Nibali skal væk fra Trek
20. juli 2021 14:26Foto: Sirotti
af Anna Nebel

Trek-Segafredos general manager Luca Guercilena fortæller til Cyclingnews, at Vincenzo Nibali ikke er tilbudt kontraktforlængelse på nuværende tidspunkt, og løfter også sløret for Trek's fremtidige planer.

Annonce

Vincenzo Nibali har kørt på Trek-Segafredo siden 2020, men nu er det slut. Det slår Luca Guercilena, general manager hos Trek-Segafredo, fast overfor Cyclingnews.

 

“På dette tidspunkt har vi ikke tilbudt ham en kontrakt. ... Vi diskuterede nogle muligheder med hans agent i foråret, men nåede aldrig til en reel aftale. Han var på udkig efter en etårs-kontrakt,” fortæller den italienske cykelchef.

 

HUSK, DU KAN SE OL I CYKLING OG MEGET MERE UDEN AFBRYDELSER PÅ DISCOVERY+

 

Van Aert sluttede Touren af med manér: Se de sidste fem kilometer fra 21. etape

SE OL UDEN AFBRYDELSER

 

 

Spurgt om Nibali's fremtid efter Trek, svarer han:

 

“Det er et godt spørgsmål. Så vidt jeg ved, har han ikke besluttet, hvad han vil. Han har ikke fortalt andet, end at han vil køre OL først. Han har tit været forbundet med Astana, så jeg tror, han skifter til dem,” fortæller Guercilena.

Annonce

 

Den 36-årige Vincenzo Nibali kørte på Astana fra 2013 til 2016 og havde sine mest succesfulde år på holdet. Han vandt Giro d'Italia i '13 og '16 og Tour de France i '14. Det er endnu ikke officielt, at Nibali ønsker at vende tilbage til Astana-Premier Tech.

 

I stedet for at indkøbe en ny etableret klassement-rytter, vil Trek-Segafredo fokusere på at udvikle deres unge ryttere.

 

“Vi planlægger ikke at finde en klassement-erstatning, ikke lige nu. Vi leder altid, men vi har investeret i yngre ryttere, og vi vil gerne fortsætte med at støtte ryttere som Ciccone, Mollema, Stuyven og Pedersen,” fortæller Luca Guercilena videre til Cyclingnews.

 

“Så har vi en gruppe drenge, som vi gerne vil tage til næste niveau. Vi henter to rene klatrere, men vi kan ikke bekræfte dem før første august. Kenny Elissonde bliver, det samme gør kernen af holdet, og nogle unge klassiker-ryttere kommer også hertil,”

 

Et af de unge talenter, der kommer til at køre for Trek-Segafredo næste år, er den danske bjergrytter Asbjørn Hellemose. Det fortæller han til Feltet.dk i et interview.

Annonce

 

Derudover har holdet også Mads Pedersen og Mattias Skjelmose på kontrakt næste år. Mens Jakob Egholm, Niklas Eg og Alexander Kamp endnu ikke har forlænget deres kontrakt.

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL DET NYE OG ANDERLEDES HALVÅRSMANAGERSPIL?

INFO
Astana - Premier Tech
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Vingegaard forlænger sin kontrakt

Landevej

Eksklusivt: Se OL på Discovery+ uden afbrydelser

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenOptakt: Vuelta a Castilla y Leon

Landevej

Optakt: Tour de l’Ain

Landevej

Video i artiklenFølg Kron, Skjelmose og Eg i Jura-bjergene

Landevej

Schweizisk mester forlænger: Jeg har ikke nået min top endnu

Landevej

Annonce

ANNONCE