Michaelsen: Valgren har det efter omstændighederne godt
15. juli 2018 18:03 af Mathias Mundbjerg, Roubaix, FrankrigFoto: A.S.O.

Lars Michaelsen forsikrer, at Michael Valgren er klar til at fortsætte i Tour de France.

Fuglsang angriber med van Avermaet og Valgren

se mere cykling på

Der var en lidt blandet stemning i Astana-lejren efter den begivenhedsrige etape til Roubaix. Alle holdets ryttere kom igennem etapen, og kaptajn Jakob Fuglsang undgik tidstab, men samtidig var han ikke i stand til at distancere ret mange af de ryttere, som på forhånd var blevet spået en svær dag i det nordfranske.

 

”Uden at have snakket grundigt med Jakob tror jeg, at han er lidt skuffet, hvilket jeg også selv er, fordi vi måske havde set en mulighed for at vinde noget tid,” siger Lars Michaelsen efter etapen til de ventende journalister.

 

Fuglsang forcerede flere gange på pavéerne, men ingen af gangene havde han for alvor held med sit forehavende. Enten bakkede Movistar af, eller også var konkurrenterne for stærke.

 

”Han bliver jo sat tilbage af et mindre styrt, og derfor skal han bruge noget unødvendig energi. Det er grunden, som jeg ser det,” siger Lars Michaelsen.

 

Michael Valgren blev også sat tilbage af et styrt - og det var til gengæld et af de større. En af løbets absolut største favoritter, Richie Porte, måtte give fortabt med det, der lignede et brækket kraveben, mens Valgrens trøje var fuldstændigt flænset op.

 

”Michael har det efter omstændighederne godt. Han vælter på asfalten allerede efter 10-12 kilometer og har nogle hudafskrabninger på ryggen, og det er jo møgirriterende. Jeg synes, at han har gjort et godt stykke arbejde, i forhold til at han har været styrtet,” siger Lars Michaelsen, der forsikrer, at det er stensikkert, at Valgren er klar til at fortsætte i løbet.

DEL
KOMMENTARER