Prøv vores nye app
Optakt: 2. etape af Arctic Race of Norway
12. august 2022 14:00Foto: Sirotti
af Emil Axelgaard

Axel Zingle fortsatte sin kurs mod punchergruppens verdenseliten med en suveræn sejr på en 1. etape, hvor finalen viste sig for hård for sprinterne. Nu håber de at gribe det, der i givet fald vil være deres eneste chance på en relativt flad 2. etape, men de risikerer at få sig en ubehagelig overraskelse, når en stejl lille mur i finalen utvivlsomt vil blive brugt til angreb.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

STREAM ARCTIC RACE OF NORWAY UDEN AFBRYDELSER

 

Ruten

Selvom løbet ikke længere er den gavebod for sprinterne, som det tidligere var, byder løbet altid på mindst én regulær sprinteretape uden væsentlige stigninger. Ofte er den kommet på løbets anden etape, og også i år håbet de hurtige folk på om fredagen at få det, der i år kunne ligne deres anden chance. Så enkelt er det imidlertid slet ikke denne gang, for det uvejsomme norske terræn byder stadig på 2600 højdemeter over kun godt 150 km, og i finalen venter den regulær lille mur, der vil sende en stor del af sprinterne til tælling og kan bruges som afsæt for et angreb på klassementet.

 

I alt skal der tilbagelægges bare 154,3 km, der fører feltet fra Mosjøen til Brønnøysund. Fra start kører man mod syd ad en lige og let stigende vej, inden man fortsætter mod syd op ad kategori 2-stigningen Leksforsen (1,2 km, 5,0%), der stiger med 7,9% over 500 m på den nedre del. Toppen rundes efter 21,0 km, hvorefter man fortsætter mod sydøst ad en nedkørsel og en flad vej frem til dagens første spurt, som kommer efter 31,9 km. Herefter er det skiftevis let stigende og fladt, når man igen kører mod syd og senere sydvest.

 

Læs også
Optakt: Fleche Wallonne

 

Den relativt lette start får en ende, når man kører mod sydvest op ad kategori 2-stigningen Tosen (1,7 km, 6,3%), der er en regulær mur med 1,1 km med 10,7% undervejs. Toppen rundes efter 69,9 km, hvorefter man fortsætter mod vest ad et kort plateau, inden en nedkørsel leder bod nordvest ned til Tosbotn, som nås efter 82,0 m. En småkuperet vej langs en fjord leder nu mod sydvest, inden man drejer væk fra vandet for at køre mod sydvest op ad kategori 2-stigningen Lande (1,0 km, 6,8%), hvis sidste 500 m stiger med 8,6% og er ganske irregulær.

 

Toppen rundes efter 94,8 km, hvorefter det igen bliver lettere. Herefter er det nemlig kun let kuperet, når man fortsætter mod først vest og siden nordvest frem til dagens anden spurt, som kommer efter 121,2 km, idet man undervejs dog skal over en relativt stejl bakke. Fladlandet fortsætter, når man herfra kører videre mod nordvest langs en fjord, men får en ende, når man drejer væk fra vandet for at køre op ad en stejl mur (1,6 km, 8,8%), på hvis top dagens sidste spurt kommer efter 141,8 km.

 

Herfra resterer bare 12,5 km, som indledes med en kort nedkørsel, som fører mod sydvest, hvorefter man kører ad en flad og kun let bugtende vej mod først nord, så nordvest og siden sydvest ind til målbyen, idet det sidste sving kommer med ca. 10 km igen i bunden af nedkørslen. Frem mod den røde flamme falder det ganske, ganske let, hvorefter den sidste kilometer er helt flad.

Annonce

 

Etapen byder på i alt 2658 højdemeter.

 

Brønnøysund har aldrig tidligere været mål for et stort cykelløb.

 

 

 

 

 

Læs også
Froome: Havde været interessant at køre mod Vingegaard og Pogacar

 

 

 

STREAM ARCTIC RACE OF NORWAY UDEN AFBRYDELSER

 

Vejret

Efter dagens forfærdelige regnvejr bliver det meget bedre fredag. Der er ganske vist en risiko på 70-80% for let regn på den første del af etapen, men den sidste times tid ventes sågar at blive solrig med kun få skyer. Temperaturen vil starte på 12 grader og slutte på beherskede 14 grader, og vinden vil være let til jævn (12-17 km/t), kraftigst til slut. Den vil gennem det meste af dagen være i vestsydvest, men mod slutningen i sydvest. Det giver sidevind ned til bunden af første stigning, og derefter sidemodvind frem mod toppen af den sidste bakke, idet det mod slutningen mere kan være ren sidevind. Efter bakken og spurten vil der være direkte modvind stort set resten af vejen, herunder på den lange opløbsstrækning.

Annonce

 

Favoritterne

Som man kunne vente, blev der ikke for alvor kørt cykelløb på Korgfjellet i dag, men alligevel viste finalen sig for hård for sprinterne. Opløbet passede langt mere til puncheurs, og dermed kunne Axel Zingle sætte 10 potentielt vigtige bonussekunder i banken på en dag, der også kostede en tilsyneladende stadig sygdomssvækket Tobias Johannessen alle chancer, og hvor man må forundres over, at mange af favoritterne slet ikke indgik i kampen om bonussekunderne i de indlagte spurter, når nu løbet i den grad lægger op til at blive afgjort med små marginaler.

 

Sprinterne har nu kun ét skud i bøssen, men det er bestemt ikke det bedste skud, de kunne ønske sig. Heldigvis for dem kommer de fleste højdemeter langt fra mål, og derfor er det næppe de kategoriserede stigninger, der er problemet. Det er derimod bakken op til den sidste spurt.

 

Kan vi stole på de data, jeg har, taler vi om 1,6 km med 8,8%. Det er en seriøs udfordring, der vil være for svær for det store flertal af sprintere. Samtidig er der jo bonussekunder på toppen, og selvom vi i dag så en overraskende passivtilgang til de indlagte spurter, vil det undre mig, hvis ikke vi ser en kamp. Det vil ligne Quinten Hermans dårligt ikke at prøve et eller andet, når han har muligheden.

 

Den første del af etapen burde dog være relativt kontrolleret. Som i dag regner jeg med, at udbruddet kører tidligt, og derefter vil Cofidis tage kontrol. De vil utvivlsomt få hjælp af BikeExchange, der har udset sig denne etape som Dylan Groenewegens store mål med turen til Norge. Det er også muligt, at DSM og måske Arkea eller Total vil give en hånd med, ligesom vi i dag så, at Uno-X førte af en årsag, der var svær at forklare med andet, end at løbet køres i Norge. Da udbruddet næppe bliver stærkt, regner jeg med, at det relativt let kan køres ind.

 

Der vil være en del sidevind undervejs igen, men vinden bør ikke være stærk nok. I dag fik vi nok engang at se, at der næsten altid er alt for megen læ i Norge, og det vil jeg antage, at der vil være igen. Vinden vil næppe skabe andet end nervøsitet.

Annonce

 

Læs også
Optakt: 2. etape af Tour of the Alps

 

Jeg regner således med, at det vil være et samlet felt, der når frem til den stejle bakke - etapens nøglepunkt. Jeg er spændt på, om vi vil se hold lægge pres på. Det vil næsten være dumt af Intermarché, Cofidis og Total ikke at prøve, og selvom de ikke er de stærkeste hold, vil det undre mig, hvis de bare kører langsomt op. Derudover regner jeg som sagt med, at vi kan se angreb fra klassementsrytterne, ikke mindst Hermans, ligesom der vil blive spurtet på toppen.

 

Jeg regner således med, at en gruppe af de bedste puncheurs vil være kørt væk på toppen. Jeg tør ikke udelukke, at de kan holde hjem, men jeg tvivler. Der venter 12 km med direkte modvind, og det er svært at se klassementsryttere kunne samarbejde. Jeg regner derfor med, at de bliver hentet, og at vi får et reduceret felt, men derefter er det åbent, hvor megen regruppering vi får. Stigningen er så stejl, at det er svært at tro, at Groenewegen overlever, men spørgsmålet er, om han kan nå tilbage. Det vil han måske kunne, hvis den går i stå i front, hvor der meget vel kan mangle folk til at føre, men Groenewegens problem er, at han kan være alene. BikeExchange vil køre klassement med tre mand, der således ikke kan vente, og de skal mindst bruge én mand til at kontrollere den første del af etapen. Han kan derfor være afhængig af andre hold til at jagte.

 

Mit gæt er, at det bliver for svært. Med fuld modvind i finalen bliver jeg overrasket, hvis ikke vi får en massespurt, men den vil være reduceret, og mit bud er, at den vil være uden Groenewegen, selvom han har klatret godt i år. Til gengæld er jeg meget usikker på, hvem der vil overleve, for stigningen er i sig selv brutal, men der er også langt hjem i modvind, og i dette felt med relativt få stærke klatrere vil der mange hjælpere til at forhindre en større regruppering. Selve spurten er helt enkel, da de kører ad en lang og lige vej i direkte modvind. Det er altså en rigtig powerspurt, der handler mere om fart end positionering, særligt i et mindre felt.

 

Jeg prøver at gå med Amaury Capiot. Der er ingen tvivl om, at stigningen er for svær også for belgieren, men han burde være en af de mere holdbare sprintere. Det var i hvert fald opløftende, at han som den eneste sprinter kunne være med i dagens finale, og det vidner om, at benene er gode. Jeg regner som sagt med en eller anden form for regruppering, og her bør Capiot være med. Han har også et ganske stærkt hold, der burde have en chance for at hjælpe med at holde tungere sprintere bag sig, og i dette felt bør han være en af de hurtigste. Han er tillige god i positionskampen, og selvom han er bedre i stigende end i flade spurter, bør han kunne vinde i dette felt og dermed tage sæsonens og karrierens tredje sejr. Bliver det endnu hårdere, kan Kevin Vauquelin spurte for Arkea, men det er nok svært at se ham vinde.

 

Det er også en god etape for Edvald Boasson Hagen, men der er også bekymringer. Hans niveau har jo ikke just været opløftende de seneste år, og derfor var det urovækkende, at dagens finale blev for hård. Det kan indikere, at han ikke er på toppen efter Touren, men med den regruppering, vi kan vente, bør han normalt sidde med. Han er slet ikke så hurtig som i gamle dage, men i dette felt bør han kunne vinde, hvis Groenewegen er væk, når vi taler om en powerspurt, han vil elske. Falder han fra, kan den i dag så velkørende Mathieu Burgaudeau spurte, men han vinder ikke en flad spurt.

Annonce

 

Selvfølgelig kan det også blive Dylan Groenewegen. Han klatrede som en drøm i Touren, og i dag så han også ganske stærk ud, selvom han åbenlyst valgte at køre for sit hold i en finale, han vurderede som værende for hård. Han vil utvivlsomt tabe terræn på stigningen, men med modvind og generelt svage hold til at føre efter bakken, er chancen for at komme tilbage ganske reel. Sidder han der først, er det svært at se ham blive slået. Han er den i særklasse hurtigste, og i et mindre felt og en enkel finale bør han ikke få sine vanlige positioneringsproblemer, når han har Dion Smith som lead-out man.

 

Dagens helt store overraskelse var Gleb Syritsa. Hans hurtighed var gået min næse lidt forbi, fordi han mest har kørt uden for UCI-kalenderen i Spanien, men han har faktisk før vundet deciderede massespurter foran blandt andre Giovanni Lonardi. Samtidig er han en holdbar herre, og det bør gøre ham ganske perfekt til denne etape. Vi har dog stadig helt til gode at se hans fart i en flad spurt på dette niveau. Som alternativ har Astana Alekandr Riabushenko, men efter i dag er det nærliggende at tro, at de satser på Syritsa, der også har passet i orden i holdets optik.

 

Jeg har også lidt kig på Quinten Hermans. Jeg var lidt overrasket over, at han ikke var stærkere i dag, men han har spurtet ganske fremragende i år, ikke mindst da han slog Wout van Aert i Liege. Det er er problem, at spurten er helt flad, men det var den trods alt også i Liege. Jeg tror, at han får svært ved at slå de ovennævnte, men får vi ikke nogen større regruppering, kunne han meget vel være hurtigste mand. Holdet har dog også Madis Mihkels, der imponerede ved at sidde med hjem i dag, og skulle vi få en lidt større gruppe, er det muligt, at han får chancen. Han har kørt fine spurter i år, hvor det store kup var sejren foran Kaden Groves i Estland, men det var i en ret hård og stigende finale. Han får svært ved at vinde en flad spurt på dette niveau, men han bliver spændende at følge. Overlever han, vil de nok køre for Adrien Petit, men han bør være for tung og slår næppe Groenewegen på stregen

 

Som sagt regner jeg med, at Dion Smith skal blive i feltet, da han har klassementsambitioner. Dermed er han et godt alternativ, hvis Groenewegen falder fra, og han har vist fornem form i Spanien inden løbet. Til gengæld var det skuffende at se ham i dag, hvor finalen burde have passet ham, og i flade spurter har han altid manglet noget fart. Holdet har også halvhurtige Nick Schultz, men i denne finale vil de spurte med Smith.

 

Læs også
Efter Vingegaards styrt: Ineos-ejer kræver handling

 

Hos Sport Vlaanderen klarede Arne Marit det hæderligt i dag, og han synes endelig at have fundet lidt form. Han er dog ikke den letteste fyr, og jeg tror ikke, at han overlever uden Groenewegen, som han næppe kan slå. Umuligt er det dog ikke, og skal han spurte mod folk som Capiot og Boasson Hagen, kan han utvivlsomt vinde med den fart, der sidste år gav den store sejr i Morbihan. I dag så vi også, at Milan Fretin måske er mere holdbar, men han har ikke Marits fart. Og ellers skal Kenneth van Rooy nok gå i top 20, som han plejer.

Annonce

 

Kan Axel Zingle vinde igen? Det er bestemt ikke umuligt. Vi skal nok af med de rigtige sprintere, men det kan også lade sig gøre i denne finale. Han er dog betydeligt mere puncheur end sprinter, og han har ikke nogen stor historik i flade spurter. Spurte kan han dog, som vi blandt andet så på sidste etape i Mayenne, og hvis sprinterne er væk, burde han have en chance for at vinde for anden dag i træk.

 

Dagens finale blev lidt for hård for Axel Laurance, men som holdbar bør han have en god chance for at sidde med hjem i morgen. Forud for Vallonien havde jeg aldrig drømt om at nævne ham, men her viste han, at han har en reel chance for at vinde flade spurter i dette felt. Skulle han falde fra, vil Thibault Ferasse måske prøve, men han vinder ikke en flad spurt i dette felt.

 

Det var opløftende at se Andreas Stokbro i dag. Sammen med Capiot var han eneste sprinter i top 10, og det vidner om, at han er i storform lige nu. Generelt har han haft en fremragende sæson, men der er heller ikke nogen tvivl om, at stigningen her er for svær. Han viste dog i dag, at han burde være med i et felt, der ikke er alt for stort, og med de spurter, han har kørt i år, burde han vel have en ganske reel chance i dette felt, hvis Groenewegen er væk. Falder han fra, vil Håkon Aalrust måske blande sig, men han vinder ikke en flad spurt.

 

Jeg var hård ved Cees Bol i går, og det er jeg igen i dag, selvom han sammen med Matteo Malucelli må være næsthurtigste mand. Han var i dag meget mere holdbar, end man efter Leuven kunne frygte, men selvom hele hans hold satte sig frem for ham, forsvandt han helt længe inden selve bakken. Han er i sin nuværende forfatning utvivlsomt tungere end Groenewegen, og derfor vil jeg tro, at han skal slå sin landsmand for at vinde. Det bliver svært på et hold uden lead-out, for selvom finalen er enkel, er han kendt som positioneringssvag. Alternativt kan Max Poole måske spurte.

 

Hos Alpecin var det overraskende at se Maurice Ballerstedt som bedste mand, men faktisk har han flere pæne massespurtsresultatet. Det er bare sjældent, at han har spurtet, men i denne trup kunne han være manden, der satses på. Han er også relativt holdbar, og i et mindre felt bør han kunne komme et stykke. Det er også muligt, at holdet spurter med Kristian Sbaragli, men det skal nok være meget hårdt, hvis han skal have en chance.

Annonce

 

Jeg tror ikke meget på de øvrige hold. Simon Clarke er åbenbart slet ikke i form, og efter i dag er det svært at se ham ende i en gruppe, hvor han kan vinde en spurt, og Hugo Houle mangler farten. Hos Human Powered Health overlever August Jensen og Matt Gibson næppe, og Kristian Aasvold vinder ikke en spurt i dette selskab. Hos Uno-X skal vi vel nu regne Tobias Johannessen som værende for formsvag, og jeg har svært ved at se Martin Urianstad, der ellers før har kørt massespurter, Idar Andersen eller Andes Johannessen vinde. Burgos får ikke Miguel Angel Fernandez eller Mihkel Raim med over, og Angel Fuentes mangler farten. Hos Bingoal er Tom Paquot tilsyneladende for formsvag, og hos Euskaltel mangler Antonio Angulo nok den sidste fart, når de ikke får Mikel Aristi med over. Hos Trinity er Blake Quick for tung, og efter i dag tror jeg slet ikke på Matteo Malucelli, selvom han måske er den rytter, der på fart kommer tættest på Groenewegen.

 

Feltet.dks vinderbud: Amaury Capiot

Øvrige vinderkandidater: Edvald Boasson Hagen, Dylan Groenewegen

Outsidere: Gleb Syritsa, Quinten Hermans, Dion Smith, Arne Marit, Axel Zingle

Jokers: Axel Laurance, Andreas Stokbro, Cees Bol, Maurice Ballerstedt, Kristian Sbaragli, Madis Mihkels, Antonio Angulo, Alexandr Riabushenko

 

STREAM ARCTIC RACE OF NORWAY UDEN AFBRYDELSER

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Op til fem ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 10-placering.
Ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men lille. Sejr er kun muligt, hvis alt flasker sig, men en top 10-placering er til gengæld ganske sandsynlig.
Ryttere, for hvem en sejr må betragtes som stærkt usandsynlig, men som alle under de rette omstændigheder kan komme i spil til en top 10-placering.
Amaury Capiot
Edvald Boasson Hagen, Dylan Groenewegen
Gleb Syritsa, Quinten Hermans, Dion Smith, Arne Marit, Axel Zingle
Axel Laurance, Andreas Stokbro, Cees Bol, Maurice Ballerstedt, Kristian Sbaragli, Madis Mihkels, Antonio Angulo, Alexandr Riabushenko
Kevin Vauquelin, Mathieu Burgaudeau, Martin Urianstad, Milan Fretin, Tom Paquot, Matteo Malucelli, Max Poole, Nick Schultz, Kristian Aasvold, Tobias Johannessen, Adrien Petit, August Jensen, Kenneth van Rooy, Thibault Ferasse, Simon Clarke, Mihkel Raim, Hugo Houle, Håkon Aalrust, Idar Andersen, Anders Johannessen
INFO
Optakter
Nyheder
Arctic Race of Norway
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 16. april 2024

Landevej
Oversigt: Se alle danske UCI-sejre i 2024

Mandag den 15. april 2024

Landevej
Følg endnu et slag på en stejl mur i Giro-generalprøven
Landevej
Ung WorldTour-rytter ude med hjernerystelse efter vildt højhastighedsstyrt
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen: Nordmand vinder reduceret Tour of the Alps-spurt
Landevej
Sprinterkomet får plads på Tour de France-holdet efter styrt: En barndomsdrøm
Landevej
Froome: Havde været interessant at køre mod Vingegaard og Pogacar
Landevej
Tidligere verdensmester reagerer på stor sejr
Landevej
Danskerduo klar til endnu en stor klassiker
Landevej
Uno-X afslører vilde WorldTour-planer
Landevej
Nordmand tager første sejr siden VM-triumf
Landevej
Belgisk endagsløb aflyses
Landevej
Optakt: 1. etape af Tour of the Alps
Landevej
Optakt: Tour of the Alps (Giro del Trentino)
Landevej
Medie erfarer: Verdens bedste til fransk WorldTour-hold
Landevej
Talent forlader Amstel med flere brækkede knogler
Landevej
Thomas er bedre inden Grand Tour-duel med Pogacar
Landevej
Efter Vingegaards styrt: Ineos-ejer kræver handling
Landevej
Skovbrand hærger kendt stigning
MTB
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
Bane
Danske top fem-placeringer afrunder OL-test

Søndag den 14. april 2024

Landevej
Airtox-sejr i Næstved
Landevej
Israelsk sejr og dansk top-10
Landevej
Hjemmebanesejr i Italien – dansker med fremme
Landevej
Wiebes reagerer på kæmpe bommert: Jeg kan sagtens være sur på mig selv

Annonce

Landevej
Kamp skal køre sin anden Grand Tour
Landevej
ColoQuick tager stor triumf i Frankrig med kun to mand
Landevej
Video i artiklenSe afslutningen af Amstel Gold Race 2024

Annonce

Landevej
Van der Poel belyser ”vanskelig” situation
Landevej
Kæk Pidcock joker: Stort at vinde for anden gang
Landevej
Pidcock får sin Amstel-sejr i dramatisk finale
Landevej
Belgier sejrede foran Uttrups holdkammerat i Frankrig
Landevej
Video i artiklenMartinez fuldender flot FDJ-hattrick
Landevej
Sådan blev Amstel igen afgjort med hektisk afslutning
Landevej
Video i artiklenAmstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Landevej
Vos: I sådanne tilfælde er der vigtigere ting end cykling
Motion
Første cykelmagasin på gaden
Landevej
Anerkendt journalist: Asgreen rygtes væk fra Quick-Step
Landevej
Optakt: Amstel Gold Race
Landevej
Supersprinters kæmpe brøler sikrer sejren til 36-årige Vos
Landevej
Optakt: Tour du Doubs
Landevej
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Landevej
Kvindernes Amstel neutraliseret efter uheld - løbet forkortes
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewUng WorldTour-dansker til trods for vanskelig sæsonstart: Dét giver motivation
Landevej
Pidcock mangler kun øverste trin på Amstel-podiet: Måske er Van der Poel faldet lidt ned
Landevej
Skjelmose: Sådan skal jeg vinde Amstel
Landevej
Matthews drømmer om Amstel-sejr
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interview"Det er helt vildt," siger Søren Kragh om Alpecins historiske sæson
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFuglsang affinder sig med rolle: Det er logisk
Landevej
Her er startlisten til Amstel Gold Race
Bane
Beskeden dansk placering i Leths comeback
Landevej
Oversigt: 13 Amstel-danskere på spændende søndag

Lørdag den 13. april 2024

Landevej
Startlisten og overblik over kvindernes Amstel Gold Race
Landevej
Dansk topplacering i hollandsk endagsløb
Landevej
Dansker greb ud efter sejren i Frankrig
Landevej
Visma-leder raser: Det gør mig trist og virkelig vred
Landevej
Give- og Aalborg-sejr i Skive
Landevej
Norsgaard udtaget til italiensk bjergløb
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewFuglsang giver afkald på drøm: Bliver nok svært
Landevej
Dobbelt dansk misser akkurat top-10 - Israel-stortalent fortsætter sejrsstimen
Landevej
Toudal mister en placering, men forbliver i top-5
Landevej
Opdateret: Endagsløb med mange danskere forkortet efter store styrt
Landevej
Lykkelig Gaudu tilbage som sejrherre: Skæbnen spillede mig et puds
Landevej
Gaudu åbner sejrskontoen efter spektakulær finale
Landevej
Banestjerne føjer ny titel til CV’et
Landevej
Optakt: Tour du Jura
Landevej
Sensation vender tilbage til Giroen
Landevej
Lefevere betvivler metode brugt af Casper P. og andre på holdet: Skal de det?
Landevej
Uttrup med positiv opdatering efter længere tids skade
Landevej
Fuglsang klar til Amstel
Bane
Danmarks overmænd viser storform inden OL
Landevej
Van der Poel mindes episk sejr: Vil aldrig glemme den
Landevej
Oversigt: 34 danskere i aktion denne lørdag

Fredag den 12. april 2024

Landevej
Mikkel Bjerg har fremtiden på plads
Landevej
Verdensranglisten: Skjelmose tilbage - Vingegaard taber til Pogacar
Landevej
ColoQuick klar til revanche i stort U23-løb
Landevej
Svensk dominans - varm coloQuick-profil med ny top-10
Landevej
UAE-profil forklarer fordel i første sejr
VIS FLERE

Annonce