Optakt: 3. etape af CRO Race
28. september 2023 14:49Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Iuri Leitao og Caja Rural snød favoritterne på en begivenhedsfattig 2. etape, der gav portugiseren karrierens største sejr, og måske kan han gøre det igen torsdag. Her fortsætter løbet nemlig med endnu en kort etape, der slutter på en rundstrækning med to ture op ad en meget stejl mur, der kan bruges til angreb fra løbets puncheurs, men som nok kommer lidt for langt fra mål til at kunne forhindre endnu en spurtafgørelse.

Annonce

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Ruten

Et kendetegn ved det kroatiske løb har været, at arrangørerne har været glade for afsluttende rundstrækninger med en lille bakke, der har kunnet rydde lidt ud i sprinterne. En sådan venter på løbets 3. etape, hvor en halvkuperet dag med 1800 højdemeter slutter med en gammel kending, nemlig rundstrækningen i Opatija, hvor Stephen Williams i 2021 sikrede sig den samlede sejr ved at gøre det af med Simon Yates og Riccardo Zoidl. Dengang kom muren imidlertid som afslutning på kongeetapen, mens der denne gang er tale om en betydeligt lettere etape, og selvom muren vil give en chance for, at en puncheur kan gøre en forskel, taler meget for, at det hele skal afsluttes i en reduceret massespurt.

 

Med en distance på 133,5 km er der tale om endnu en meget kort etape, der fører feltet fra Otocac til Opatija. Startbyen ligger et stykke inde i landet, men på et fladt plateau, og derfor er det fladt, når man lægger ud med at køre mod nordvest med retning mod kysten. Det flade terræn slutter, når det efter små 20 km begynder at stige let, og kort efter fortsætter man mod nordvest op ad kategori 3-stigningen Vratnik (3,4 km, 3,8%), der er en blød opkørsel med top efter 26,5 km. Herefter går det videre mod nordvest ad en i starten ekstremt teknisk, men siden let nedkørsel ned til kysten, som efter 41,5 km nås i byen Senj.

Se afslutningen på 2. etape af CRO Race

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Nu bliver det meget enkelt, når man kører mod nord op ad den helt flade kystvej frem til dagens første spurt, der kommer efter 63,0 km. Herfra fortsætter man kortvarigt mod vest og nordvest hen langs vandet, men hurtigt drejer man væk fra havet for at køre mod nordvest op ad kategori 2-stigningen Bribir (4,6 km, 4,5%), der er en blød opkørsel med top efter 71,5 km.

 

Den leder op til et plateau, som følges videre mod nordvest, inden det begynder at falde, fortsat mod nordvest. Når kysten begynder det i stedet at stige let, men man kører videre mod nordvest ad lange, lige veje nær kysten, indtil man drejer mod sydvest for at køre ad en lidt kringlet nedkørsel ned til den store kystby Rijeka, hvor dagens anden spurt køres efter 111,0 km. Herfra går det mod nordvest ad den helt flade kystvej til målbyen, indtil man efter 122,0 km rammer den afsluttende rundstrækning.

 

Det sker, når man drejer mod nord for at køre op ad kategori 3-stigningen Opatija (400 m, 13,5%), der er en stejl mur med hele 15,9% over de sidste 200 m. Toppen kommer med 11,0 km igen, hvorefter det går mod sydvest ad en let snoet og let faldende vej frem mod en kringlet afslutning, inden man med 500 m igen drejer mod nordøst ind på kystvejen, der er let stigende.

Annonce

 

Efter 126,5 km krydser man stregen for første gang i forbindelse med dagens sidste spurt, hvorefter man slutter af med at køre en hel omgang på den 7,0 km runde. Den indledes med, at man kører mod nordøst ad den let snoede og helt flade kystvej, inden man drejer mod nord for igen at køre op ad kategori 3-stigningen Opatija (400 m, 13,5%). Fra toppen resterer 4,0 km, der altså går ad en let snoet og let faldende vej ned til en kringlet finale, hvor man med 450 m og 400 m igen drejer 180 grader to gange i rap for slutteligt at tage et skarpt sving med 300 m igen.

 

Etapen byder på i alt 1804 højdemeter.

 

Opatija har én gang tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb. Det var på kongeetapen i dette løb i 2021, hvor Stephen Williams satte Simon Yates på den sidste bakke og kørte alene hjem til sejr med 10 sekunder ned til 13 mand, hvis spurt blev vundet af Markus Hoelgaard foran Mick van Dijke.

 

 

Læs også
Thomas om Froome: - Han sidder lidt fast i 2010’erne

 

 

 

 

 

 

Annonce

 

 

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

 

Vejret

Sommervejret fortsætter på en smuk torsdag. Igen vil det være helt skyfrit med en temperatur ved starten i højderne på 22 grader og på 26 grader i målbyen ved kysten. Det vil være mindre blæsende end de foregående dage med bare en let vind (10-15 km/t), i starten fra nordøst og senere fra østnordøst. Det giver næsten direkte sidevind hele vejen frem til den anden spurt, hvorefter man får sidemedvind frem til rundstrækningen. Her vil der være sidemodvind frem til toppen af muren, hvorefter der vil være sidemedvind, indtil man atter får sidemodvind over de sidste 300 m.

 

Læs også
Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde

 

Favoritterne

Matej Mohoric var slet ikke så revanchelysten, som jeg havde ventet, og dermed endte også 2. etape som en forudsigelig sprinteretape. Torsdag får rytterne heldigvis deres hidtil bedste chance for at skabe lidt dramatik i finalen. Denne kommer sidste stigning tættere på mål, og den er betydeligt stejlere.

 

Med undtagelse af en lille modifikation på den sidste kilometer, der gør, at toppen af muren kommer en anelse længere fra mål, er der tale om samme rundstrækning som på kongeetapen i 2021. Dengang så vi, at det i fronttrioen var muligt at gøre forskelle, men den større forfølgergruppe forblev intakt. De to etaper kan bare ikke helt sammenlignes. For to år siden kom rundstækningen som afslutning på en brutal kongeetape med passage af Ucka-stigningen og et intenst forfølgelsesløb, mens den i år kommer som afslutning på en betydeligt lettere etape.

Annonce

 

Det betyder, at det vil være et betydeligt større felt, der vil ramme muren, og så skaber den næppe den store udskilning. Nok er den stejl, men kører man for et af de store hold, rammer man stigningen som en a de forreste. Herefter er det næsten umuligt at miste kontakten med feltet over bare 500 m - stejl mur eller ej. Man vil tabe en masses positioner, men der er derefter en lang, let faldende vej over 3,5 km, hvor man kan bevæge sig frem igen. Jeg tvivler altså på, at vi vil se et felt, der er meget mindre end den fulde version.

 

Spørgsmålet er, om man kan køre væk. Nu var Mohoric ikke så kamplysten i dag, men i morgen vil det undre mig, hvis ikke han prøver. Det kan godt være, at han ikke kan vinde megen tid, men han kan da i hvert fald få en etapesejr. Han er også manden, der kan køre alene hjem, men Ineos er så stærke, at det ligner en svær mission.

 

Hvis til gengæld, han kommer væk sammen med de typer, jeg nævnte i går, nemlig Magnus Sheffield, Ethan Hayter, Oscar Onley, Eddie Dunbar, Quinn Simmons og Roger Adria, der alle har et vist punch til en spurt som denne, er der perspektiver. Det vil fjerne alle de stærkeste hold fra jagten, og de bør have en interesse i at samarbejde, men jeg tror altså, at muren er for kort til, at det kan lykkes. Forspringet bliver formentlig for lille, når man ser på, hvordan det gik i det meget mindre felt for to år siden.

 

Den første del af etapen vil næppe blive dramatisk. Som i dag forventer jeg, at vi relativt let får etableret et svagt udbrud, som Ineos vil kontrollere. I dag fik de ingen hjælp, men skulle det blive kritisk, er der så klare sprinterinteresser fra Uno-X, DSM og nu sikkert også Caja Rural, at de bør kunne hentes. Hvis Mohoric har planer, hjælper Bahrain måske også. Denne gang er der ingen risiko for sidevindskørsel, da vinden er for svag, og dermed regner jeg med, at det er et samlet felt, der skal afgøre det på rundstrækningen.

 

Jeg regner ikke med, at der vil ske noget væsentligt ved første passage, men ved anden passage forventer jeg et Mohoric-angreb. Herefter må vi se, om han kan få nogle makkere, så de sammen kan holde, men jeg tror mest af alt på, at vi får endnu en spurtafgørelse. Den er til gengæld meget specielt, fordi de sidste 500 er så ekstremt tekniske. Det er altså en spurt, der næsten udelukkende handler om positionering, og dermed skal man altså at genfinde fronten efter muren.

Annonce

 

Jeg går med Elia Viviani. Både i dag og i går fik han bevist, at han er feltets hurtigste mand, og samtidig har vi set, at Ineos-toget er det stærkeste. I går kørte Connor Swift ham perfekt hjem, og i dag var det samme sket, hvis ikke Swift og Viviani havde tabt Ethan Hayter og Josh Tarling til sidst. I denne finale kommer Viviani ikke langt på sin fart, men det gør han på det sublime tog. I dag så vi, at det kan gå galt, men skal man pege på et hold, der kan dominere i denne finale, er det Ineos. Derfor tror jeg, at han vinder igen.

 

Truslen er selvfølgelig muren, men med den holdbarhed, han havde i Bretagne, ser jeg ikke den som en stor trussel. Spørgsmålet er snarere, om den kan få dem til at køre spurten for Hayter i stedet. Han viste i dagens indlagte spurt, at han altså er kommet for at køre klassement. Derfor vil det give mening i denne hårdere finale at køre for ham, også fordi han via sit tog kan slå hurtigere folk. Jeg tror, at de kører for Viviani, men denne gang er jeg slet ikke sikker.

 

Læs også
Tour-direktør ønskede sig ikke Vingegaard og Evenepoel på samme hold

 

Jeg tror, at Tobias Lund er den største trussel. Danskeren viste i går og i dag, at hans fart ikke helt kunne matche Vivianis, men vi ved fra foråret, at han særligt efter et hårdt løb kommer langt. Den lille mur er helt klart til hans fordel, og vigtigst af alt har både han og DSM gjort det godt i positionskampen. Den kan gøre det muligt at slå den hurtigere Viviani, hvis Ineos-toget igen går i stykker. Der er en chance for, at de denne gang kører for Pavel Bittner, der endnu ikke har fået sin chance, særligt fordi Lund nu får svært ved at tage trøjen, men skal de vinde, vil jeg tro, at Lund er deres bedste kort.

 

Det var skuffende at se Alexander Kristoff både i dag og i går. Det står i hvert fald klart, at han ikke vinder alene på sin fart. Han kan også tabe en del positioner på muren, men til gengæld vil det i spurten altid for Kristoff være en fordel, at folk er trætte. Heldigvis er dette en spurt, han kan vinde på andet end sin fart, nemlig på sit tog. I dag viste Jonas Abrahamsen og Louis Bendixen sig som de stærkeste, og kan de i denne tekniske finale time det bedre, end de gjorde det i dag, kan nordmanden trods det skuffende indtryk vinde.

 

Efter i dag skal vi også tage Iuri Leitao mere seriøst. Det var klart, at Viviani havde en anden fart, men i kamp mod de øvrige så det ganske lovende ud. Han klarede også positionskampen godt, og her står Caja Rural med ham, Orluis Aular og Fernando Barcelo også godt. Kan de gentage den fine positionering i denne kringlede finale, ved vi nu, at han kan vinde. Helt samme styrke i positionskampen havde Aular ikke, og han så heller ikke ud til at have samme fart, da han havde åbnet hullet bag sin holdkammerat, men det så ud til, at de begge spurtede, og vi så i Vueltaen, at han var tæt på at vinde en etape med netop et sent sving - og modsat Leitao vil han have klar fordel af muren.

Annonce

 

Måske er det også nu Matevz Govekar kan vinde. Vi så i dag, at farten ikke rækker alt for langt, men havde han holdt hjul på Nicolo Buratti havde han fået den perfekte position. Hvis ikke Mohoric har brændt sit krudt af med sit forventede angreb, er toget med ham, Buratti og Govekar så stærkt, at de kan dominere i denne finale. Det kan give Govekar - eller Buratti, hvis de kører for ham - chancen for at vinde, særligt fordi de alle tre vil have en fordel af muren.

 

I dag kørte Trek for Tim Torn Teutenberg, og man må antage, at det gælder igen i morgen. Han er en holdbar fyr, der har fordel af muren, og i dag klarede han positionskampen godt. Et tog med Quinn Simmons og Jon Aberasturi er også godt, og med lidt held kan det være nok til at slå hurtigere folk. Det kan heller ikke helt udelukkes, at de i morgen kører for Aberasturi, der stadig må ventes at være den hurtigste af de to, men han synes ikke helt a have den positioneringsevne, der tidligere ville have været en stor styrke i denne finale - og så er det tvivlsomt, hvad hans form synes om muren efter den lange pause.

 

I går så det ud til, at Campbell Stewart havde farten til at vinde, men han tabte positionskampen. Det gjorde han igen i dag, og i morgen er risikoen endnu større. Her vil han nemlig være blandt de tungere på bakken, og det gør det endnu vanskeligere at nå frem. Med tanke på de problemer, han har haft de seneste dage, ligner det en tabt kamp i denne kringlede finale, men har han heldet, synes farten af række.

 

Endelig er der Giovanni Lonardi. Han er blevet pokkers god i positionskampen og derfor ret stabil, men jeg tvivler på, at han kan vinde. Farten rækker nok ikke hele vejen, og selvom toget med David Martin og Mirco Maestri er stærke, tvivler jeg på, at de er så gode, at han kan vinde alene på sin positionering - og så vil han være en af de lidt tungere på muren, selvom han har forbedret sin holdbarhed betydeligt

 

Hos Q36.5 ser det ud til, at de har kørte for både Nicolo Parisini og Szymon Sajnok, der kan gøre det fint, men ikke kan vinde, og det kan Travis Stedman heller ikke, hvis de kører for ham. Kern Pharma synes ikke at køre for Kiko Galvan, men måske er det i en spurt som denne, at Roger Adria vil blande sig. På kontinentalholdene vil jeg igen særligt holde øje med Filippo Fortin, der gjorde det godt i dag, men muren er en hæmsko. Andre navne Bartosz Rudyk, Bartlomiej Proc, Tilen Finkst og Victor Potocki samt i mindre grad Matus Stocek, Anze Skok, Jiri Petrus, Fabian Steininger, Patrick Reissig og Jaka Primozic, men de fleste af dem er meget sårbare på muren.

Annonce

 

Får vi ikke en spurt, er Ethan Hayter mit bedste bud. Nu hvor han i dag viste, at han kører klassement, burde han på så kort en mur kunne følge de bedste, og med Magnus Sheffield ved sin side, bør han vinde en spurt. Det er dog ikke sikkert, at han kommer med. Det er det til gengæld med Matej Mohoric, og hvis ikke Hayter er der, bør han vinde. Ryttere, der måske kan køre med, er Magnus Sheffield, Oscar Onley, Eddie Dunbar, Matthew Dinham, Frank van den Broek, Fernando Barcelo, Jefferson Cepeda, Roger Adria, Igor Arrieta, Urko Berrade, Jonas Gregaard, Torstein Træen og Quinn Simmons, hvis han er i bedre form end ventet, samt Mohoric-hjælperen Rainer Kepplinger, men selvom Sheffield, Onley, Dinham, Barcelo, Adria, Berrade, Simmons og Dversnes alle kan spurte, ser jeg ingen slå Mohoric eller Hayter i en spurt. Skal de holde hjem, bliver der næppe tid til taktik, når stigningen er så kort. En joker kan være Tobias Lund, for muren er så kort, at han måske har en chance for at være med, og lykkes det, kan han slå alle i en spurt.

 

Læs også
Giro-etapevinder mangler hold: - Jeg tror, min erfaring kan være værdifuld

 

Feltet.dks vinderbud: Elia Viviani

Øvrige vinderkandidater: Ethan Hayter, Tobias Lund

Outsidere: Alexander Kristoff, Matej Mohoric, Iuri Leitao, Matevz Govekar, Nicolo Buratti

Jokers: Tim Torn Teutenberg, Campbell Stewart, Orluis Aular, Pavel Bittner, Jon Aberasturi, Giovanni Lonardi, Roger Adria, Magnus Sheffield, Fernando Barcelo, Oscar Onley, Quinn Simmons

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Stephen Williams’ sejr på 2021, hvor den samlede etape dog var betydeligt hårdere.

 

SE CRO RACE UDEN AFBRYDELSER - FOR KUN 129 KR

MODTAG ET AF FELTET.DKS POPULÆRE NYHEDSBREVE

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Elia Viviani
Ethan Hayter, Tobias Lund
Alexander Kristoff, Matej Mohoric, Iuri Leitao, Matevz Govekar, Nicolo Buratti
Tim Torn Teutenberg, Campbell Stewart, Orluis Aular, Pavel Bittner, Jon Aberasturi, Giovanni Lonardi, Roger Adria, Magnus Sheffield, Fernando Barcelo, Oscar Onley, Quinn Simmons
Szymon Sajnok, Nicolo Parisini, Filippo Fortin, Mirco Maestri, Louis Bendixen, Bartosz Rudyk, Bartlomiej Proc, Tilen Finkst, Victor Potocki, Eddie Dunbar, Matthew Dinham, Frank van den Broek, Jefferson Cepeda, Igor Arrieta, Urko Berrade, Jonas Gregaard, Torstein Træen, Matus Stocek, Anze Skok, Jiri Petrus, Fabian Steininger, Patrick Reissig, Jaka Primozic, David Martin, Amund Grøndahl Jansen, Kiko Galvan, Travis Stedman
INFO
Optakter
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 05. december 2023

Video i artiklenJumbo-Visma betragter ikke punkteringer som uheld: Det er klassisk eksempel på, når det går for godt
Video
Trofast Sagan-hjælper siger farvel og tak: - Der er aldrig et godt tidspunkt til det
Landevej
Giro-etapevinder mangler hold: - Jeg tror, min erfaring kan være værdifuld
Landevej
Test: Scott Speedster 10 Gravel
Udstyr og test
Cykelskribent fremsætter vildt klimaforslag
Landevej
Tour-etapevinder: Derfor valgte jeg AG2R
Landevej
Video i artiklenRadio Tour mindes Jørn Mader
Video
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for Soudal-Quick Step?
Landevej
Officielt: Dansk profil skal køre for portugisisk hold
Landevej
Tour-direktør ønskede sig ikke Vingegaard og Evenepoel på samme hold
Landevej
Bennett planlægger comeback: Vil vinde i Touren
Landevej
Van Aert: Jeg ville ikke være så god en rytter uden Jumbo
Landevej
Dansk juniorverdensmester nomineret til fornem pris
Landevej
Dansk sportsdirektør fortsætter på rekonstrueret EF-hold
Landevej
Spansk klassementsrytter tager et skridt ned til næste sæson
Landevej
TGV-toget vil afprøve sig selv i brostensklassikere
Landevej
Restaurant Suri-Carl Ras forlænger med multitalent
Landevej
Oversigt: Se årets højdepunkter i Feltet.dk’s julekalender
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 5. december: Massestyrt i Flandern
Landevej

Mandag den 04. december 2023

Alaphilippe vender tilbage til etapeløb efter 10 år
Landevej
Egan Bernal lækker ny INEOS-trøje
Landevej
Kontinentalhold ramt af ulykke på vej til træningslejr
Landevej
Video i artiklenGensyn med landevejssæsonen: Se alle danske UCI-sejre
Landevej
Officielt: Her brager ’de tre store’ sammen
Cross

Annonce

Fransk stjerne presser ikke kun sig selv på cyklen
Landevej
Test: GripGrab tøj
Udstyr og test
Test: POC Ventral Air Mips
Udstyr og test

Annonce

Amerikansk toprytter vil ikke gå efter Tour-klassement: Der er kun tre der kan vinde
Landevej
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for INEOS Grenadiers?
Landevej
Cross-stjerne vil ikke gå efter at slå de tre store: Eventyr forbliver eventyr
Cross
Uno-X forlænger med tidligere hollandsk mester
Landevej
Van Aert skal bruge lidt tid på at komme i gang ifølge sportsdirektør
Cross
Landstræner antyder tidligt Tour-exit for van der Poel
Landevej
Israelere forlænger med Israel
Landevej
WorldTour-hold klar til 2024 med ny trøje
Landevej
Belgisk stortalent trækker stikket midt i sæsonen
Cross
Van Hooydonck om Pogacar: Jeg førte for at få luft
Landevej
Forrest I Feltet - Skuffet dansk verdensmester og en overrasket Asgreen
Podcast
Transferlisten 2023-2024 - ProTeams
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 4. december: Søren Kragh kører den hjem fra spids
Landevej

Søndag den 03. december 2023

Medie: Movistar-legende tæt på Ineos
Landevej
Tredobbelt verdensmester håber at fortsætte efter OL
Landevej
Efter suveræn sejr: Følte mig ikke lige så god
Cross
Favoritten måtte passere hele feltet
Cross
Favorit tager anden World Cup-sejr
Cross
Crossrytter beskriver sine ben som det politiske landskab
Cross
Transferanalyse 2024: Hvad kan vi forvente af Lidl-Trek?
Landevej
Stjerne vinder anden World Cup i streg på sikker vis
Cross
Armstrong: Det er prisen man betaler for at være den bedste
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen på herrernes Superprestige i Boom
Video
Video i artiklenSe afslutningen på kvindernes Superprestige i Boom
Video
Plugge mindes skæbnesvanger Van Aert-punktering: Det var ikke uheld
Landevej
Konkurrent bøjer sig i støvet: Det er så simpelt
Cross
Video i artiklenKommende Uno-X-profil deler video fra træningstur i vildt vejr
Landevej
Sejrherre åbner op om skade: Derfor klarede jeg mig ikke godt i løbene
Cross
Medie: Jumbo vil også have fingrene i ombejlet stjernefrø
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 3. december: Van der Poel klemmer Degenkolb i grøften
Landevej

Lørdag den 02. december 2023

Test: AGU Vigarous MIPS
Udstyr og test
Eksklusivt interviewSuccesfuldt DCU-hold går efter at blive kontinentalhold i 2025
INTERVIEW Landevej
Produktnyt: Silca Kæderens og Wax Coating
Udstyr og test
Cross-profil får læreplads hos Lidl-Trek
Landevej
Eksklusivt interviewTidligere Saxo Bank-rytter stifter Danmarks første gravel-hold: Vi kan se et talent
INTERVIEW Gravel
Lotto kommer med kækt svar til AG2R-ryttere
Landevej
Hollænder tager anden sejr i træk efter intenst tovtrækkeri
Cross
Transferanalyse 2024: Hvordan gik det for Bahrain-Victorious?
Landevej
Verdensmesteren fortsætter vild stime
Cross
Officielt: Movistar henter hurtig italiener
Landevej
Eksklusivt interviewAsgreen reagerer på fejlslagen fusion og kigger frem
INTERVIEW Landevej
Nu sætter Van Aert ord på Giro-ambitionerne
Landevej
Jumbo-chef om massiv succes: Har den ulempe, at folk kopierer os
Landevej
Cross-stjerne melder afbud: Jeg er knust
Cross
Jumbo-profil i spøjst styrt: Røg i vandet med hovedet først
Landevej
Feltet.dk’s Julekalender 2. december: Årets mest mærkværdige spurt?
Landevej
Poels mindes afdød holdkammerat: Føles som et slag i ansigtet
Landevej

Fredag den 01. december 2023

Arrangør prøver at lokke Van Aert: Vi skal presse ham lidt
Cross
Oversigt: Eksperten analyserer og vurderer
Landevej
Transferlisten 2023-2024 - WorldTour
Landevej
Transferlisten 2023-2024 - Dansk
Landevej
Tidligere verdensmester har planen klart for comeback efter graviditet
Landevej
VIS FLERE

Annonce