Mollema ovenpå andenplads: Kunne ikke gøre meget overfor Almeida
14. september 2021 20:15Foto: A.S.O. / Charly Lopez
af Marcus Bjelskou

Det hollandske puncheur startede sin efterårssæson med en andenplads i Tour de Luxembourg, hvor benene kunne mærkes efter en lang løbspause og det nyligt afholdt EM. 

Annonce

Efter et hårdt program med Tour de France og OL vendte Bauke Mollema i dag tilbage til løbskonkurrence efter i weekenden at have kørt både linjeløbet og Mixed Relay.    

 

Ved Ol i Tokyo missede Trek-rytteren akkurat podiet med sin fjerdeplads, men på dagens etape af Tour de Luxembourg blev til det en andenplads i den reducerede spurt om sejren bag João Almeida.  

 

”Jeg tror, vi kan være glade for, hvordan det gik i dag. Vores hensigt var at holde øje med løbet, hovedsageligt for at kontrollere udbruddet, både i forhold til klassementet og etapesejre. Alex (Kirsch, red.) gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at trække i næsten hele løbet,” lød det fra Mollema til holdets hjemmeside efter etapen. 

 

”Jeg var i en god position i det sidste hjørne, jeg tænkte bare at starte min spurt med 200 meter til mål. Almeida passerede mig virkelig hurtigt i de sidste 20 meter, der var ikke meget jeg kunne gøre bedre. Da det er første dag, så er jeg ret glad og tilfreds, og jeg glæder mig til de næste dage,” sluttede han. 

 

Bauke Mollema vandt tidligere på året 14. etape i Tour de France, hvilket var karrierens anden triumf i de franske Grand Tour.

INFO
Tour de Luxembourg
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE