Mikkel Bjerg kører Mont Ventoux Dénivelé Challenge
01. juni 2020 14:25Foto: UAE Team Emirates
af Lukas Bennike Lewerissa

UAE Team Emirates deltager i Mont Ventoux Dénivelé Challenge, som havde sin første udgave sidste. Mikkel bjerg er blandt rytterne, der skal klatre op ad den legendariske stigning to gange.

Annonce

Mont Ventoux Dénivelé Challenge får WorldTour-hold til start igen i år, da har løbsarrangørerne har gjort det klart på twitter, da de i dag offentliggjorde at UAE Team Emirates stiller til start.

 

Det mindre løb har fået en god startdato den 6. august, hvor den ikke skal kæmpe med nogen store WorldTour-løb, så der er gode odds for et stærkt felt.

 

UAE har offentligjort fire ryttere der skal op ad den legendariske stigning to gange, rytterne er Mikkel Bjerg, Sergio Henao, Andrés Camilo Ardila og Joe Dombrowski.

Mens vi venter på cykelsporten: Lønninger, Uráns ræser og Froomes nedkørselsteknik

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

Sergio Henao er umiddelbart holdets bedste bud på en vinder, da colombianeren har en sejr i Paris-Nice, en andenplads i Fleche Wallonie og en niendeplads i Giro d’Italia blandt sine bedste resultater.

 

Henao er dog ikke den eneste gode klatrer på holdet, da landsmanden Andrés Camilo Ardila sidste år sikrede sig sejren i Giro Ciclistico d'Italia, også kendt som Baby Giroen. Den unge rytter grundlagde sin samlede sejr ved at komme først over stregen på både fjerde og femte etape, som begge blev afgjort i de høje bjerge.

 

Joe Dombrowski har med sidste års 12. plads i Giroen og etapesejr i Tour of Utah vist, at han også er habil, når der skal køres op af bakke. Dombrowski deltog i løbet sidste år for EF Pro Cycling, så han kender det skaldede bjerg godt.

Annonce

 

Mikkel Bjerg har primørt gjort sig bemærket som et af de største enkeltstartstalenter i verden, da han har tre U23-verdensmesterskaber i enkeltstart, to andenpladser i Chrono des Nations, samt flere andre enkeltstartssejre i sin palmarès. Nu får han chancen for at vise sig frem i bjergene.

 

Mont Ventoux Dénivelé Challenge blev afholdt for første gang sidste år, her sejrede Cofidis-rytteren Jesús Herrada foran AG2R’s Romain Bardet og Direct Energie-rytteren Rein Taaramäe.

 

 

Annonce

INFO
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Sergio Luis Henao
Nyheder Profil Resultater Statistik
Andres Camilo Ardila
Nyheder Profil Resultater Statistik
Mont Ventoux Denivele Challenge
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tæt spurt: Marita Jensen snupper sejr og førertrøje

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Udligner Philipsen i duellen med Cavendish?

Landevej

Video i artiklenOptakt: 8. etape af Tour of Turkey

Landevej

Vos spurter sig til Amstel Gold Race-triumf foran Uttrup Ludwig

Landevej

Küng om trøjeforsvar: Alt er muligt

Landevej

Video i artiklenChangizi klar til titelforsvar: Der bliver formentlig kørt langt udefra

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewABC Dame Elite: Vi går selvfølgelig efter sejren

Landevej

Annonce