Rasmus Byriel Iversen er styrtet og har formentlig brækket kravebenet i sin debut
31. januar 2019 16:13 af Mathias Blohm SchytteFoto: Vincent Kalut, Jimmy Bolcina & Nico Vereecken / Photonews

Rasmus Byriel Iversen debuterede i dag for sit nye hold Lotto Soudal, men den 21-årige dansker, der var en del af løbets tre mand store udbrud, er styrtet og har formentlig brækket kravebenet.

Med 19 kilometer til mål i sit første løb for Lotto-Soudal skete uheldet.

 

Rasmus Byriel Iversen er eneste dansker til start i det spanske 1.1-løb Trofeo Ses Salines-Campos-Porreres-Felanitx på Mallorca, og den tidligere Giant-Castelli rytter var sågar med i løbets udbrud.

 

Udbruddet blev dog hentet med 25 kilometer til mål, og bare seks kilometer senere skete der et styrt i feltet, som Rasmus Byriel Iversen altså var en del af.

 

"Trist nyhed... Rasmus Byriel Iversen brækkede formentlig kravebenet i styrtet 19 kilometer fra mål. Meget trist for Rasmus, som var i udbrud hele dagen og fik både prisen som den meste angrebsivrige rytter og bjergprisen," skriver Lotto Soudal således på deres Twitter-profil

 

Den 21-årige dansker sad i udbrud med Antonio Jesús Soto fra Fundación Euskadi-mandskabet og Jacob Hennessy fra Canyon dhb-holdet i 140 kilometer.

 

 

Jesús Herrada fra Cofidis vandt løbet foran Wanty-Groupe Goberts Martin Guillaume, mens Trek-Segafredos Bauke Mollema blev treer.

 

Feltet.dk følger selvfølgelig op på sagen.

DEL
KOMMENTARER