Movistar handler ind hos Team Virtu Cycling
12. august 2019 13:00Foto: Giro Rosa
af Joachim Farshøj

Barbara Guarisci, der i år har kørt hos danske Team Virtu Cycling, vil næste år være at finde i Movistars lyseblå trøjer.

Annonce

Movistar Team er i færd med at opruste til 2020.

 

Det spanske kvindehold har netop offentliggjort, at man har skrevet under med to nye ryttere, herunder Barbara Guarischi.

 

Guarischi skifter til Movistar efter to år hos Team Virtu Cycling, der som bekendt lukker efter indeværende sæson, og hun er klar til medbringe en masse erfaring til sit nye hold.

 

Guarischi har tidligere taget en etapesejre i Giro Rosa og Lotto Thüringen Ladies Tour, så chefen for Movistar, Eusebio Unzue er naturligt nok ganske begejstret over indkøbet.

 

”Guarischi er allerede en veteran, selvom hun kun er 28. Hun har kørt under mange organisationer, hun kender feltet godt, og hun har deltaget i alle de store WorldTour-løb, så det bliver et erfaringsboost til vores mandskab. Hun bliver vigtig i klassikerne, og vi er overbeviste om, at vi kan få hendes fart tilbage, så hun kan køre nogle spurter for os i løbet af sæsonen. Med Barbara satser vi på at have en ’sportsdirektør på cyklen’ - en kvinde, der hjælper os med at finde en god position i feltet og tackler forskellige løbssituationer med kløgt og talent,” lyder det rosende fra Unzue.

 

Movistar har derudover lavet en toårig aftale med Jelena Eric, der, på trods af sine blot 23 år, allerede har taget flere flotte sejre.

Annonce

 

Annonce

INFO
Barbara Guarischi
Nyheder
Team Virtu Cycling Women
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Womens Movistar Team
Nyheder
Jelena Eric
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenStudiet om Ineos’ strategi: Med den finale vi har i dag, så er det aldrig dårligt at sætte holdet op til, at der skal ske noget

Video

Eksklusivt interviewArven efter Bennett: Holm spår Quick-Steps fremtid

Landevej

Video i artiklenJoao Almeida: Vi er spændte på etapen og vil give alt

Video

Video i artiklenFeltet passerer første spurt på de sjaskvåde veje

Video

Video i artiklenDagens si o no: Tv-tid, angrebsstrategi og restitution

Video

Video i artiklenLars Van Den Berg: Teamet fortalte mig, at jeg skulle forsøge med et udbrud

Video

Video i artiklenKobe Goosens tror, at favoritterne kommer til at duellere om sejren

Video

Annonce