Annonce

Nibalis sportsdirektør: De andre er bare stærkere
19. oktober 2020 09:55Foto: Sirotti
af Benjamin Blirup Cilleborg

Vincenzo Nibali gav den alt hvad han havde, men måtte alligevel se podiet glide længere væk. Ifølge hans sportsdirektør er Nibali ellers på sit øverste niveau, men der er lige nu stærkere ryttere i løbet.

Geoghegan Hart vinder stor bjergetape – og endnu en dyr dag for Fuglsang

se mere cykling på

Italienerne må klynge sig til håbet om en gentagelse af 2016-udgaven af Giro d’Italia.

 

Dengang formåede Vincenzo Nibali at indhente adskillige minutter på de to sidste afgørende etaper. Et lignende scenarie skal ske, hvis den dobbelte Giro-vinder skal veksle syvendepladsen ud med den øverste plads på podiet.

 

Nibali gav den ellers alt på 15. etape, men Team Sunweb var for stærke til, at den 35-årige italiener kunne følge med. Derfor måtte han gå i defensiven.

 

“Det var en hård etape, og jeg kørte uden at spare noget som helst. Jeg beskyttede mig selv og begrænsede tabet, for der er stadig en uge endnu, og der er store ting på spil. (Wilco) Kelderman bekræftede mit indtryk af ham, og Almeida viser sig også at være stærk,” udtalte Nibali til Cyclingnews.

 

Ifølge sportsdirektør Paolo Slongo var resultatet i sig selv skidt, men umiddelbart efter etapen var dataene som de skulle være, hvorfor præstationen fortjener applaus. Han benyttede lejligheden til at fremhæve 14. etapes enkeltstart.

 

“På enkeltstarten var Vincenzo på den samme gennemsnitskraft som på hans tidskørsel i San Marino sidste år eller på hans gode tidskørsel i 2017 udgaven af Vuelta a Espana. Det var en af de bedste 20-minutters præstationer han har lavet i år,” fortalte Slongo efter etapen.

Annonce

 

Med Gulio Ciccone, Gianluca Brambila og Pieter Weening ude er holdet kraftigt decimeret, men Slongo hæfter sig blandt andet ved årets Tour de France, hvor det heller ikke var det stærkeste hold, der vandt.

 

“Vi har en konkurrencedygtig Nibali med i år, men vi må acceptere, at der lige nu er stærkere ryttere end ham. Det er et mærkværdigt år, vi så under Touren at der kan ske mærkelige ting. Vi kan ikke gøre meget ved konditionen, men Nibalis force er hans stabilitet. Giroen er stadig åben for øverste syv, otte ryttere med de etaper, som venter,” lød det fra sportsdirektøren.

 

Nibali er 3 minutter og 29 sekunder efter Joao Almeida på løbets anden hviledag.

 

HAR DU SAT DIT MANAGERHOLD TIL VUELTA A ESPAÑA? SÆT DET HER

 

 

Annonce

INFO
Giro d'Italia
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Garcia Cortina klar til 2021: Ikke flere undskyldninger

Landevej

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Annonce