Prøv vores nye app
Optakt: 12. etape af Tour de France
11. juli 2024 12:00Foto: Sirotti
af Christoffer Fischer

Pulsen kommer lidt ned igen efter al Tour de France-klassementsdramaet, da 12. etape er en fladere en af slagsen. Feltet indleder dog dagen i Massif Central, så der er også godt terræn til at etablere et udbrud, der kan udfordre sprinterholdene i tovtrækkeri.

Annonce

Artiklen fortsætter efter videoen.

Dagens etape:

Fra Aurillac til Villeneuve-sur-Lot

Dato: 11. juli

Antal kilometer: 203,6

Etapestart: 12.50

Etapeafgørelse: Ca. 17.25

TV-dækning: Se oversigten her

 

Overvindelse og overraskelse. Forsvar og forløsning. Comebacks og cykelkast. Tårer og triumf. 11. etape havde alt det, som gør cykelsport og Tour de France magisk - uanset hvem man holder med.

 

Efter en stort anlagt offensiv fra UAE Team Emirates og Tadej Pogačar kæmpede Jonas Vingegaard (Team Visma | Lease a Bike) sig tilbage til sin evige rival, inden de to i sidste ende spurtduellerede om sejren. Og her var det minsandten danskeren, der med et cykelkast krydsede stregen først og vandt sin fjerde Tour-etape. Pogačar fører nu med 1.06 til Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) og en 1.14 til Vingegaard. En fortryllende dag i verdens største cykelløb.

 

Læs også
Våbenkapløb: Visma mister stor profil til konkurrenter

 

Det bliver nok umuligt for 12. etape at blive lige så dramatisk - beklager meget. Den begynder i udkanten af Massif Central i 600 meters højde, men målbyen Villeneuve-sur-Lots beliggenhed kun 69 meter over havets overflade vidner om, at rytternes videre færd i sydvestlig retning er i fladere terræn.

 

Etapen indeholder tre kategoriserede stigninger, alle i kategori 4, med den sidste næsten 70 kilometer fra mål. Derfor ligner selve afslutningen en invitation til sprinterne, men det kuperede terræn i begyndelsen kan dog også friste stærke ryttere til at lancere udbrud, der kan vise sig svære at kontrollere. Ved to tidligere Tour-afslutninger i samme målby var det netop udbrydere, der trak længste strå.

 

To rundkørsler inden for de sidste to kilometer stiller krav i en positionskamp, men selve opløbsstrækningen er placeret på en over én kilometer lige, ganske bred vej, hvor gode positioner stadig kan vindes.

Annonce

 

Copyright: A.S.O.

 

Om vind og vejr

Det ligner en rigtig regnvejrsdag i det franske, da etapen sættes i gang i 23 graders varme og under regntunge skyer, som skulle give 0,7-1 millimeters nedbør. Ruten går hele dagen i en vestlig/sydvestlig retning, hvor der fortsat kan falde regn, men hvor vinden vil være svag. I målbyen vil der sidst på eftermiddagen være en 27 grader, mens der stadig kan falde op til 1 millimeters regn.

 

Favoritterne

Lad mig sige det med det samme: det mest sandsynlige på denne etapeprofil er en massespurt. Etapen er overvejende flad, især på den sidste halvdel, og det vil give mange af feltets sprintere julelys i øjnene. Jasper Philipsen har fået åbnet sejrskontoen, mens både Cavendish og Groenewegen har vundet tidligere i løbet og må have blod på tanden. Særligt Alpecin-Deceuninck og Team Jayco AlUla kan forventes at ofre hjælperyttere på at jagte udbrud.

 

Men den fjerde vinder af massespurter, Biniam Girmay, kan have en anden indstilling. Selv om han i en spurt vil have en god chance for at vinde en tredje etapesejr, så har vi allerede nu set, at Intermarché-Wanty frygter Philipsen i spurterne og derfor måske vil undgå disse. Derfor kan det være i holdets interesse at bidrage til udbrud frem for jagt fra feltet for på den måde at neutralisere flest muligt point på etapen. Det bidrager nemlig til at bevare den størst mulige føring for Girmay i pointkonkurrencen.

 

Og de burde jo ikke være alene i at ville søge udbrud. Der har været nok massespurter i dette løb til, at selv ambitiøse og optimistiske sprintere har erfaret, at de ikke for alvor har været tæt på sejren. Så uden selvfølgelig at smide håndklædet i ringen, er der også hold med sprintere, der måske ser større mulighed for sejr i at gå i udbrud. Læg dertil alle holdene, der slet ingen sprinter har, og som ikke kan få noget mindeværdigt ud af en massespurt. Alle disse vil glæde sig over, at første halvdel af etapen er ganske kuperet og kan gøre ondt på sprinterne og deres hold. Og så blev samtlige lykkejægere jo snydt for udbrudssejr af UAE Team Emirates’ hårde jagt på 11. etape. Op på jernhesten igen!

 

Fladere etaper er heller ingen garanti for massespurt. Sidste år snød Kasper Asgreen sprinterne fra udbrud, og han var lige ved at gøre det igen dagen efter, da Matej Mohorič akkurat var hurtigere. På den etape så vi et scenarie, der ikke er utænkeligt her: sprintere i udbrud. Det gjorde Jasper Philipsen og Mads Pedersen den dag, og det kunne en Girmay og en Philipsen også gøre her et år senere som et led i kampen om den grønne trøje.

 

Læs også
Dansk stortalent om VM-ruten: Passer mig godt

 

Det mest sandsynlige forbliver dog en massespurt, som er at foretrække for en Philipsen og bestemt også Groenewegen og Cavendish. Så selv om Intermarché-Wanty kan finde på at gå i udbrud, måske endda med Girmay selv, så kan de få det svært ved at holde afstand til feltet. Men med jævne mellemrum kører et stort udbrud væk fra et Tour-felt, hvor for få har interesse i at jagte dem, også selv om etapeprofilen ligner massespurt. Det sker især senere i løbet, og her er vi jo over halvvejs. Men bevares, udbrudslysten på de flade etaper har været komisk lav, så måske den også er det her.

 

Alt det vil blive afspejlet i favoritvurderingen. De øverste er alle de sprintere, der i dette løb har lignet mulige vindere af massespurter, mens de mange sprintere, der indtil nu har måttet kæmpe om sekundære placeringer, glider ud. Dermed giver jeg plads til nogle af de lykkeriddere, der kan have sejrschancer fra udbrud på en etape som denne, men topfavoritter er de ikke.

 

Efter sin suveræne sejr på 10. etape er Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) favorit til en gentagelse. Det var en meget overbevisende sejr, hvor han ikke alene skød en tæt på uslåelig fart, men hvor hans leadout fra superstjernen van der Poel var intet mindre end perfekt. I forvejen var det jo en artig overraskelse, at Philipsen endnu ikke havde vundet, men nu er der altså hul igennem. Med den fart han altså stadig har, bliver han svær ligefrem at overgå, og hvis han igen afleveres helt i front, burde han vinde. I et eventuelt scenarie med et stort udbrud er Philipsen også en af de sprintere, der står bedst. Han slap godt fra det på 19. etape sidste år og er en fremragende klassikerrytter, men det er klart, at ingen har lyst til at komme til mål i udbrud med en sprinter, så han har svære vilkår i det taktiske spil. Derudover vil Intermarché-Wanty naturligvis ikke tillade ham i et udbrud, hvis ikke de har Girmay med.

 

Biniam Girmay (Intermarché-Wanty) er flyvende i dette løb og ville også være i pointtrøjen, selv hvis Philipsen ikke var blevet deklasseret på 6. etape. Han vandt 3. etape i Philipsens fravær, men i det flade opløb på 10. etape matchede han sin konkurrents fart i spurten og blev nummer to. Der var bare ikke noget at gøre ved Philipsens perfekte positionering, men Girmay skal også have enorm ros for på næsten egen hånd at kunne placere sig så godt i spurt efter spurt. I dette løbs spurter er det kun glippet for ham på 5. etape, men siden da har han ingen problemer haft, da holdets leadout ikke længere prioriterer Gerben Thijssen. Uanset hvad bliver det dog ikke let for nationalhelten at slå hele sprinterfeltet på fart på flad vej, men umuligt er det nu heller ikke. At jeg rangerer ham som næstmest sandsynlige vinder skyldes også, at han, mere end nogen anden sprinter, kan se idé i at gå i udbrud. Alpecin-Deceuninck vil ikke tillade ham det uden Philipsen som selskab, men de kunne muligvis havne i samme udbrud, som slipper afsted. Her vil han i et taktisk spil blive overmandet af angreb fra langsommere ryttere, men ved samling har han selvfølgelig et vindende antrit, måske endda også mod Philipsen.

Annonce

 

I en massespurt må det være Dylan Groenewegen (Team Jayco AlUla), der har bedst chancer for at slå Philipsen alene på sin fart, for det gjorde han jo på 6. etape. Men det har knebet gang på gang for hollænderen med at sidde det rette sted, og så har det også knebet med resultaterne i dette løb - man vinder i hvert fald ingen pointtrøjer på 5., 9. og 12. pladser, som er facit i de regulære massespurter foruden selvfølgelig sejren. Dette opløb bør dog øge Groenewegens chancer for at finde det rette hjul, da der ikke er tekniske udfordringer inde på sidste kilometer, hvorfor han altså har lidt bedre tid til at finde på plads. Her er det også væsentligt, at opløbet er bredt, så der burde altså være et vist manøvrerum. Men det er klart, at det skader Groenewegens chancer, at hans leadout og positionering kun har fungeret upåklageligt én gang i dette løb, for så kan det også glippe her. Hollænderen er såmænd rimeligt holdbar, men har ikke kørt mange finaler fra udbrud, så dét scenarie tiltaler ham ikke.

 

Sejren til Mark Cavendish (Astana Qazaqstan Team) på 5. etape var historisk, rørende, overbevisende og en masse andet positivt, men siden har han end ikke kørt sig i top 15 i de to massespurter, han er nået frem til. Senest mistede han hjulene på sit ellers stærkt kørende leadout på 10. etape og formåede ikke på egen hånd at finde frem til en brugbar position. I sin fejlslagne spurt på 6. etape sad han marginalt bedre, men havde ingen fart (eller motivation) til at opnå et topresultat. I dette bredere, simplere opløb kan han håbe, at han har lettere ved at følge sit leadout, som virker velkørende, og det øger hans chancer. Det skal dog også huskes, at han faktisk vandt efter at skulle have klaret sig selv i en mere kaotisk spurt. Alene på sin fart var 5. etape jo lovende, men nu er det vist på tide, at han igen spurter med, sådan for alvor. I et eventuelt udbrudsscenarie har han begrænset erfaring, og det kan heller ikke være holdets foretrukne taktik at gå med dér.

 

På 10. etape missede Arnaud De Lie (Lotto Dstny) for første gang i dette løb at spurte med om topplaceringerne, da han var placeret alt for langt tilbage til at kunne gøre sig gældende. Det var dog kun én misser i fem spurter, så mon ikke belgieren igen finder vej til fronten. Selv fra den bedst tænkelige position bliver det dog svært for den 22-årige komet at vinde på flad vej, da hans force især ligger i stigende opløb. Alligevel har han kørt sig i top 5 i alle de spurter, han har kunnet blande sig i, så han er heller ikke uden chancer på flad vej. Hvis en sprinter skulle blive fristet af udbrud, kunne det godt være De Lie, der forsøgte sig på 9. etape, og som også er skrap til denne slags afgørelser. Han har endda fordelen af ikke at være en trussel i pointkonkurrencen, så Girmay og Philipsen kan i teorien lade ham køre.

 

Med tredjepladsen på den flade 10. etape fik Pascal Ackermann (Israel-Premier Tech) et håndgribeligt bevis på, at han virkeligt har ramt formen i dette løb. Endnu mere imponerende har været hans kørsel i hårdere terræn, hvor han både på 4. og 9. etape var blandt de bedste sprintere. I den form kan han altså begå sig imod løbets topsprintere, også selv om han nu ikke var hurtigste mand i spurten på 10. etape. I stedet blev han både dér og på tidligere etaper hjulpet af et meget velfungerende leadout, så han har kunnet spurte fra nogle af de forreste positioner. At ligefrem vinde bliver en udfordring, men i så god form og med dét leadout kan farten muligvis række. Med sin holdbarhed i løbet og endda et par udbrudsforsøg kunne han også ligne en mand, der kunne snige sig med, hvis der kører et stort udbrud.

 

Fernando Gaviria (Movistar Team) bliver ved med at imponere i dette løb, hvor han i massespurterne er oppe på en anden- tredje og en femteplads samt en enkelt placering som nummer 11. Man kan med rette indvende, at han end ikke med andenpladsen var decideret tæt på at vinde, men de mange topplaceringer vidner om, at han kan begå sig imod de bedste. Gang på gang formår han at positionere sig tæt på optimalt på egen hånd, så det kunne han meget vel gøre igen her. Finder han det rette hjul, kan en sejr i hvert fald ikke udelukkes. Det er svært at se ham gå med i et stort udbrud, men formen er god, så det er ikke utænkeligt.

Annonce

 

Læs også
Albert Philipsen overgår verdensstjerner og topper fornem liste

 

Det er så her, at jeg stopper med at nævne sprintere i denne omgang - bare rolig, de øvrige er tilbage igen på den lettere 13. etape. Men med al tænkelig ære og respekt for de resterende fantastiske sprintere fra den absolutte verdenselite, så er der ikke nogen af dem, der for alvor har lignet sandsynlige vindere af en massespurt i ovennævnte selskab. Intet er dog umuligt i cykelsport, som gudskelov ofte overrasker, men herfra følger i stedet kandidater til en eventuel udbrudssejr. Igen, massespurt er mere sandsynligt, men sprinterne vinder sjældent samtlige flade etaper i en Grand Tour, og denne etape er på papiret bedre for udbrud end den følgende etape.

 

Det var lige ved og næsten for Jasper Stuyven (Lidl-Trek) på 9. etape, hvor han med et stærkt fremstød længe lignede en etapevinder. Desværre for belgieren samarbejdede forfølgerne hele vejen, og så slap kræfterne op til allersidst. Formen virkede dog strålende, og denne type også etape passer ham også rigtigt godt. Han bør i hvert fald være stærk nok på denne type bakker til at ramme et udbrud, og i en fladere finale er han vinderkandidat i enhver gruppe. Han er både hurtig uden at være sprinter, og så har han styrken til den type fremstød, der næsten indbragte ham en sejr for bare få dage siden. Derudover kan holdet ikke få meget ud af en massespurt, så måske udbrud også var vejen frem for en Toms Skujiņš.

 

Ingen nævnt, ingen glemt, men EF Education-EasyPost kan ikke forvente at vinde en flad massespurt, og derfor kunne det evigt offensive hold sende Alberto Bettiol i udbrud. Den stærke italiener kører godt nok opad til at kunne komme væk på de første bakker, og så har han flere våben at bruge i en finale. Her er han nemlig både hurtig i en spurt, men også kraftfuld nok til at kunne lancere et vellykket soloudbrud. Som dygtig klassikerrytter har han også erfaring med taktiske finaler, hvor han har næse for at vinde cykelløb. Et udmærket alternativ med lignende muligheder er Stefan Bissegger.

 

Der ligger en bedre mulighed og venter på Magnus Cort (Uno-X Mobility) på 18. etape, men hvis han skal opfylde holdets ønske om en Tour-etapesejr, kunne han også forsøge sig her. Det bliver i hvert fald ikke let for holdet at tage den forjættede etapesejr i en massespurt, men i et udbrud er Cort jo intet mindre end specialist i at hive sejren hjem i alskens terræn. I virkeligheden gør han det endnu bedre i hårdere terræn (18. etape!), men hans Giro-sejr sidste år var på en lignende ruteprofil med kuperet indledning og flad afslutning. I disse finaler har han selvfølgelig gavn af sin hurtighed, ligesom han er brølstærk og tæt på utrættelig. Decideret utrættelig er Jonas Abrahamsen med al tydelighed, som dagen faktisk ligger godt til, men da han ikke kan generobre bjergtrøjen, kan det være, at hans interesse daler (mon dog…).

 

Det kribler i en profil som Axel Zingle (Cofidis) efter at få sin egen chance på en etape i denne Tour, hvor han allerede har været fremme i et par udbrud - det ene endda uden holdets velsignelse. På dette tidspunkt af løbet må holdet nok sande, at Bryan Coquard næppe vinder en flad spurt som denne, så de kan med fordel gå med i et udbrud. Her er både Zingle og Coquard udmærkede bud, men Zingle er en mere typisk udbrudsrytter, der også burde have bedre vilkår i den kuperede start. Fra et udbrud kan Zingle blive svær at slå, da han både er stærk og ikke mindst hurtig på stregen.

Annonce

 

INEOS Grenadiers går ikke med i hvad som helst, men de er dog uden sprinter, så hvis der er optræk til et større, og dermed farligt, udbrud, skal de have nogen med. En foretrukken kandidat må være Tom Pidcock, der har opsøgt sine muligheder i dette løb og var tæt på at vinde 9. etape. Denne dag havde han sine problemer på stigningerne, så måske en lidt fladere etapeprofil er vejen frem. Han kører dog så rigeligt godt opad, at han kan klare denne etapes bakker, og i en finale er han lynhurtig. Et fremragende alternativ ville være den snu Michał Kwiatkowski, der virkeligt forstår at snøre sådan en udbrudsfinale. Det er dog næppe holdets plan ligefrem at skabe udbruddene, men i en stor gruppe skal de være med.

 

Intermarché-Wanty bør have interesse i et udbrud, hvad enten det så er stort eller småt, men ikke for enhver pris med Girmay selv. Hvis Philipsen holder sig i ro, kan de i stedet med fordel sende en mand som Georg Zimmermann ud foran. Tyskeren er lidt af en udbrudsspecialist, der satte sit præg på flere etaper i sidste års Tour, og så er han en fornuftig afslutter i en finale. Derfor er det altså ikke bare af rent taktiske grunde, hvis han kommer i udbrud, da han har en rimelig chance for at køre arbejdet færdigt. Han kører også godt opad, så bør kunne komme væk i den kuperede indledning på etapen. Det oplagte alternativ, som ikke indgår i et eventuelt leadout, er Kobe Goossens , der styrtede på 11. etape, men faktisk kom i mål før Zimmermann.

 

Decathlon AG2R La Mondiale Team er i forvejen et af Tour-holdene med en begrænset satsning på spurter, da de også kører klassement, så de skal heller ikke for alt i verden køre massespurt her. Derfor kunne de godt gå efter udbrud, sådan som de gjorde på 11. etape, og det kunne igen være med Paul Lapeira. Den nykårede franske mester virker i glimrende form uden måske helt at kunne gøre forskellen på stigningerne, men her vil han have gode chancer fra et eventuelt udbrud. Han er i hvert fald stærk nok til at klare dagens bakker, ligesom han også på flad vej er hurtig i en spurt. Hans franske mesterskab blev faktisk vundet på et tidligt fremstød, hvor han så havde styrken til at gøre det færdigt. Holdet har en lignende ryttertype i Dorian Godon , der dog endnu ikke har vist meget i dette løb.

 

Det er at udfordre skæbnen at fremhæve nogen fra det sygdomsplagede Bahrain-Victorious, men jeg tolker en 99. plads på 11. etape som en raskmelding fra Nikias Arndt . Nej, det lyder ikke af meget, men den store tysker er jo heller ikke bjergrytter og sad ganske længe med i feltet i det opskruede tempo. I løbet af karrieren har han ofte kastet sig ud i udbrud i Grand Tours, hvilket har kastet en etapesejr i Vuelta a España af sig. Han kører så hæderligt opad, at han bør kunne klare etapens indledning, inden han i en flad finale både har masser af styrke og hurtighed. Han er egentligt leadout-rytter for Phil Bauhaus , der ikke er uden chancer for et topresultat i en spurt, men hvis der er optræk til udbrudsballade, er det den to år ældre landsmand, der bør være holdets bedste (og raskeste?) kort.

 

OPDATERING: Michael Mørkøv (Astana Qazaqstan Team) stiller ikke til start på 12. etape. Det er en streg i regningen for Mark Cavendish, da danskeren er en vigtig brik i britens leadout. Astana har i forvejen mistet én leadout-rytter, så nu er der efterhånden så få tilbage, at Astana ikke uden videre kan ofre ryttere til at føre an i feltets jagt på et udbrud. Dermed øges udbruddets chance også en anelse. Cavendish kan ikke forvente at få et optimalt leadout, da mindre erfarne ryttere skal overtage Mørkøvs plads, og det svækker ham. Dog skal det huskes, at han jo fandt frem til sejren på 5. etape uden leadout, så det er ikke nødvendigvis kritisk for briten.

Annonce

Feltet.dks vinderbud

Feltet.dks bud på løbets/etapens vinder.
De to største rivaler til den store favorit og begge meget sandsynlige vindere.
Tre ryttere, der alle må tilskrives en betydelig chance for at vinde, og som minimum bør være i spil til en top 3-placering.
Fire ryttere, for hvem vinderchancen er reel, men begrænset. For en sejr skal meget flaske sig, men en top 5-placering er til gengæld sandsynlig.
Fem ryttere, for hvem en sejr må betragtes som usandsynlig, men som er gode bud på en top 10-placering.
Jasper Philipsen
Biniam Girmay, Dylan Groenewegen
Mark Cavendish, Arnaud De Lie, Pascal Ackermann
Fernando Gaviria, Jasper Stuyven, Alberto Bettiol, Magnus Cort
Axel Zingle, Tom Pidcock, Georg Zimmermann, Paul Lapeira, Nikias Arndt
INFO
Optakter
Nyheder
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tirsdag den 17. september 2024

Landevej
Bernal holder fortsat stor drøm i live: Svært, men troen er der
Landevej
Roglic overvejede karrierestop - nu tror han på VM-succes
Udstyr og test
Produktnyt: BMC URS gravelcykler
Landevej
UAE-boss fremhæver Vingegaard og kommer med skræmmende Pogacar-forudsigelse
Landevej
Våbenkapløb: Visma mister stor profil til konkurrenter
Landevej
Yderligere fire profiler udtaget - Her er Danmarks komplette VM-trup
Landevej
Albert Philipsen overgår verdensstjerner og topper fornem liste
Landevej
Groupama-FDJ stiller med slagkraftigt hold, der skal udfordre de danske ryttere i Luxembourg
Landevej
Gode løb i Canada gør Visma-rytter fortrøstningsfuld forud for VM
Landevej
Italiensk landstræner om EM-afslutningen: Et scenarie vi burde have undgået
Landevej
Eritreer vender tilbage til det professionelle niveau
Landevej
Storfavorit misser VM
Landevej
Her er Van der Poels VM-tropper
Landevej
Overlegne Pogacar sætter ny rekord

Mandag den 16. september 2024

Landevej
Få adgang til et annoncefrit Feltet.dk
Landevej
24-årig franskmand skifter et niveau ned
Landevej
”Det var så grotesk” – store sikkerhedsproblemer til dansk licensløb
Landevej
Lotto-profil ærgrer sig: Det tvang mig til at bremse helt op
Landevej
Spanien udtager skræmmende hold til VM
Landevej
Roglic overvejede karrierestop efter Tour-styrt
Landevej
Bilbao var ’best of the rest’: Det var bare et spørgsmål om at give alt

Annonce

Landevej
Uheldig belgiers sæson er slut efter endnu et styrt
Landevej
Transferlisten 2024-2025 - ProTeams
Landevej
Tysker afslører ambitionerne med skifte

Annonce

Landevej
Styrtede, fik tjekket hovedet og vandt
Landevej
EM-profil skifter hold
Landevej
Transferlisten 2024-2025 - WorldTour

Annonce

Udstyr og test
Som en gazelle på savannen – testkørsel af Gazelle Eclipse T11
Landevej
Pogacar afviser: Det kan også være irriterende
Landevej
Tour-direktør er i tvivl: Det har jeg ingen anelse om
Landevej
Visma-profil: Taktisk er det nemt, når Tadej Pogacar er med
Landevej
Stjernebesat UAE-mandskab rejser til Luxembourg
Landevej
Phillipsen gik ikke i ”panik”, da Mads P. angreb
Landevej
Flyvende Alaphilippe: Dette resultat er et selvtillidsboost
Landevej
18-årig dansker i top-15 på finaleetape i Belgien
Landevej
Van der Poels angreb med Mads P. undrer ekspert
Landevej
Spøjs taktik gav pote: Sven havde ret
Landevej
"Det giver ekstra selvtillid," siger Pogacar
Landevej
Video i artiklenSe Tadej Pogacar vinde GP Montreal

Søndag den 15. september 2024

Landevej
Pogacar sejrer stensikkert igen - flyvende Fuglsang viser storform
Landevej
Caja Rural-rytter spurter fra flere favoritter og vinder italiensk endagsløb
Landevej
Sådan tog Pogacar endnu en dominerende sejr
Landevej
Synlig van der Poel: Jeg gjorde hvad jeg kunne
Landevej
Sådan gik EM 2024: Resultater og medaljetabel
Landevej
Olav Kooij reagerer på andenplads
Landevej
Utroligt: Nykåret europamester forklarer spurt, hvor han tabte kæden
Landevej
Mads P. efter EM: Vi kan være glade
Landevej
Dansker med fremme i fransk endagsløb
Landevej
Belgisk favorit sprinter sig til EM-triumf - Mads P. sekser
Landevej
Italiener snyder favoritterne i tysk klassiker
Landevej
Hollænder overrasker med sjælden sejr i Frankrig
Landevej
Kontant Mads P.: Jeg er ligeglad
Landevej
Ny bog: Cykelsportens historie
Landevej
Dansk UCI-sejr i Belgien
Landevej
Manager: Jeg har en frygtelig følelse af déjà vu
Landevej
Italiener lynede i kaotisk finale i Istanbul
Landevej
Lefevere ærgrer sig: Det gør mig urolig
Landevej
Hollandsk EM-triumf i dansk fravær
Landevej
Følg herrernes EM-cykelløb
Landevej
Stjerne må træne i forklædning
Landevej
Stort medie peger på Mads P. som storfavorit
Landevej
Van der Poel giver status på skade inden EM
Landevej
Hård start for danskerne på åbningsdagen i Belgien
Landevej
Optakt: GP Cycliste de Montréal

Lørdag den 14. september 2024

INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewLandstræner tror på EM-guld til Mads P.: Det kan godt lykkes
Landevej
Optakt: EM-linjeløb (herrer)
Landevej
Skuffende resultat for Belgien: Utopi, at vi kunne klare det uden Kopecky
Landevej
Hirschi vinder igen, selvom det ikke var planen
Landevej
Skuffet italiener erkender: I dag var hun simpelthen stærkere
Landevej
Europamester trods suveræn spurt: Det var ikke perfekt
Landevej
Norsgaard i top-10 - Suveræn hollænder tager endnu en EM-sejr
Landevej
Fænomenale Hirschi tager femte sejr i træk
Landevej
Vingegaard-løjtnant øjner ny rolle i fremtiden
INTERVIEW Landevej
Eksklusivt interviewLandstræner har EM-forventninger til danske stjerner
Landevej
Franskmand forsætter dominans - Dansker med helt fremme
Landevej
Norsk stortalent løber med guldet i danskerløst EM-løb
Landevej
INEOS-chef reagerer på kryptisk Pidcock-udmelding
Landevej
Stjerne går ned i løn for Visma-skifte
VIS FLERE

Annonce