Medie: Team Sky afslår tilbud fra Tinkov
08. februar 2019 10:15 af Andreas N. Weisberg Foto: Tinkoff / BettiniPhoto

Ifølge den spanske sportsavis AS skulle Team Sky efter sigende have takket nej til et tilbud om overtagelse fra den russiske milliardær.

Den evigt kontroversielle russer, Oleg TInkov, der blandt andet samarbejdede med Bjarne Riis og Saxo Bank kunne vel være på vej tilbage i cykelsporten.

 

Ifølge AS’s kilder skulle den russiske rigmand efter sigende have tilbudt Team Sky 20 millioner dollars for at overtage det britiske hold, når Sky forlader holdet som hovedsponsor ved udgangen af denne sæson. Dog var en af betingelserne fra Tinkovs side, at han ene og alene ville stå for opsætningen af det nye hold. Efter forhandlingerne gik i stå, skulle Dave Brailsford have afslået Tinkovs tilbud.

 

Cyclingnews.com har tidligere også reporteret, at det kinesiske cykelprojekt The Global Cycling Project, der går efter at have et kinesisk WorldTour-hold stablet på benene inden 2020, kunne være interesserede i at overtage Team Sky.

 

Om rygterne udtalte The Global Cycling Projects direktør Tim Kay sig til Cyclingnews.com.

 

”Der har ikke været konkret snak om det endnu, men jeg ser helt sikkert seriøst på muligheden. [Projektet] ville kunne blive ført ud i livet med det nuværende Sky setup.”

 

Om Team Sky ender på russiske, kinesiske eller måske et helt tredje par hænder må tiden vente og vise.

 

 

 

 

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN