O'Connor: Min bedste GrandTour i karrieren
26. oktober 2020 13:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Det lakker mod enden for Ben O’Connor hos NTT Pro Cycling, og dette års Giro d’Italia er på mange måder symbolet på hans tid hos holdet.

Annonce

Den helt store NTT Pro Cycling-åbenbaring i dette års Giro d’Italia skulle gå hen og være Ben O’Connor, som bekræftede, at han kan lege med de helt store drenge.

 

En etapesejr, en andenplads og en samlet 20. plads i klassementet tager han med sig efter en hård start på løbet, hvor han ikke vidste, om han kom igennem.

 

“Giro d’Italia i år har været symptomatisk for min tid hos NTT Po Cycling. Det var virkelig op og ned med nogle store succeser og nogle nedture,” siger O’Connor i en pressemeddelelse fra holdet.

Ben O’Connor stikker af fra Ben Swift i jagten på Tratnik i front

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Gennem den første uge kæmpede jeg virkelig, og jeg var heldig at komme igennem. Så begyndte tingene gradvist at ændre sig, og jeg følte mig selvsikker, og vi havde nogle brillante holdpræstationer,” siger han.

 

Efter denne sæson skifter han til AG2R La Mondiale, hvor han skal fortsætte succesen. Derfor er det endnu rarere, at han kommer fra løbet med sin første etapesejr på WorldTour-niveau.

 

“Det her har været min bedste Grand Tour indtil videre. At få min første WorldTour-etapesejr og så i Giroen er pænt bemærkelsesværdigt, specielt når man tænker på dette år,” siger han.

Annonce

 

Australske Ben O’Connor er 24 år, og han har tilbragt de seneste fire sæsoner hos det mandskab, som han altså forlader efter denne sæson.

 

Annonce

INFO
NTT Pro Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 4. etape af Volta ao Algarve

Landevej

Annonce