Prøv vores nye app
Optakt: 3. afdeling af Uno-X Cup
19. maj 2020 06:00Foto: Dvir Almog
af Christian Frese

I aften den 19. maj køres 3. afdeling af Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk, og her gennemgår vi rute, indlagte spurter, regler, pointsystem, favoritter og meget mere. Husk, at løbet livestreames her på Feltet.dk, på Feltet´s Facebook- og Youtube-side samt på DCU e-cyklings og DBR Lives respektive Facebook-sider fra klokken 20.00.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.


KOMMENTÉR OG ABONNER PÅ FELTET.DK´S YOUTUBE
 

TILMELD DIG LØBET LIGE HER.

Mens der fortsat ikke afvikles løb på landevejen, kører Uno-X Cup powered by DCU og Feltet.dk i aften videre med 3. afdeling.

 

Ved de foregående to ræs har det stærkt besatte og over 200 mands store A-felt leveret nogle af Zwifts hurtigste løb nogensinde, og i samtlige af seriens fem løbsklasser har konkurrencen været knivskarp.

 

Vi gør opmærksom på, at det langt fra var alle ryttere, som i sidste uge fik deres resultat registreret. Vi henviser derfor til, at man som deltager læser seriens regler grundigt - disse kan findes her og er også beskrevet i et selvstændigt afsnit i denne optakt.

 

Læs også
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet

 

Seriens i alt otte afdelinger vil foregå på varierende ruter, og samlet vil deltagerne komme forbi seks af Zwifts forskellige universer.

 

Deltagerne vil her ikke blot kæmpe om etapesejre, men også den samlede triumf, som vil blive afgjort af et pointsystem. Tidsforskelle i de enkelte afdelinger har dermed ingen betydning for klassementet.

 

Løbsserien vil have flere løb i løbet, da fire styrkebaserede kategorier og en klasse forbeholdt kvinder vil give alle deltagere chancen for at komme først over målstregen og finde vej til toppen af resultatlisten, som hver uge publiceres på Feltet.dk for samtlige løbsklasser.

Annonce

 

For alle kategorier vil det være muligt at stille sig op på startstregen 30 minutter før start, og de forreste pladser uddeles efter først til mølle-princippet, så det kan være en god idé at være tidligt på den.

 

Vi dækker naturligvis afdelingen tæt med livestream, kommentering, ryttercams, referater, resultater og interviews.

 

Ligesom seriens øvrige løb vil aftenens 3. afdeling blive livestreamet her på Feltet.dk samt på vores Facebook-profil og Youtube-kanal fra klokken 20.00. 

Løbet vil desuden også kunne ses på DCU e-cyklings Facebook-side og på DBR Live.
 

Ved at køre med i serien deltager du i konkurrencen om lækre tøjpræmier fra Fusion, mens det bedste seerspørgsmål undervejs på vores stream belønnes med en DCU-trøje.

Til at kommentere begivenhederne har vi Feltet.dk-ejer Jesper Johannesen, den tidligere firedobbelte verdensmester på bane Alex Rasmussen og Zwift-ekspert Klaus Møller.
 

Referat og resultater vil offentliggøres her på Feltet.dk i de kommende dage. Præcist som ved Feltet.dk Race Series er det Feltet.dk´s målsætning at dække serien bredt og ikke blot skrive referat af A-klassens løb.

Feltet.dk modtager gerne videooptagelser af løbene i de forskellige klasser. Disse kan sendes til Frese@feltet.dk.

 

Gør dig helt klar til Zwift-ræs med Alex Rasmussens bedste løbstips.
 

Ruten

3. afdeling finder sted i Zwifts Innsbruck-univers, som blev skabt i forbindelse med den østrigske bys værtsskab af forrige års verdensmesterskab på landevej.

 

I alt skal der tilbagelægges 35,7 kilometer fordelt på fire omgange af Innsbruckring, der er hovedsageligt flad, men indeholder en hård bakke lidt over halvvejs på den 8,9 kilometer lange rundstrækning.

 

Fra startboksen køres et kort lead-in, indtil man rammer målstregen efter godt 400 meter, hvorfra den første af de fire omgange begynder.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

De indledende kilometer fører ad kringlede veje rytterne mod den sydlige udkant af byen. Starten byder på enkelte kortvarige stigninger på 2 %, men er i store træk flad.

 

En stor bro (500 m á 2 %) passeres efter godt tre kilometer, hvorefter det går stejlt nedad i et par hundrede meter.

 

Efter et hurtigt højresving er ruten igen fuldstændig flad og fører rytterne direkte ind til bymidten på de selvsamme veje, som Michael Valgren var solo på i afslutningen af VM-landevejsløbet i 2018.

 

Her venter en hurtig venstre-højre-kurve over den berømte flod Inn, som leder direkte ind på rundstrækningens primære bakke, kaldet ”Leg Snapper” (400 m á 7,2 %).

Annonce

 

Bakken ligger stabilt på de 8 % med undtagelsen af bunden, som er en smule lettere, og den vil i alt tage omkring 45 sekunder for løbets bedste ryttere at forcere.

 

Toppen rundes efter 5,2 kilometer af rundstrækningen, og herfra går det stejlt nedad i 300 meter, hvorefter en lille kontrabakke (150 m á 4 %) udgør sidste klatrermæssige udfordring.

 

Efter denne venter nemlig yderligere 200 meter faldende vej, som fører rytterne frem til en meget svagt stigende sektion langs Inn, hvor rundstrækningens spurtbanner er placeret.

  

Fra banneret er der dermed blot to kilometer til målstregen, og disse indledes med en lille nedkørsel, hvorfra rytterne tager to hurtige højresving, som vil sende dem i modsatte retning på den anden side af floden.

 

Farten vil her forventeligt være omkring 60 kilometer i timen, og derfor vil tiden til at avancere i feltet være knap på den sidste kilometer.

 

Denne vil først være stigende med 1-2 %, men dette vil næppe få den store betydning, eftersom de sidste 800 meter er fuldstændig flade.

Annonce

 

Læs også
Van der Poel tvivler ikke, men foretog sen ændring efter skuffelse

 

Løbet har i alt 309 højdemeter.

 

Løbet forventes at tage mellem 45 og 47 minutter for A-rytterne.

 

Indlagte spurter

7,1 km: Spurtbanner

16,0 km: Spurtbanner

24,9 km: Spurtbanner

33,8 km: Spurtbanner


Rundstrækningens højdeprofil (Kilde: Zwifthub.com)

 

Hvor vigtigt er det at kende ruten på Zwift?


Morten Jarlunds dom
Innsbruckring er en rute, der virkelig indbyder til angreb - specielt på Leg Snapper, som rytterne rammer efter fem kilometer på hver runde.

Der vil med al sandsynlighed blive lagt mega hårdt ud, og første tur over Leg Snapper vil eksplodere feltet.

Er man ikke med over blandt de første, kan løbet allerede være kørt. Til tider kan en organiseret gruppe dog godt hente en frontgruppe på de otte flade kilometer efter første tur op ad Leg Snapper. Det er dog ofte spildte kræfter, da de ryttere så plejer at ryge af på anden opkørsel - også selvom den normalt køres lidt mere moderat end den første. 

Fjerde gang over vil der blive kørt for sejren. En mindre gruppe af de absolut bedste vil komme over nogenlunde samlet.

De sprintere, som har en god evne til at spare og komme sig, vil helt klart have de største chancer. Det sker dog en sjælden gang, at en eller to mand kommer afsted og holder hjem.

 

Reglerne
- For at få sit resultat godkendt skal ens Zwift- og Zwiftpower-profiler være sammenkoblet (se guide her), pulsbælte bæres og powermeter (og ikke zPower) anvendes. Du skal desuden være medlem af DCU e-cykling.

 

- Kører man i en lavere kategori, end ens Zwiftpower-profil viser, bliver ens resultat ikke godkendt. Det samme risikeres, hvis man bryder ens kategoris grænser for watt pr. kilo.


- Enkeltstartscykler er ikke tilladte.


- Powerups vil ikke være til rådighed.


- Der køres med separate starter, men alle kategorier kører samme rute og distance.


- Kvinder må gerne deltage i andre klasser end E.


- Løbets uofficielle resultater vil kunne ses på Zwiftpower.com, mens de officielle resultater vil blive offentliggjort her på Feltet.dk senest tre dage efter løbet.


- Tjek efterfølgende altid dit resultat på din Zwiftpower.com-profil for at sikre, at du fortsat kører i den rette kategori.

Hvorfor har DCU oprettet et DCU e-cyklingsmedlemskab? Læs om det her.

Annonce

 

Kategorierne (inddelt i 60 minutters power, FTP)

A-klassen: 4,00 < W/kg            Løbsstart: 20.15


B-klassen: 3,20-3,99 W/kg       Løbsstart: 20.16    


C-klassen: 2,50-3,19 W/kg       Løbsstart: 20.17


D-klassen: < 2,49 W/kg            Løbsstart: 20.18


E-klassen: Kvinder                   Løbsstart: 20.19
 

Ved løb af under en times varighed må ens bedste 20 minutters power undervejs højest være 105 % af den øvre watt-grænse for ens specifikke kategori. Dette skyldes antagelsen om, at FTP udgør 95 % af ens 20 minutters power.

 

Det vil sige, at eksempelvis B-rytterne højest må ligge på 4,21 watt/kg i 20 minutter. Når gennemsnittet af en rytters tre bedste 20-minutterspræstationer overstiger dette tal, vil rytteren rykkes op i A-klassen og dermed ikke længere kunne fremgå af resultatlisten i B-løb.

I tilfældet af ekstraordinære præstationer eller resultater ​forbeholder løbsarrangørerne sig ret til at bede om dokumentation i form af en ti minutters livetest (via videoopkald) af rytterens udstyr. 

LÆS ALT OM PRÆSTATIONSVALIDERING LIGE HER.


Pointsystemet

Det samlede klassement vil for samtlige kategorier blive baseret på et pointsystem.

 

Etapevinderen i hver kategori vil modtage 35 point, nummer to 30, nummer tre 28, nummer fire 27 og så fremdeles ned til 29. pladsen, som får to point. Alle øvrige gennemførende ryttere får et enkelt point.

 

Er der færre end 30 ryttere i en kategori, vil den dårligst placerede rytter modtage to point, den næstdårligste tre point og så videre.

 

Læs også
Optakt: Presidential Tour of Türkiye

 

Undervejs vil der være point til de fem bedst placerede ryttere ved hvert sprint- og KOM-banner. Førstepladsen modtager fem point, andenpladsen fire og så videre. Det er de første ryttere over stregen, som får spurtpointene. Hurtigste segmenttid alene betyder dermed ingenting.

Ved 3. afdeling er der i alt fire indlagte spurter i form af fire passager af spurtbanneret, én pr. omgang.

Bemærk, at man skal gennemføre løbet for at få noteret eventuelle opnåede spurtpoint undervejs.
 

Løbsserien vil også inkludere en holdkonkurrence, hvor pointene til hvert mandskabs tre bedst scorende ryttere ved den enkelte afdeling vil tælle i den samlede stilling.

Annonce

 

Er du ikke med på et hold endnu, kan du let tilmelde dig et eller oprette et selv under ”Teams” på Zwiftpower.com.

 

Det er hver rytters og holds 6 bedste løb (målt udelukkende på point) af de 8 afdelinger, som vil tælle med i det samlede klassement. Dette gælder både det individuelle klassement og holdklassementet.


Rykker man som rytter op i kategori undervejs i serien, vil man ikke få sine point med over i sin nye kategori.

Ovenstående pointsystem og regler gælder for samtlige klasser.

Styr på det praktiske? Vi har rådene parat.

Favoritterne
Nicklas Amdi Pedersen cementerede sin status som Uno-X Cups absolutte topfavorit, da den tidligere kontinentalrytter i tirsdags bragte sig alene i spidsen for den samlede stilling med en sejr i 2. afdeling.

Nu venter så fire omgange på Innsbruckring, som rytterne også prøvede kræfter med ved 3. afdeling af Feltet.dk Race Series i starten af marts.

Her blev Pedersen nummer fire efter at have kørt et effektivt lead-out for den senere vinder Casper Folsach, og den 26-årige PO Auto-rytter er således igen et oplagt bud på en etapevinder.

Pedersen leder et forrygende og talstærkt Team PO Auto-hold, der allerede nu har formået at udnytte deres overtal til at opbygge en solid samlet føring i holdkonkurrencen.

Toer i den konkurrence er Team Swedish Zwifters, og svenskerne har i Mattias Lundqvist en af 3. afdelings andre favoritter.

Ellers bliver det igen værd at holde øje med 1. afdelings vinder Christian Moxon, den dobbelte ungdomseuropamester i MTB Gustav Heby Pedersen samt den tidligere WorldTour-rytter Martin Mortensen. De tre ryttere udgør den resterende del af den samlede top fire.

Pedersens holdkammerat Joshua Gudnitz er femmer, mens Vikings´ nordmand Kjetil Farup røg fra første- til sjettepladsen i tirsdags. 

Tirsdagens store positive overraskelse var den danske teenager Anders Foldager, der med en andenplads nu er den foreløbige startlistes næsthøjest rangerede rytter på Zwiftpower.com.

Blandt landevejsprofilerne har Mads Würtz Schmidt meldt sin ankomst, ligesom det igen kan forventes, at Uno-X Norwegian Development Team stiller med et stærkt hold. Særligt Jonas Abrahamsen har været velkørende i seriens første to løb.

Det danske Fusion ECT skal selvfølgelig også nævnes. Mandskabet havde end ikke en eneste rytter i top 30 i sidste uge og må derfor være opsat på revanche. Simon Nielsen er holdets bedste mand samlet som nummer 11, og den spurtstærke dansker blev nummer otte på selvsamme rute ved Feltet.dk Race Series. 

Ryttere med topresultater fra tidligere i serien, men som endnu er ubekræftede til 3. afdeling, inkluderer den danske MTB-mester Sebastian Fini, den bare 15-årige svensker Gustav Wissting, den norske mester Vidar Mehl, tyske Sebastian Beyer og SZ-rytteren Johan Gren

Tidligere har danske landevejsryttere som Julius Johansen, Jacob Hindsgaul og Michael Carbel deltaget i serien.

Herunder følger den foreløbige startlistes højest rangerede ryttere på Zwiftpower.com-ranglisten samt udvalgte navne. Favoritlisten vil blive opdateret, efterhånden som flere ryttere tilmelder sig op mod løbet.
 

13. Nicklas Pedersen Team PO Auto  
50. Anders FoldagerLidderkals Cycling  
61. Mattias LundqvistSZ   
88. Martin MortensenDBR   
90. Simon Nielsen Fusion ECT   
120. Qinyin Zhou Team Cryo-Gen  
148. Mads Rahbek Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
149. Kjetil Farup Vikings   
159. Dan BerthelsenDBR   
165. Christian MoxonBRT   
223. Frederik Muff Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
290. Emil Toudal Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
330. Martin Hammer LarsenTeam PO Auto  
340. Daniel Guld Team MSI   
342. Jesper AndreasenTeam PO Auto  
349. Gustav Heby PedersenFusion Development  
481. Benjamin HertzTeam PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
499. Mathieu DedockBZR Cycling Team  
617. Alex MarkfogedFusion Development  
630. Kristian Nøhr Fusion Development  
633. Bjørn AndreassenLidderkals Cycling  
652. Marcus Sander HansenTeam PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm

 

Bekim Christensen Triatlet og tidligere Team CSC 
Joshua Gudnitz Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Thomas Rald Kaspersen Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Kristian Kulset Uno-X Norwegian Development Team 
Mathias Matz Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm
Mads Würtz Schmidt Israel Start-Up Nation  
Torkil Veyhe  Fusion Development og Riwal Readynez


Følgende udvalgte ryttere har meldt sig til løbet efter udarbejdelsen af optakten mandag aften
 

OPDATERING 1 (evt. placering på Zwiftpower-ranglisten og hold):
Willie Smit (SSS og Burgos-BH), Charles Etienne Chretien (Cartel og Aevolo), Matt Ellis (nr. 151 og Saint Piran), Jeppe Falk (nr. 202 og Fusion ECT), Jesper Attermann (nr. 178 og Fusion ECT), Dennis Lock (nr. 157 og Fusion ECT), Nikolaj Lysholm Larsson (nr. 331 og Team PO Auto) og Kristian Sobota (nr. 239 og Team PO Auto).

OPDATERING 2:
Jonas Abrahamsen (Uno-X Norwegian Development Team), Christian Gorm (Team PO Auto), Mikkel Øritsland (Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm) og Jeppe Hanssing (Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm).

OPDATERING 3:
Daniel Lyhne (ColoQuick), Johan Price-Pejtersen (ColoQuick), Ali Slater (nr. 319 og Clancy Briggs), Mathias Bregnhøj (Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm), Lasse Hansen (DBR) og Thomas Rald Kaspersen (Team PO Auto og BHS - PL Beton Bornholm).

OPDATERING 4:
Kristian Kulset (Uno-X Norwegian Development Team), Anders Frisk (SZ) og Jimmy Bodin (SZ)

Tirsdag aften har foreløbigt 445 ryttere tilmeldt sig løbet.

Disse er fordelt på 151 i A-klassen, 171 
i B-klassen, 90 i C-klassen, 16 i D-klassen og 17 i E-klassen. 


Præstationsvalidering
Løbsarrangørerne kan nu bekræfte at have foretaget live-test af udvalgte ryttere på baggrund af resultaterne af Uno-X Cups to første afdelinger.

I alle tilfælde er testene blevet optaget med henblik på dokumentation af valideringsarbejdet.

Af respekt for hver enkelt rytter kommenterer vi ikke på, hvilke ryttere der er tale om, eller hvordan testene er forløbet. Ryttere, der eventuelt ikke består live-testen, vil ikke længere figurere på tidligere resultatlister i serien.

Vi har oplevet stor samarbejdsvillighed fra de ryttere, der er blevet udtaget til kontrol, og vi siger tak for samarbejdet.

Resultater og samlede stillinger efter 2. afdeling kan findes her.
 

Uno-X Cup er lavet i samarbejde med Feltet.dk og Danmarks Cykle Union samt sponsorerne EliteZakoboFusionSISTissot og Amaton.

Sådan så det ud, da rytterne besøgte Innsbruckring under Feltet.dk Race Series tidligere på året - afslutningen på løbet kan ses efter 57 minutter.

INFO
E-cykling
Nyheder
Optakter
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Fredag den 19. april 2024

Landevej
Lotto Dstny-rytter tilbage på cyklen for første gang efter lårbensbrud
Landevej
Søren Kragh udtaget til Liège-Bastogne-Liège
Landevej
Evenepoel giver opdatering på skader: Touren er ikke i fare
Landevej
Formand for DCU trækker sig
Landevej
Pogacar fremhæver Skjelmose med glimt i øjet
Landevej
Van der Poel tvivler ikke, men foretog sen ændring efter skuffelse
Cross
UCI annoncerer store ændringer i cyklecross-kalenderen
Landevej
Overvældet Lopez: Vigtigste sejr i mit liv
Udstyr og test
Test: Specialized S-Works Evade 3
Landevej
Lidl-Trek overlever utallige angreb og vinder bjergløb
Landevej
Italiensk stjerne annoncerer comeback og Grand Tour-double
Landevej
Minut for minut: Sådan sikrede lille spanier sig sejren i Giro-generalprøven
Landevej
Optakt: 5. etape af Tour of the Alps
Landevej
Mandskaberne til den danske UCI-weekend: Nyt danskerhold med
Landevej
Tour-chefen håber på Vingegaard - men helbredet er det vigtigste
Landevej
Skjelmose med stærk udmelding inden monument
Landevej
Bora mangler stjerne i Liege-Bastogne-Liege
Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Landevej
Ikonisk navnesponsor skriver langtidskontrakt
Landevej
WorldTour-hold henter cross-profil, og giver ham debut i monument
Landevej
Pogacar før monument: Det er et af mine yndlingsløb

Annonce

Landevej
Journalist med godt nyt om Quintana

Torsdag den 18. april 2024

Landevej
Tour-vinder vil tage revanche i Liege efter misset Fléche Wallonne-sejr
Landevej
Jayco vil forlænge med Yates, men økonomien er tvivlsom

Annonce

Landevej
López modstod de mange angreb: I morgen bliver det bananas
Landevej
Kron reagerer på vildt Fléche Wallonne og ser frem mod Liége
Landevej
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

Annonce

Landevej
EF-rytter lykkelig efter comeback på kongeetapen
Landevej
Brite vinder efter storslået soloridt - Spanier holder fortsat fast i klassementet
Landevej
Skjelmose klar til Liege-Bastogne-Liege
Udstyr og test
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Landevej
Pogacar klar til at bryde Alpecins monumentstime
Landevej
Optakt: 4. etape af Tour of the Alps
Landevej
Dansk stortalent bidrager til holdløbssejr
Landevej
Evenepoel har Tour-forberedelsen på plads
Landevej
Bora nærmer sig Visma-profil
Landevej
Stjerner hylder danskere og nordmænd
Landevej
Blev toer i løbsdebut: Fransk stortalent løfter sløret for taktikken

Onsdag den 17. april 2024

Landevej
Virkelig tiltrængt sejr: Det er vigtigt ikke at give op
Landevej
Stærk belgier: Det var ikke et normalt Fleche Wallonne
Landevej
Stjerne spurter sig til første sejr i næsten fem år - Tour-vinderen må nøjes
Landevej
Sejrede efter vanvidsvejr i Vallonien: Jeg kan ikke tro, at jeg har vundet Fleche
Landevej
Betryggende melding om Skjelmose efter kuldechok
Landevej
Fænomenal brite vinder stor klassiker efter eksplosiv spurt
Landevej
Hypotermi-symptomer sender Skjelmose og holdkammerater ud af stor klassiker
Landevej
Rørt vinder: Det var en rigtig lortedag
Landevej
Dansk U23-landshold har holdet klar til stort løb
Landevej
Spanier gør vildt kup på voldsom regnvejrsetape
Landevej
Tidligere vinder ser stolt tilbage på sejr
Landevej
UAE-stjerne regner med sit hold
Landevej
Optimistisk Pidcock: I år er jeg et helt andet sted
Landevej
Optakt: 3. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Fleche Wallonne
Landevej
Skjelmose går efter sejren i stor klassiker
Landevej
Træt Matthews: Benene er gode, men jeg er ved at være ved enden
Landevej
Rørt Bora-rytter pointerer: Specielt at køre på hjemmebane
Landevej
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic
Landevej
Oversigt: Dagens 11 danskere ved Fléche Wallonne

Tirsdag den 16. april 2024

Landevej
WorldTour-hold kommer med opdatering på forslåede profiler
Landevej
Tidligere vinder og Fuglsang skal køre Fleche Wallonne
Landevej
Dansk talent skal hjælpe stjerne til topresultat: Han er god at lære af
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewColoQuick-profil sætter ord på etapeløbssejr: Det er vildt og overraskende
Landevej
37-årig etapevinder rørt over sejr
Landevej
Italiensk veteran tager sjælden sejr
Landevej
Charmig udtaget til stor klassiker
Landevej
Vingegaard kommer med positive meldinger
Landevej
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps
Landevej
Pidcocks træner: Han har før slået Pogacar og Van der Poel
Landevej
Hjerteproblemer får stort talent til at indstille karrieren
Landevej
Skjelmose får stærkt hold i ryggen til Flèche Wallone
Landevej
Opdateret: Visma afviser, at Vingegaard er klar til at forlade hospitalet
Udstyr og test
First Ride: Canyon Grizl:On
Landevej
Israel skriver kontrakt med ungdomskomet fra næste sæson
Landevej
Nyt, stort løb annoncerer ruten til første udgave
Landevej
Ny Visma-stjerne forklarer manglende Grand Tour-ambitioner
Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024
Landevej
Ranglisterne: Visma avancerer og ny verdensetter

Mandag den 15. april 2024

Landevej
Ung WorldTour-rytter ude med hjernerystelse efter vildt højhastighedsstyrt
VIS FLERE

Annonce