Milano-Sanremo aflyst: Arrangøren prøver at få ny dato
06. marts 2020 14:06Foto: Sirotti
af Lukas Bennike Lewerissa

RCS Sport har aflyst Milano-SanRemo på grund af frygt for spredning af coronavirus, arrangøren prøver at få afholdt monumentet senere på året.

Annonce

Milano-SanRemo er blevet kørt næsten årligt siden 1907, men det kan være, at det italienske løb ikke bliver kørt i år, da RCS sport som absolut minimun er nødt til at udskyde det, da arrangøren ikke har fået de nødvendige tilladelser til at afholde løbet, det fremgår af løbets officielle twitterprofil.

 

Det er naturligvis på grund af frygt for spredning af coronavirus, at adskillige større forsamlinger er blevet aflyst i Italien, herunder også andre cykelløb såsom Strade Bianche  og Tirreno-Adriatico.

 

Løbet har ikke været aflyst siden 2. verdenskrig, og hvis det står til RCS Sport, bliver det heller ikke aflyst i år, da de forsøger at finde en ny dato at afholde løbet på.

Julian Alaphilippe vinder årets første monument, Milano – San Remo

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”RCS Sport vil via det italienske cykelforbund anmode UCI om at tildelt en ny dato for løbet,” skriver løbets officielle twitterprofil.

 

Der har været mange spørgsmål vedrørende Milano-SanRemo i år. Først var et massivt jordskred på vejen op til den ikoniske Poggio-stigning, med til at bringe løbet i fare, hvilket gjorde borgmesteren for Sanremo-kommunen, Alberto Biancheri, stillede spørgsmålstegn ved muligheden for at afholde løbet. Nu har frygten for sygdomsspredning aflyst løbet - i hvert fald indtil videre.

 

Annonce

 

Annonce

INFO
RCS Sport
Nyheder
Covid-19
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE