Prøv vores nye app
Optakt: 2. etape af Il Giro d’Abruzzo
10. april 2024 14:11Foto: Giro Next Gen / RCS
af Emil Axelgaard

Enrico Zanoncello tog karrierens største sejr og en flot triumf for Bardiani, og måske kan han drømme om at gentage sin succes allerede onsdag. Det vil dog kræve helt anderledes gode klatreben, når der på andendagen venter en ganske lang stigning i finalen, for selvom der er tale om ganske bløde procenter, kan den skabe ganske betydelig udskilning - særligt fordi UAE i dag viste, at de ikke bare har tænkt sig at agere statister indtil de to sidste etaper.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Ruten

I de to første udgaver af forgængeren, Giro di Sicilia, åbnede man med to relativt enkle sprinteretaper, inden man skruede op for udfordringerne i de to følgende år. Også i Abruzzo kan sprinterne drømme om at få to tidlige chancer, men det kræver, at de kan klatre. Også i dette løb skrues der nemlig op for klatreudfordringerne på andendagen, hvor der venter en ganske lang stigning efterfulgt af en nedkørsel til mål, og selvom der er tale om ganske bløde procenter, stilles der ikke uvæsentlige krav til klatreevnerne hos de ryttere, der måtte drømme om at spurte sig til sejr i det, der efter alt at dømme vil være en reduceret massespurt.

 

Med en distance på 162,0 km er der tale om endnu en kort etape, der denne gang fører fra Alanno til Magliano de’ Marsi. Startbyen ligger et stykke inde i landet i relativt fladt terræn sydvest for Pescara, mens målbyen ligger dybere inde i Appenninerne, dog i et fladere område. Fra start går det mod sydvest igennem ganske let stigende terræn, inden man skal over en bakke (2,3 km, 4,8%) med top efter 15,8 km. Herfra går det videre mod sydvest ad kun ganske, ganske let stigende veje, inden man efter 29,5 km kortvarigt drejer mod sydøst, inden det atter går mod sydvest ad veje, der nu stiger lidt kraftigere.

 

Læs også
Rygte: Pogačars næste kontrakt når svimlende højder

 

Efter 39,6 km når man frem til byen Raiano, hvor den lette start slutter, når man kører mod sydvest op ad den kategoriserede stigning Monte Urano (4,5 km, 9,4%), der er en uhyre stejl, men også lidt ujævn sag, der efter 2 km med 6-9% stiger med 10-15% over 1500 m, inden den flader ud med 8-10% over de sidste 1000 m frem mod toppen, som rundes efter 45,4 km. En ultrakort nedkørsel leder nu mod syd, inden det går mod sydvest op ad den ikke-kategoriserede Forca Caruso (10,0 km, 4,2%), der efter 58,9 km har top i 1107 m højde.

 

Nu bliver det igen meget lettere. En periodevist teknisk nedkørsel leder mod sydvest, vest og syd ned til fladlandet, hvor man kører mod sydøst, sydvest og igen sydøst ad lange, lige, flade veje. Efter 91,6 km drejer man mod vest for at køre ad lige og flade veje frem til dagens spurt, der kommer efter 113,8 km. Derfra går det mod nordvest, øst og nord igennem fladlandet, inden det begynder at stige let op mod Celano, der nås efter 138,7 km.

 

Nu tager man hul på dagens sidste udfordring ved at køre mod nordvest op ad en ikke-kategoriseret stigning (5,0 km, 4,6%), der har top med 19,4 km igen. En ultrakort nedkørsel fører mod syd, inden det går mod vest op ad endnu en stigning (3,1 km, 5,0%), der har top i 1109 m højde med 13,1 km igen. Herfra begynder det at falde mod først nordvest, siden sydvest, så igen nordvest og derefter atter sydvest ad ganske lige veje uden væsentlige tekniske udfordringer. Man drejer skarp med 2800 m igen og 2000 m igen, inden man slutteligt med 1050 m igen drejer mod nordvest ind på den 8 m brede opløbsstrækning, hvor nedkørslen slutter, og det i stedet stiger let med 0,8% i snit.

Annonce

 

Etapen byder på i alt 2233 højdemeter.

 

Magliano de’ Marsi har ikke tidligere i dette årtusinde været mål for et stort cykelløb.

 

 

 

 

 

Læs også
Dansker inden klassiker: Vi kører for at vinde

 

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Vejret

Efter dagens varme vej bliver onsdagen noget køligere. Starten vil være overskyet med kun lidt sol og en pæn temperatur på 20 grader, men det vil hurtigt klare op med masser af sol og kun lidt skyer, men til gengæld også en temperatur på mere beskedne 15 grader i målbyen. Vinden vil være let (11-15 km/t) og komme fra sydsydvest og siden sydvest. Det giver mod- og sidemodvind hele vejen frem til spurten, hvorefter man får sidemedvind frem til sidst stigning. Her vil der være sidevind på første del af stigningen, og derefter mod- og sidemodvind, indtil man får sidevind over de sidste 1050 m.

 

Favoritterne

De sene bakker betød, at dagens etape ikke var helt så let at fortolke som en helt klassisk sprinteretape, og den blev da også for hård for både Itamar Einhorn og Niccolo Bonifazio. I morgen bliver det imidlertid langt mere kompliceret. Her stilles der nemlig helt anderledes krav til klatreevnerne, hvis man vil have en chance for at spurte om sejren.

Annonce

 

Det er nemlig næppe en klassementsetape. Nok er feltet svagt, men selvom der i finalen skal klatres mere end 8 km med ca. 5%, bør det ikke være muligt at gøre forskelle mellem de bedste - og slet ikke skabe et forspring, der kan holde vejen hjem i modvind, når nedkørslen er ganske let. Til gengæld er stigningen en ret væsentlig mundfuld for sprinterne, og deres chance for at overleve den slags stigninger handler altid om, hvordan de bliver kørt.

 

Her er der dårligt nyt til sprinterne. Inden løbet havde jeg nok egentlig ventet, at UAE mest af alt ville spare lidt på krudtet til de to sidste etaper, men i dag så vi, at de har tænkt sig at køre cykelløb alle dage. Man kan sagtens argumentere for, at de måske vil have kongeetapen lidt i tankerne i morgen, men baseret på det, vi så i dag, vil de formentlig gå til stålet og skabe en meget animeret finale.

 

Én model kunne være at sætte et højt tempo og måske skabe en spurt, Diego Ulissi kan vinde. Baseret på det, vi så i dag, er det dog næppe planen. Nej, jeg tror, at de igen vil angribe i ét væk, og selvom stigningen ikke er svær nok til, at de kan køre væk fra deres rivaler, kan overtallet komme i spil. På ren styrke kan vi næppe barbere det ned til en gruppe, der er så lille, at den kan samarbejde, men i et svagt felt, hvor UAE er det eneste hold, der kan ventes at sidde med mange helt fremme, hvis der angribes på skift, kan der meget hurtigt opstå en situation, hvor én eller et par mand er kommet væk, og hvor man først efter toppen kan få så meget samling på tingene, at der kan jagtes.

 

Derfor er jeg slet ikke så sikker på, at vi får den reducerede massespurt, jeg havde regnet med inden løbet. Der er meget få hold, der har styrken til at kunne tage ansvar, hvis først der er kørt en UAE-rytter eller en lille gruppe med en mand fra UAE. Nok er der modvind, og nok er finalen let, men en sådan gruppe vil altså have en ret god chance for at overleve, hvis UAE har tænkt sig igen i morgen at køre som de gjorde i dag.

 

Udbruddet har næppe en chance. Bardiani ved, at det er svært at forsvare trøjen, men de vil give den et skud, og de har i Filippo Fiorelli også en af etapens favoritter. Som i dag skal der nok komme en kamp om at ramme udbruddet, men de store hold vil markere hinanden, og det vil derfor være en sag for de små hold. Jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvem der vil hjælpe Bardiani, fordi sprinterne vil være usikre på sig selv, men vi så i dag, at UAE tog uventet meget ansvar på en etape, de næsten ikke kunne vinde. De vil derfor formentlig hjælpe, og jeg vil også tro, at Astana måske kan overtales til at give en hånd med.

Annonce

 

Læs også
Sagans drøm slukkes: Dårlige præstationer koster dyrt

 

Jeg regner derfor ikke med en udbrudssejr, og i stedet skal det slaget slås i finalen. Her forventer jeg som sagt en meget animeret finale med en byge af angreb fra UAE, og herefter er spørgsmålet, om en gruppe - eller en solorytter - kan køre væk og holde hele vejen, eller om vi får samling til en reduceret massespurt. Begge dele virker sandsynlige, men hvis vi får en spurt, vil jeg tro, at UAE trods modvinden får skabt et ret selektivt løb. Det betyder også, at spurten ikke vil handle meget om positionering, men mere om fart. Feltet vil være lille, der er i forvejen få hurtige folk, og finalen er enkel med et 1050 m langt opløb, der stiger let med 0,8%.

 

Jeg tager en chance og peger på Jan Christen. Det er klart, at dette ikke er hans ideelle etape, men hvis der kører en eller et par mand væk til sidst, er han det bedste bud fra UAE. Han vil formentlig have mere frihed end både Adam Yates og Pavel Sivakov , og selvom han egentlig ikke er hurtig, viste han i dag, at han godt kan vinde en spurt, hvis selskabet er det rette. Jeg tror dog, at der er en god chance for, at han vil kunne køre alene hjem baseret på den aggression, han vist i dag. Derfor tror jeg, at UAE får skabt betingelserne for, at han kan tage den første sejr via et udbrud. Baseret på det, vi så i dag, er det også muligt, at vi måske kan få så lille et felt, at han kan vinde en spurt, hvis det er ham, de kører for.

 

Det andet bud er Diego Ulissi. Han bør være den hurtigste, og får vi et felt uden sprintere, vil han have en glimrende chance for at vinde. Han kan dog også vinde via et sent angreb, fordi han kan slå alle i en spurt. Problemet kan være, at UAE vil tøve med at lade ham køre hjem sammen med typer som Alexey Lutsenko og George Bennett, men vi så i dag, at han fik lov at køre med Lutsenko. Har de is i maven, kan han altså også vinde på to måder. Det er klart, at Sivakov og Yates også vil have en chance som led i overtallet, men de vil have mindre frihed - særligt Yates.

 

Jeg vil rangere Filippo Fiorelli som den næste, for han vil være min favorit i en spurt. Med den holdbarhed, han viste i sæsonstarten, bør han overleve denne stigning, og som han har spurtet i år, kan han også være den hurtigste i et sådan felt. Det bekymrer mig dog, at han efter den sygdom, der ramte ham i marts, skuffede fælt i Camembert, og derfor er der ingen statsgaranti for, at han overlever. Det er også klart, at Bardiani har en plan A, der hedder Enrico Zanoncello, men selvom han klatrede pænt i Langkawi sidste år, bør denne finale være for ham. Afskrives helt kan han dog ikke. Den bør være for hård for holdets tredje sprinter, Lorenzo Conforti. Er Fiorelli ikke på toppen, er Filippo Magli ganske hurtig, men hans chance er nok, at han kommer med i en lille gruppe, hvor de måske også kan satse på Alessio Martinelli, der spurtede uventet godt i Coppi e Bartali. I en sådan gruppe kan også Domenico Pozzovivo sidde, men han kan næsten umuligt vinde.

 

Hvad så med Matteo Malucelli? Tidligere havde jeg med sikkerhed anset denne etape som værende for hård, men efter at han sad med hjem på sidste etape i Coppi e Bartali, må han gives en chance. Overlever han, vil han efter alt at dømme være den helt store favorit, men vi så også i Coppi e Bartali og Taiwan, at hans holdbarhed altså har sine grænser. Ukyo har to halvhurtige alternativer i Thomas Pesenti og Giovanni Carboni, der spurtede chokerende godt i Coppi e Bartali, og mens de næppe vinder en større spurt, er de blandt de bedste bud på vindere fra en gruppe, der kører væk til sidst.

Annonce

 

Den tredje sprinter med en god chance for at overleve er Max Kanter. Tyskeren er normalt den næstmest holdbare i dette felt, men han har til gode at bevise sin form efter sin pause. I dag viste han også en overraskende svag fart, og derfor skal han nok ikke spurte mod en mand som Malucelli. Mod Fiorelli burde han dog ikke være chanceløs, og har han fundet sine klatreben, er han bestemt et godt vinderbud trods dagens skuffelse. Astana har også den ganske hurtige Alexey Lutsenko til at køre væk i finalen, men jeg tror, at UAE vil tøve lidt med at lade ham køre væk sammen med Christen eller Ulissi, selvom sidstnævnt fik lov at samarbejde i dag. Finalen bør være for hård for den anden hurtige mand, Alessandro Romele.

 

TDT-Unibet har også en stærk kandidat i Andreas Stokbro. Han har med sine få løb til gode at bevise, at han er i form, men han har før imponeret med sin holdbarhed. Har han sine bedste klatreben, vil han kunne være med hjem i et felt, hvor han vil have en reel chance for at vinde. I dag kørte holdet spurten for Nicklas Amdi Pedersen, der viste, at også han kan vinde fra det rette felt, Jeg vil dog tro, at denne stigning kan være for voldsom. Det er den ikke nødvendigvis for Axel Huehns, der klatrede godt i 2023, men han mangler nok den sidste fart til at vinde.

 

Inden løbet havde jeg Niccolo Bonifazio som en af topfavoritterne, for han har klatret godt i år. Han kom dog ikke med hjem i dag, og måske lider han under et eller andet helbredsproblem, da han blev taget af startlisten til Loire. Det kunne i hvert fald tyde på, at han mangler den sidste form, men genfinder han klatrebenene fra tidligere i år, ikke mindst Colombia, er han et godt bud, selvom han har spurtet skuffende i år. Som alternativ har holdet halvhurtige Valerio Conti , der dog nok skal med i en gruppe for at have en stor chance, og her tvivler jeg fortsat på ham efter en skuffende sæsonstart.

 

Hos Polti har man Manuel Peñalver, der bør få det for hårdt. Helt afskrive ham kan jeg ikke, men hvis han overlever, skal han formentlig spurte mod Malucelli, der har slået ham adskillige gange i år. Holdets holdbare afslutter er Javier Serrano, der dog ikke har vist form i år og ikke kan vinde i dette felt. Et andet bud er halvhurtige Davide De Cassan, der bør komme med hjem, men han skal væk i en lille gruppe. Det kan Paul Double også komme, men han får svært ved at vinde.

 

Læs også
Danskerhold melder fra: Hvad er formålet?

 

Tudor er uden sprinter, og de skal derfor væk via et angreb. Bedste bud er nok altid aggressive Marco Brenner, men han skal formentlig alene hjem for at vinde. Bedre er det med Luc Wirtgen, der har farten - også til en større spurt - men han var helt uden form i Coppi e Bartali. Det er svært at se, hvordan Yannis Voisard eller Sebastien Reichenbach skulle vinde.

Annonce

 

Hos Bingoal har man hurtige Marco Tizza, men han kan næppe vinde en reduceret massespurt, og han eller halvhurtige Lennert Teugels og Giacomo Villa synes ikke at have formen til at køre væk i en lille gruppe. Her er Louka Matthys et bedre bud, men han kan ikke vinde.

 

Israel-PT får det svært, for det står nu helt klart, at Itamar Einhorn ikke har en chance for at overleve, og det bliver også meget svært for Rotem Tene. George Bennett og Matthew Riccitello skal alene hjem, og de har ikke megen frihed. Hos Petrolike har man hurtige Nelson Soto, men han kommer ikke med hjem, og det bør Adam Kristof Karl eller de i dag overraskende Riccardo Biondani eller Samuel Quaranta heller ikke gøre.

 

Feltet.dks vinderbud: Fabio Christen

Øvrige vinderkandidater: Diego Ulissi, Filippo Fiorelli

Outsidere: Max Kanter, Matteo Malucelli, Alexey Lutsenko, Andreas Stokbro, Giovanni Carboni

Jokers: Thomas Pesenti, Niccolo Bonifazio, Pavel Sivakov, Axel Huehns, Enrico Zanoncello, Adam Yates, Nicklas Amdi Pedersen, Valerio Conti, Manuel Peñalver, Filippi Magli, Marco Brenner, Luc Wirtgen, Marco Tizza, Javier Serrano, Davide De Cassan

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Fabio Christen
Diego Ulissi, Filippo Fiorelli
Max Kanter, Matteo Malucelli, Alexey Lutsenko, Andreas Stokbro, Giovanni Carboni
Thomas Pesenti, Niccolo Bonifazio, Pavel Sivakov, Axel Huehns, Enrico Zanoncello, Adam Yates, Nicklas Amdi Pedersen, Valerio Conti, Manuel Peñalver, Filippi Magli, Marco Brenner, Luc Wirtgen, Marco Tizza, Javier Serrano, Davide De Cassan
Alessio Martinelli, Paul Double, George Bennett, Matthew Riccitello, Yannis Voisard, Domenico Pozzovivo, Nelson Soto, Adam Kristof Karl, Rotem Tene, Eitamar Einhorn, Sebastien Reichenbach, Louka Matthys, Riccardo Biondani, Samuel Quaranta, Lennert Teugels, Giacomo Villa, Alessandro Romele, David Martin, Lorenzo Conforti, Alessandro Motta, Andrea Biancalani, Lorenzo Cataldo
INFO
Optakter
Nyheder
Giro d'Abruzzo
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Onsdag den 29. maj 2024

Landevej
LIVE nu: Gaudu og Martinez lægger pres på i fransk bjergløb
Landevej
UAE-profil vender tilbage på cyklen efter mareridtsstyrt
Landevej
Fransk guldfugl sværger troskab: Jeg vil give alt tilbage
MTB
Sagans drøm slukkes: Dårlige præstationer koster dyrt
Landevej
Rygte: Pogačars næste kontrakt når svimlende højder
Landevej
Sejrsfattig maj koster - Danmark falder tilbage
Landevej
Danskerhold melder fra: Hvad er formålet?
Landevej
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?

Tirsdag den 28. maj 2024

Landevej
Frankrig udtager OL-truppen – profil er bitter over fravalg
Landevej
Pogacar er halvvejs gennem sin store plan: Alt er bedre end forventet
Landevej
Vismas klassementstalent vender snart tilbage efter biluheld
Landevej
Bora-chef svarer på rygter om Van Aert og Pidcock
Landevej
Medie: Saudi-Arabien tæt på Giro-start i 2026
Landevej
Geler, barer og dunke: Soudal Quick-Step viser indtaget fra Giroen
Landevej
Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Landevej
Jan Ullrich åbner cykelmuseum i Tyskland
Landevej
Danmarks U23-landshold går efter stor sejr
Landevej
Visma-sportsdirektør: Van Aert hører til i Touren
INTERVIEW Udstyr og test
Eksklusivt interviewTøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Landevej
Froome klar til comeback i jagten på Tour-deltagelse
MTB
Frikendt og udtaget til OL: En medalje er mit mål

Annonce

Motion
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Landevej
Kæmpe OL-konflikt: Mesteren er droppet
Landevej
Pogacar udbygger enormt forspring til Vingegaard

Annonce

Mandag den 27. maj 2024

INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interview”Ud i skoven og løbe rundt” – Gravelkongens røverhistorier fra GP Herning
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewTobias Aagaard beskriver kaotisk Fyen Rundt
Landevej
Stor BORA-profil forlader holdet efter denne sæson

Annonce

INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewNorman sender "stor tak" til konkurrent efter hjemmebanetriumf
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewLidl-Trek-sportsdirektør roser den danske A-klasse efter skuffende weekend
Landevej
Kvinde med rollator ramt ved traditionsrigt UCI-løb
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewU23-danmarksmester sætter ord på hektisk finale
Landevej
Giro d'Italia-analyse: Da Merlier - og en defekt - vendte verden på hovedet
Landevej
Vildt vægmaleri af Giro d'Italia i Rom
Landevej
Stor profil tog fem kilo på under Giroen
Landevej
Pogacars løjtnant sender advarsel til Tour-rivalerne
Landevej
Bemærkelsesværdig sejrsstime er forbi
Landevej
Pogacar smadrer Giro-rekord
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewLandstræneren afviser foræring og fremhæver stjerne: Han var i hopla
Landevej
Vinder af ungdomstrøjen drømmer om Maglia Rosa
Landevej
Stjerne varsler landevejscomeback
Landevej
Hård bjergetape ændres
MTB
Danmark kikser ekstra OL-plads
Landevej
Video i artiklenOversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024

Søndag den 26. maj 2024

Landevej
Deja vu-ramt Geraint Thomas ”forstår ikke cykling nu om dage”
Landevej
Se highlights fra 21. etape af Giroen
Landevej
Smertefri Van Aerts selvtillid vokser - Evaluering afgør Tour-deltagelse
Landevej
Tabt leadout og øl kunne ikke forhindre triumfen: Sagde undskyld til drengene
Landevej
Pogacar: Det er crazy
Landevej
Supersprinter laver hattrick og vinder alle etaper – danmarksmesteren snupper bjergtrøjen
Landevej
Pogacar vinder Giroen – Merlier triumferer i det sidste slag i Rom
Landevej
Sådan forløb Giroens sidste etape
Landevej
Belgisk kæmpetalent snupper den samlede sejr på sidste etape
Landevej
Danskers holdkammerat vinder afslutningsetapen
Landevej
Norsgaard fældet på vej mod stor triumf - Bettiol vinder samlet
Landevej
Lasse Norman spurter sig til sejr i barskt hjemmebaneløb
Landevej
Hollandsk sprintertalent tager suveræn sejr
Landevej
Kristoff vinder foran Van Aert – Franskmand vinder samlet
Landevej
Optakt: 21. etape af Giro d’Italia
Landevej
17-årig dansker imponerer i Schweiz
Landevej
Optakt: 3. etape af Boucles de la Mayenne
Landevej
Giro d'Italia-analyse: Historien om en Giro fortalt på bare én dag
MTB
Dansk stjerne misser topresultat
Landevej
Optakt: 4. etape af Tour of Norway
Landevej
Favoritvurdering: Rund um Köln
Landevej
Belgisk hold udraderer al modstand – tager både etape og samlet sejr
Landevej
Spanier tager karrierens første seniorsejr
Landevej
Dansker kører flot resultat hjem i Italien
Landevej
Syg O’Connor tilfreds trods misset podie
Landevej
Italiensk dominans forvandles til sejr i Japan
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewUno-X gør klar til titelforsvar: Vi skal spænde hjelmen
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interview”Det ku’ jo være” – Lidl-Trek vil udfordre de vante sprintere
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewAirtox har klar plan, så de ikke har ansvaret
INTERVIEW Landevej
Video i artiklenEksklusivt interviewFladt hierarki hos stjernerne: Mads Würtz og landsholdet vil i offensiven
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFormstærk konti-profil har øje på konkurrenterne i ”kaosspurt”
Landevej
Ekstatiske Martínez skal på podiet: Jeg takker Gud
Landevej
Geraint Thomas har én ting på Pogačar: Dét kommer han ikke til at gøre
VIS FLERE

Annonce