Dennis\u2019 landsmand Luke Dubridge (Team BikeExchange) kunne, i mods\u00e6tning til de australske mesterskaber i b\u00e5de 2019 og 2020, ikke true Dennis synderligt, og det kunne Alex Kirsch (Trek-Segafredo) heller ikke, men ikke desto mindre satte luxembourgeren den n\u00e6stbedste tid.<\/p>","
F\u00f8rste mand til at komme t\u00e6t p\u00e5 Rohan Dennis var new zealandske Patrick Bevin (Israel Start-Up Nation), der efter en d\u00e5rlig mellemtid bragede i m\u00e5l blot tre sekunder langsommere end Dennis, og endnu t\u00e6ttere p\u00e5 kom Dennis\u2019 holdkammerat p\u00e5 Ineos Grenadiers, Dylan van Baarle, der kun blev sl\u00e5et med de yderste marginer, 0,47 sekunder.<\/p>
\n\t \t\t\t\t
Annonce<\/p>\n\t \t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t
<\/div>\n\t\t\t\t\t\t
Ion Izagirre (Astana Premier Tech) kom officielt ikke til Paris-Nice med klassementsambitioner, men baskeren daskede ikke desto mindre en glimrende enkeltstart af, hvilket resulterede i en foreløbig fjerdeplads. Alexey Lutsenko kørte ligeledes flot og tabte kun 20 sekunder, hvorfor dagen startede fint for Astana Premier Tech, der dog stadig havde til gode at se kaptajn Vlasov.
Flyvende Cort i top-5, favoritter leverer
Magnus Cort (EF Education-Nippo) er ikke just kendt for sine evner på enkeltstartscyklen, men ikke desto mindre blæste bornholmeren i mål i en meget imponerende femtebedste tid, få sekunder før Steven Kruijswijk (Team Jumbo-Visma) satte næstbedste mellemtid, og Tao Geoghegan Hart (Ineos Grenadiers) startede sin enkeltstart.
Kruijswijk holdt dampen oppe på alle 14 kilometer, og hollænderen kom således ind i fjerdebedste tid, syv sekunder efter Dennis. Helt så godt gik det ikke for den forsvarende Giro-triumfator Geoghegan Hart, der tabte 31 sekunder til Dennis, dog uden at dagen på nogen måde blev en regulær katastrofe for briten.
Godt gik det også for Bahrain-Victorious’ Dylan Teuns, der på ny viste sine evner i bøjlen med en flot foreløbig sjetteplads, mens Omar Fraile (Astana Premier Tech) også imponerede stort med en foreløbig syvendeplads, helt atypisk for den tidligere Tour de France-etapevinder.
Sidste års Paris-Nice-vinder, Maximillian Schachmann (Bora-Hansgrohe) levede ikke op til sidste års andenplads, men han skubbede alligevel Dylan Teuns væk fra sjettepladsen. Lidt skuffet var tyskeren dog nok, da han gerne skulle have vundet en del tid i kampen mod uret.
Søren Kragh sætter bedste mellemtid
Søren Kragh Andersen (Team DSM) vandt i fjor den kuperede enkeltstart i Paris-Nice, og danskeren lagde også benhårdt ud ved at sætte bedste mellemtid, to sekunder hurtigere end Rohan Dennis, og det var ovenikøbet på den del af ruten, der på papiret passede Kragh dårligst.
Den dobbelte Tour de France-vinder holdt klampen solidt parkeret i kælderen hele vejen til mål, hvorfor Søren Kragh akkurat satte ny bedste tid, tre sekunder foran Dennis. Bolden var servet, spørgsmålet var nu blot, om den netop startede Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) kunne returnere den.
Der var lagt i kakkelovnen til en ægte neglebidder, da Roglic satte næstbedste mellemtid, ét sekund efter Søren Kragh, men lidt overraskende blev begge slået af den franske mester Remi Cavagna (Deceuninck - Quick-Step), der skrev sig helt ind i topkampen igen.
Voldsomt tæt topkamp
Det forblev spændende mellem Roglic og Søren Kragh hele vejen til mål, men til allersidst trak Roglic fra. Sloveneren slog Søren Kragh med fire sekunder, samtidig med at Stefan Bissegger (EF Education-Nippo) slog Cavagnas mellemtid med tre sekunder. Game on.
Brandon McNulty (UAE Team Emirates) ville også være med, hvor det var sjovt, og den unge amerikaner satte således tredjebedste mellemtid, hurtigere end både Roglic og Søren Kragh.
Cavagna tog dog alt spotlightet i mål, da den franske hjemmebanefavorit slog Roglic med hele seks sekunder, men den tid stod ikke længe, for den flyvende schweizer Stefan Bissegger slog Cavagna med under et sekund og dermed overtog pladsen i hot-seat. Brandon McNulty kørte også flot, om end han gik lidt ned på anden del af etapen og derfor måtte tage til takke med fjerdepladsen.
I den lidt kedeligere del af tabellen fandt man det franske håb David Gaudu (Groupama-FDJ), der satte mere end 50 sekunder til, hvorimod Aleksandr Vlasov forsvarede sig flot.
Matthews kæmper forgæves
Blandt de sidst startende ryttere var de eneste interessante for kampen om etapesejren Mads Pedersen (Trek-Segafredo) og den førende rytter, Michael Matthews (Team BikeExchange).
Mads Pedersen, der tidligere har kørt glimrende enkeltstarter, var allerede ved mellemtiden for langt bagud til at kæmpe med om sejren, og selvom Michael Matthews kæmpede hårdt for at holde den gule førertrøje, så også dette svært ud efter mellemtiden, hvor australieren lå nummer ti.
I mål havde begge de holdbare sprintere kørt ganske fornuftige enkeltstarter, men ingen af dem var i nærheden af Bissegger, der således også overtog den gule førertrøje.