Odense afvikler DM i parløb i weekenden
03. november 2020 15:12Foto: DCU
af Jesper Johannesen

I weekenden skal de nye danske mestre i parløb findes. Odense-banen danner rammen for et hæsblæsende cykelløb på de skrå brædder.

Annonce

På lørdag køres der om DM-medaljer, når Odense-banen danner rammen for de danske mesterskaber i parløb - både kvinder og herrer.

 

Den specielle Covid-19 situation gør dog, at stævnet bliver noget anderledes end vanligt. Der køres kun for to klasser - kvinder og herrer - og så laver Odense Cykleklub et arrangement for børn og øvrige cykelryttere dagen efter.

 

Hos herrerne er Niklas Larsen og Frederik Rodenber det store favoritpar, men de får modstand fra stærke par blandt andet fynske Robin Skivild danner makkerpar med sin jyske makker Willian Blume Levy samt Tobias Aagaard og Julius Johansen.
 

Desværre er der kommet afbud fra de fynske verdensrekordholdere, Lasse Norman og Rasmus Lund, som begge er skadet, men dog på vej tilbage igen.
 

Damer for første gang

Der kæmpes hårdt i dansk cykelsport for at få flere damer og piger til at cykle, og da arrangørerne besluttede at afvikle DM parløb for damerne i år, var det med spænding, om der ville blive par nok.
 

"Otte par er det blevet til, og det er klart flere, end vi havde regnet med," lyder det fra løbsarrangør Claus Rasmussen og tilføjer: "Det er mange unge ryttere, som kommer til at tegne damesporten i de kommende år.." 
 

Favoritterne vil være Amalie Diderriksen og Trine Schmidt, men der er helt sikkert mange, der vil forsøge at snuppe DM-titlen fra parret. Lokale Amalie Winter Olsen er en af dem, og hun får stærke Michelle Quaade som makker. Det talentfulde par Victoria Lund og Astrid Bjørn Sørensen vil helst sikkert også forsøge at blande sig i medaljestriden.


Stævnet starter klokken 13.00 med opvarmningsløb 

 Se hele programmet for DM i parløb


Publikumsinfo

 

INFO
DM - Bane
Nyheder
Niklas Larsen
Nyheder
Amalie Dideriksen
Nyheder Profil Resultater Statistik
Astrid Marie Bjørn Sørensen
Nyheder
Tobias Aagaard
Nyheder
William Blume Levy
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Søren Kragh bliver kaptajn i Amstel Gold Race

Landevej

Honoré på hospitalet efter styrt

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewRiwal sigter efter sejren i Holbæk

Landevej

Efter ny dopingsag: Wildcard-hold trækker sig fra Giro d’Italia

Landevej

Optakt til Demin Cup og Ladies Cup

Landevej

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Annonce