle, og slutteligt er der plads til et meget taktisk spil i den flade finale, hvor et overtal vil være en stor fordel - og det er det, Ineos vil forsøge at skabe.

 

Derfor ser jeg fire scenarier. Der er udbrudsmodellen, som jeg altså tvivler på. Derudover er det muligt, at bedste mand kan køre alene hjem fra stigningen, men det kan blive svært med sidemodvind på den lange, lige vej over de sidste ca. 6 km. Mere sandsynligt er det, at det samles til en spurt blandt nogle få favoritter, eller at vi får en taktisk finale, hvor det lykkes en eller flere snu ryttere at snige sig væk i fladlandet.

 

Jeg tror, at Bahrain er til at ryste. Mikel Landa så meget bedre ud i dag end i går, hvor den eksplosive finale heller ikke var ideel, men det var et krisetegn, at både han og Bilbao lod Sivakov og Lopez køre. Santiago Buitrago og særligt Hermann Pernsteiner efterlod et meget positivt indtryk i dag, men de kan ikke køre med de bedste. Bilbao selv har altid manglet lidt mod de bedste, som vi senest så det i Baskerlandet, og han var angiveligt også lidt efter de bedste på toppen af Passo Rolle.

Annonce

 

Til gengæld virker Ineos meget stærke. Richie Porte ligner en mand med masse af kørelyst med sine angreb på småbakken i går, og jeg tror, at dette løb er et stort mål for ham inden hjælperrollen i Giroen. Sivakov bekræftede i dag også det gode indtryk fra Catalonien, som desværre blev ødelagt af sygdom, og Eddie Dunbar har også virket velkørende. Jeg tror, at Bilbao får svært at følge Porte og måske også Sivakov på stigningen. Jeg tror faktisk, at Landa har en bedre chance, fordi han er så uhyre svingende og tidligere i år fandt sin form ud af det blå, men spørgsmålet er, om han må køre sin egen chance eller skal blive hos førertrøjen. I dag var hierarkiet ret tydeligt, da Landa arbejdede som et æsel i hele finalen.

 

Heldigvis har Bilbao så sin sublime nedkørsel, som også er et våben for Romain Bardet, og den er til gengæld en stor udfordring for Porte. Der burde være en god chance for, at Bilbao vil kunne lukke hullet, men selv hvis det sker, vil han formentlig befinde sig i en svær situation. Jeg tror, at der er en god chance for, at Landa vil være hos ham, men Ineos vil helt sikkert ikke bare køre roligt frem til en spurt. De vil angribe på skift, hvis begge deres kaptajner er med, og så bliver det svært at holde samlet til en spurt.

 

Jeg vover derfor pelsen ved at pege på Richie Porte. Det er klart, at denne finale med en nedkørsel ikke er ideel, men mit bud er, at han er den stærkeste rytter. Med det niveau, han havde i Tirreno, er det vel kun Miguel Angel Lopez, Hugh Carthy, Mikel Landa og Pavel Sivakov, hvis topniveau i bjergene kan måle sig med australierens, og af dem er det kun Sivakov, der ikke har vist svaghedstegn. Han virkede som sagt i hopla med sine angreb i går og har formentlig løbet som et mål. Jeg tror, at han har en god chance for at køre alene på stigningen, eller at han og Sivakov kan køre fra rivalerne. Ryttere som Bilbao og Bardet vil have en god chance for at komme tilbage på nedkørslen, men det er langt fra sikkert, når Furkelpass er så svært, som det er. Jeg ser således, at Porte både kan køre alene hjem fra stigningen, at han og Sivakov sammen kan nå mål - og så regner jeg med, at Porte skal have sejren - eller at Bilbao og måske Landa vil være fanget i en situation, de ikke kan kontrollere. Her vil Porte med sin power være et godt bud på en rytter, der kan køre væk i en taktisk finale, hvor Ineos sidder i overtal.

 

Mit næstbedste bud er Pavel Sivakov. Franskmanden, som vi skal vænne os til at skrive, virkede uhyre stærk i dag, som han også gjorde det inden sin sygdom, og selvom Furkelpass er lidt stejl for ham, så vi sidste år, at han lignede næstbedste mand bag Simon Yates på stigningerne. Det vil undre mig, hvis han er stærkere end Porte, men jeg vil blive overrasket, hvis ikke er med, hvis det ender i en taktisk finale til sidst. Her kan Ineos meget vel sidde med to eller tre mand, og Sivakov viste, da han vandt løbet og blev nr. 2 i Polen, at han er uhyre stærk til at udnytte disse taktiske afslutninger. Modsat Porte kan han også spurte lidt og dermed slå den rette følgesvend på stregen, og han har poweren til at gøre forskellen på flad vej.

 

Læs også
Fem danskere stiller til start i WorldTour-etapeløb

 

Det kan selvfølgelig også blive Pello Bilbao igen. Vi så igen i dag, at der næppe er nogen, der slår ham i en spurt, og det er bestemt ikke usandsynligt, at det vil ende i en spurtafgørelse. Selvom han måske kan få det svært på stigningen, viste han så sent som på 4. etape sidste år, hvor meget han kan vinde med sin nedkørsel i dette løb. Er han alene til sidst, er det svært at tro, at der skal spurtes, men har han Landa - og måske endda Buitrago eller Pernsteiner - ved sin side, er chancerne relativt gode. Får vi en spurt i en favoritgruppe, er det svært at se andre vindere end Bilbao.

Annonce

 

Manden, der kan slå ham i en spurt, hvis Bilbao er træt og skal lukke for mange huller, er Romain Bardet, der har været tættest på to gange i træk. Det er dog en usandsynlig vej til sejr for franskmanden, men han har andre muligheder. Jeg er lidt spændt på at se, om han kan følge de bedste på stigningen. Jeg tvivler, når vi så på hans kørsel i det meste af 2021 og i sæsonstarten, men med Giro-form er det muligt, at han har de ben, han havde i Lombardiet og Burgos, og så er det bestemt ikke umuligt. Mest af alt tror jeg dog, at han skal bruge sin sublime nedkørsel til enten at køre alene eller at komme tilbage, og så skal han deltage i det taktiske spil, hvor han har den fordel, at han formentlig slår alle i en spurt, hvis bare han kommer af med Bilbao. Får han Thymen Arensman med sig, bliver det taktiske spil endnu lettere, men det kan blive svært, da hollænderen viste svaghedstegn i dagens finale.

 

Jeg er spændt på at se Eddie Dunbar i morgen. Jeg vil blive forundret, hvis han kører med de bedste, for selvom han vandt Coppi e Bartali, kunne vi på Ben Tulett i Baskerlandet se, at niveauet der ikke var alt for højt. Han så dog stærk ud i går, hvor han tog en hård føring på finalebakken, og igen i dag. Får vi en regruppering til sidst, er det meget muligt, at Ineos sidder med tre mand, og så er det utvivlsomt Dunbar, der har mest frihed.

 

Mikel Landa har ikke den letteste vej til sejr, men den er der. Som sagt så han meget bedre ud i dag, hvor vi ramte en stigning, der passede ham, og finder han med to dage i benene sin Tirreno-form, er der næppe nogen, der kører fra ham. Spørgsmålet er så, om han skal blive hos Bilbao, men det vil give mening at lade ham sætte sig på hjul af de bedste, i hvert fald så længe Bilbao kan komme tilbage via sin nedkørsel. Vi ved, at han er spurtsvag, men får han lov at sidde på hjul, kan han enten ødelægge samarbejdet eller gå en fribillet til stregen. Alternativt sidder han og Bilbao alene i en gruppe til sidst, og her vil de være nødt til at skulle svare på skift, som vi så det med Sivakov og Tao Geoghegan-Hart i 2019, hvor briten havde førertrøjen, men franskmanden vandt det taktiske spil. Ser vi det samme her, kan Landa havne i den gruppe, der kører om sejren.

 

Det har været en fornøjelse at se Michael Storer, der har fundet sin form igen. I dag kørte han med Sivakov, og i går så han godt ud på den sidste bakke. Hvis han vitterligt har de ben, han havde i Vueltaen, er han en af de bedste klatrere her, og så kan han ende i den rette gruppe efter stigningen. Her lider han under sin dårlige spurt, men til gengæld kan han lukrere på magtkampen mellem Bahrain og Ineos til måske at køre alene.

 

EF har flere kort, og på papiret er den bedste klatrer Hugh Carthy, men det har været endnu et skuffende løb fra briten. Han sad ikke med på bakken i går, og i dag røg han af på nedkørslen. Sidstnævnte siger intet om formen, og i går passede den eksplosive stigning ham uendelig dårligt. Han så ud til at være i fremgang i Catalonien, og skal han have en chance for at køre en god Giro, skal han være i form her. Det er klart, at hans ringe 2021 og dårlige sæsonstart stiller spørgsmålstegn ved hans niveau, men med de ben, han trods alt havde i Giroen sidste år, bør han være en af de bedre klatrere her. Overlever han først stigning, vil han i det taktiske spil have fordel af sit tidstab.

Annonce

 

En anden, der kan udnytte det spil, er Einer Rubio. Colombianeren startede sæsonen svagt, men frem mod Giroen synes han at have fundet de ben, han havde i Burgos og Polen sidste år. Faktisk er der al mulig grund til at tro, at han har forbedret sig siden dengang, og hvis det er rigtigt, har han en god chance for at ende i en gruppe til sidst. Heller ikke han ejer en spurt, men til gengæld er han helt upåagtet og manden, de færreste vil kigge på. Han har lignet en af de stærkeste to dage i træk.

 

Thymen Arensman kunne ikke følge Sivakov og Storer i dag, og da denne stejle og lidt mere eksplosive stigning passer ham dårligere, skal vi ikke regne med at se ham hos de bedste. Han viste dog i Tirreno, at han er en god nedkører, og lykkes det ham at komme tilbage, står han og Bardet som en meget stærk duo, hvor det er ham, der har mest frihed. Han er spurtsvag, men til gengæld er han god til at køre alene.

 

Felix Gall bekræftede i dag også det uhyre lovende indtryk fra kongeetapen i Baskerlandet, men vi så også, at han var en smule overmatchet i udbruddet, hvor han blev sat allerede på Mendelpass. Heller ikke han vil være med de bedste på toppen, men også han vil have tid til at komme tilbage. Han har to dage i træk vist, at han har en fin spurt, så komme han afsted med et par mand i en taktisk finale, kan han gøre det færdigt, og han vil utvivlsomt ikke være den mest overvågede.

 

Læs også
LIVE nu: Asgreen og Price-Pejtersen på startrampen - Hollandsk sensation i bedste tid

 

Esteban Chaves har heldigvis efterladt et mere positivt indtryk end han gjorde i Catalonien, men han har ikke virket flyvende. Det er dog også svært at vurdere baseret på de hidtidige finaler, men når man ser på det niveau, han havde igennem hele anden halvdel af 2021, er det svært at være alt for optimistisk. Hvis til gengæld han frem mod Giroen, har fundet benene fra sidste forår, bør han kunne sidde med efter stigningen, hvis gruppen er lidt større. Her har han den fordel i det taktiske spil, at han ikke er så frygtet, som han engang var.

 

EF har også Jonathan Caicedo, der virkelig har overrasket i dette løb. I går var han i offensiven flere gange i finalen, og i dag var han fjerdebedste mand i udbruddet. Selvfølgelig sidder han ikke med de bedste på stigningen, men samles en lidt større gruppe til sidst, vil han have den helt store fordel, at han efter dagens udbrud har tabt så meget tid, at alle kan lade ham køre.

Annonce

 

Cian Uijtdebroeks fortsætter med at leve op til de tårnhøje forventninger, og i dag imponerede han igen. Han havde sine begrænsninger i udbruddet, men han var stærk nok til at komme over begge stigninger med feltet. Alene det forhold, at han ramte udbruddet på Passo Rolle fortæller, at han er en af løbets stærkeste. I morgen kører han ikke med de bedste, men efter en regruppering kan han i finalen lukrere på sit tidstab.

 

En af de hurtigste er Attila Valter, men jeg har en frygt for, at han kommer til kort. Med undtagelse af en enkelt bjergetape i Giroen i 2020 og 2021 har han aldrig kørt tæt på de bedste i bjergene, og det var bestemt ikke opløftende, at han i går ikke kunne spurte, efter at bakken havde taget livet af ham. Han kan dog snyde mig, da han fortsat er i udvikling, og han er i hvert fald bedre, end han var i Catalonien. I det taktiske spil skal han bare af med Bilbao og måske også Bardet for at kunne gøre det færdigt på stregen.

 

Sean Quinn har længe været en af de mest spændende klatrere, og det bekræfter han i dette løb. Om han vitterligt kan være med de bedste på dette niveau, er nok tvivlsomt, men han lignede aldrig en mand i problemer i dag. Sidste år klarede han sig godt mod WorldTour-ryttere, og han må antages at være stærkere nu. Overlever han efter en regruppering, vil EF formentlig sidde med mange, og så kan han spille spillet.

 

Endelig er jeg nødt til at nævne Miguel Angel Lopez. Dagens nedtur var blot den næste i rækken efter en skuffende sæsonstart, og der er derfor al mulig grund til bekymring. Han kørte dog stadig med det brølstærke udbrud på Rolle og så godt ud i gårsdagens finale, og han sparede sig ikke på Mendelpass. Lopez er trods alt en klasserytter, som aldrig kan afskrives, og kan han først spille sine kort i en taktisk finale, har han den fordel, at han har tabt så stor en bondegård, at alle kan lade ham køre.

 

Jeg tvivler på, at der er andre, der kan vinde fra et favoritopgør. Joe Dombrowski og Mikel Bizkarra gjorde det godt i dag, men jeg har svært ved at se dem gøre det færdigt i en flad finale. Lenny Martinez imponerede stort i dag, men han bør trods alt komme til kort i morgen. Hverken Geoffrey Bouchard eller Clement Champoussin imponerede på stigningerne i dag, og niveauet er nok lidt for højt til Clement Berthet og Jorge Arcas, der er en gigantisk overraskelse.

Annonce

 

Som sagt kan en udbrudssejr ikke udelukkes, da mange har tabt tid, men det skal være et ufarligt et af slagsen. For at vinde skal man klatre fremragende, men man skal også være heldig med at ramme udbruddet i den flade indledning. Miguel Angel Lopez må være den mest oplagte kandidat, men også Matteo Badilatti og Carl Fredrik Hagen ligner relativt formstærke bud. Jonathan Caicedo, Niklas Eg, Natnael Tesfatsion og Chris Hamilton kan måske få lov, men jeg tror, at deres tidstab er for lille. Mere sandsynligt er det nok med Jonathan Lastra, der viste form i Baskerlandet, Thibaut Pinot , der skuffer, men trods alt ikke var helt væk i Besancon

 

Feltet.dks vinderbud: Richie Porte

Øvrige vinderkandidater: Pavel Sivakov, Pello Bilbao

Outsidere: Romain Bardet, Eddie Dunbar, Mikel Landa, Michael Storer, Hugh Carthy

Jokers: Einer Rubio, Thymen Arensman, Felix Gall, Esteban Chaves, Jonathan Caicedo, Cian Uijtdebroeks, Attila Valter, Sean Quinn, Miguel Angel Lopez

 

Kandidater til et udbrud: Miguel Angel Lopez, Matteo Badilatti, Carl Fredrik Hagen, Jonathan Lastra, Thibaut Pinot, Jonathan Caicedo, Chris Hamilton, Niklas Eg, Natnael Tesfatsion

 

 Livestream Tour of the Alps, Fleche Wallonne og Liege-Bastogne-Liege uden afbrydelser

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Richie Porte
Pavel Sivakov, Pello Bilbao
Romain Bardet, Eddie Dunbar, Mikel Landa, Michael Storer, Hugh Carthy
Einer Rubio, Thymen Arensman, Felix Gall, Esteban Chaves, Jonathan Caicedo, Cian Uijtdebroeks, Attila Valter, Sean Quinn, Miguel Angel Lopez
Matteo Badilatti, Carl Fredrik Hagen, Jonathan Lastra, Thibaut Pinot, Jonathan Caicedo, Chris Hamilton, Niklas Eg, Natnael Tesfatsion, Joe Dombrowski, Mikel Bizkarra, Clement Champoussin, Clement Berthet, Geoffrey Bouchard, Lenny Martinez
INFO
Optakter
Nyheder
Tour of the Alps
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 23. april 2024

Landevej
Lefevere afviser: Selvfølgelig havde han sidste ord
Udstyr og test
Video i artiklenProduktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
Landevej
LIVE nu: Asgreen og Price-Pejtersen på startrampen - Hollandsk sensation i bedste tid
Landevej
Optakt: 3. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Starttider: Prolog til Romandiet Rundt 2024
Landevej
Optakt: Prolog til Tour de Romandie
Landevej
Optakt: Tour de Romandie
Landevej
Verdensmesteren dropper Tour de France
Landevej
Verdensstjerne sæsondebuterer i stort etapeløb
Landevej
Pogacar øger - tronskifte hos kvinderne
Landevej
Fem danskere stiller til start i WorldTour-etapeløb
Udstyr og test
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Landevej
Mexicansk kæmpetalent har fremtiden på plads: Skriver uhørt lang kontrakt
Landevej
Første rytter fra nyt samarbejde: Visma sikrer talentfuld polak
Landevej
To danskere indgår: Se Uno-X Tour de France-bruttotrup

Mandag den 22. april 2024

Landevej
Ineos tager bomstærkt klatrehold med til WorldTour-etapeløb
Landevej
Tobias Lund reagerer på tredjeplads i hård spurt
Landevej
Bernal bedre end før det skæbnesvangre styrt: Vil være verdens bedste
Landevej
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Landevej
Stortalent tager førertrøjen: Philipsen bliver glad, når han ser det
Udstyr og test
Test: Ekoi Gara MIPS Air
Landevej
Tysker i tårer efter triumf: Der står mange mennesker bag
Landevej
Dansk sprintertalent på podiet i tysk jomfrusejr
Landevej
Verdens bedste sprinter skriver lang kontrakt
Landevej
Quick-Step vil overveje ny Evenepoel-satsning
Landevej
Optakt: 2. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Tidligere toprytter om sportsdirektørjob: Et helvedes job
Landevej
Kron udtaget til stort etapeløb
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
MTB
Video i artiklenHør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Landevej
Stærke danskere udtages til WorldTour-etapeløb
Landevej
Sådan gik søndagens A-løb i Uvelse
MTB
Video i artiklenSe Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Landevej
Det smadrede mine ben, siger frustreret Pidcock
Udstyr og test
Test: ABUS Gamechanger 2.0

Søndag den 21. april 2024

MTB
Video i artiklenSimon Andreassen vinder i World Cuppen
Landevej
Tre danskere i top-10 i hollandsk endagsløb
Landevej
Cort med skadesopdatering: Min mor ville køre hurtigere ned end mig
Landevej
Brown reagerer på første monumentsejr
Landevej
FDJ – SUEZ-rytter snyder favoritterne i imponerende spurt
Landevej
Danmarksmester kører sig til nyt topresultat
Landevej
ColoQuick vinder dobbeltsejr i Vejle
Landevej
Van der Poel fik "stof til eftertanke" i Liège
Landevej
Video i artiklenSe Pogacars kraftfulde angreb på La Redoute
Landevej
Rørt Pogacar tog revanche med svigermor i tankerne
Landevej
Malmberg henter topresultat i Bosnien-Hercegovina
Landevej
Skjelmose: Dét kostede mig løbet
Landevej
Pogacar pulveriserer konkurrenterne med den perfekte opskrift
Landevej
Sådan var Pogacar atter suveræn
Landevej
Vidunderbarn fuldender UAE-dominans i tilbagevendt løb
Landevej
Jakobsen fremhæver dansk stortalent efter første dsm-triumf
Landevej
Video i artiklenSe Tobias Lund hjælpe Jakobsen til sin første sejr i år
Landevej
Topplacering giver dansk avancement på sidstedagen
Landevej
Video i artiklenFabio Jakobsen overlegen i Tyrkiet
Landevej
Optakt: Liege-Bastogne-Liege
Landevej
Optakt: Giro della Romagna
Landevej
Fléche Wallonne-vinder håber at kunne holde fast i momentum i Liége
Landevej
Van der Poel skal køre Liége-Bastogne-Liége på ny cykel
Landevej
Optakt: 1. etape af Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Optakt: Presidential Tour of Türkiye
Landevej
Van Gils kom på podiet i Fléche Wallonne, og nu vil han gentage succesen i Liége
Landevej
Quick-Step-profil: Kan jeg redde vores forår?
Landevej
Her er startlisten til Liège-Bastogne-Liège 2024
Landevej
Skjelmose med stærk udmelding inden monument
Landevej
EF-profil tror på podiet, men 'Pogacar er i en liga for sig'
Landevej
Pogacar er glad for, at han sprang stort forberedelsesløb over
Landevej
Alaphilippe: Min moral blev knust

Lørdag den 20. april 2024

Landevej
21-årig hollænder vinder i hjemmebaneløb
Landevej
Benoot: Vi var virkelig overraskede over det
Landevej
Bora-stjerne afslører stort mål: Det bliver episk
Landevej
Van der Poel vurderer sine chancer mod Pogacar
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFuglsang: Dét kan få mig til at stoppe karrieren
Landevej
Danskerduo skal op imod Cavendish og andre stjerner
Landevej
Dumoulin har klar holdning til Van der Poel vs. Pogacar
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
To danskere slutter langt fremme i Holland
Landevej
Cavendish tilbage efter sygdom, men uden Mørkøv
VIS FLERE

Annonce