Annonce

Nicki Sørensen: Den største sejr i dette holds historie
10. oktober 2020 17:59Foto: Feltet.dk
af Joachim Alexander Farshøj

Alex Dowsett sikrede i dag Israel Start-Up Nation deres første etapesejr i Grand Tour-historik nogensinde, og det var britens danske sportsdirektør, Nicki Sørensen naturligvis meget glad for.

Glad Nicki Sørensen: Det er den største sejr i dette holds historie

se mere cykling på

Israel Start-Up Nation tog i dag holdets største sejr nogensinde, mener den danske sportsdirektør på holdet, Nicki Sørensen.

 

Det israelske mandskab havde to mand med i det udbrud, der fik lov at køre hjem på ottende etape af Giro d’Italia 2020, og Mathias Brändle og Alex Dowsett håndterede finalen efter cykelsportens ABC, hvorfor sidstnævnte endte med at køre hjem til en fornem solosejr. Sejren betød dog ikke kun meget for Dowsett, da det var en stor dag for hele organisationen bag projektet.

 

”Det var en smuk dag. Det er den største sejr i dette unge holds historie, og det kunne ikke være sket for en bedre fyr end Alex Dowsett. Udbruddet var planlagt, og det var første gang, vi for alvor gik efter sejren med et udbrud.”

 

”Drengene var fremragende. Stor tak til Mathias (Brändle, red.), der støttede Dowsett i finalen. De kørte en taktisk virkelig god finale. De blev godt nok sat på den næstsidste stigning, men begge kom tilbage og gjorde, hvad de skulle. Perfekt eksekveret taktik. En fantastisk dag,” lød det fra en ovenud glad Nicki Sørensen efter sejren.

 

Med sejren sikrede Alex Dowsett sig muligvis også en kontraktforlængelse - det håbede briten i hvert fald selv på - og Nicki Sørensen erkendte også blank, at 2020 er et særligt år på mange måder, herunder med hensyn til rytternes kontraktsituation.

 

”Det er et specielt år med Covid-19 og lukkende hold, så hvis der er nogle hold, der lytter med her, så Alex Dowsett en topklasse rytter, så tag ham med ombord. Måske vil vi også forlænge med ham, men ja, han har ingen kontrakt lige nu.”

”I aften samler vi hele holdet og snakker om op- og nedturene, og om hvor sødt dette øjeblik er. Jeg super stolt af holdet. Jeg var med dette hold i Tirreno-Adriatico, der var optakten til denne Giro, og jeg er så stolt af de. Jeg ser dem udvikle sig på mange måder, så det her skal fejres,” afsluttede Nicki Sørensen.

Annonce

 

Annonce

INFO
Israel Start-Up Nation
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

LIVESTREAM: Postnord Danmark Rundt ruten præsenteres

Landevej

Video i artiklenOptakt: Trofeo Laigueglia

Landevej

Video i artiklenFølg Strade Bianche-opvarmningen i Laigueglia

Landevej

Video i artiklenSe højdepunkterne fra Le Samyn

Video

Norsgaard havde studeret ruten inden podieplads

Landevej

Video i artiklenMerlier om kaotisk spurtsejr: Det gik ikke som planlagt, efter Mathieu havde problemer med sin cykel

Video

Video i artiklenMerlier vinder sikkert Le Samyn, mens Van der Poel kører leadout med halvt styr!

Video

Annonce