Breaking!

Officielt: Fuglsang skifter til Israel
13. oktober 2021 17:50Foto: A.S.O. / Pauline Ballet
af Malthe Graungaard Bech

Jakob Fuglsang skifter til Israel Start-Up Nation efter otte sæsoner hos Astana. 

Annonce

Danske Jakob Fuglsang har nu officielt fået fremtiden på plads. Den danske bjergrytter har underskrevet en tre årig aftale med Israel Start-Up Nation. Et rygte som feltet skrev om tidligere i dag.

 

Efter otte sæsoner hos Astana, så mener danskeren selv, at det er godt tidspunkt at prøve noget nyt. Fuglsang fortæller yderligere, at han er sikker på, at han kan finde sit topniveau frem igen.

 

”Jeg er meget glad for at skifte til Israel Start-Up Nation. Jeg tror, at det er et godt tidspunkt at prøve noget nyt. Jeg tror, at både holdet og jeg kan få meget ud af hinanden”.

”Det gik meget bedre end forventet” - Andreas Kron fortæller om femtepladsen i Tre Valli Varesine

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

”Jeg kan bruge min erfaring til at hjælpe holdet med at nå nogle af deres fremtidige mål. Jeg er sikker på, jeg har store sejre i mig. Så vil Tour de France i Danmark næste år selvfølgelig også være et stort mål”, siger Fuglsang i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Fuglsangs nuværende holdkammerat, den canadiske mester Hugo Houle, følger den 36-årige dansker med over på Israel Start-Up Nation. 

 

De nye chefer glæder sig til samarbejdet

Fuglsang har mange store sejre i karrieren. Blandt andet er han dobbelt monument vinder, mens han også har vundet en etapesejr i Vueltaen og en lang række ugelange etapeløb.

Annonce

 

Det er netop de resultater, som Kjell Carlstrom, General Manager for Israel Start-Up Nation, håber, at han kan genskabe i 2022-sæsonen.

 

”I nogle år har Jakob Fuglsang været blandt de bedste klassementryttere i verdenen - og der er han stadig. Tilføjelse af ham gør vores muligheder for gode resultater i uge lange etapeløb meget bedre”, siger Carlstrom.

 

Medejer af holdet, Sylvan Adams, glæder sig ligeledes til samarbejdet med den danske bjergged.

 

Han fortæller blandt andet, at danskerens kvaliteter passer perfekt til holdet, da et af holdets tidligere profiller netop har stoppet karrieren.

 

”Jakob er en vinder. Han har vundet monumenter, etapeløb og etaper i Grand Tours. Han erstatter Dan Martin, som var en rytter, der havde mange af de samme kvaliteter”.

Annonce

 

2021-sæsonen har dog ikke været den bedste for Jakob Fuglsang. Den rutinerede dansker formåede som bedste resultat i sæsonen var, at han at blev samlet nummer tre i Schweiz Rundt,. 

 

Den sidste del af sæsonen måtte han dog opgive, da han brækkede et skulderblad og kraveben under Benelux Tour.

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Annonce

ANNONCE