Medie: Rohan Dennis hælder mest til Team Ineos
17. oktober 2019 16:20Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Det britiske stormandskab Team Ineos skulle være favoritter i kampen for at sikre sig Rohan Dennis’ underskrift på en kontrakt for den kommende sæson.

Annonce

Der bliver hevet i Rohan Dennis fra flere sider i kampen om at sikre rytteren på en kontrakt for den kommende sæson. Australieren, som efter flere stridigheder med Bahrain-Merida fik ophævet kontrakten med mandskabet i september, mangler fortsat et hold til den kommende sæson.

 

Det er Cyclingnews.com, som kan fortælle, at Team Ineos lige nu ligner det næste hold for Dennis. Movistar Team skulle også have været meget interesseret, hvilket Max Sciandri bekræfter overfor mediet, men egentlige forhandlinger mellem de to parter har aldrig været i gang.

 

Faktisk mener Sciandri og andre af mediets kilder at vide, at Rohan Dennis selv bejler mest til at tage til Team Ineos i den kommende sæson, men det mener Sciandri ikke vil være den klogeste beslutning for verdensmesteren i enkeltstart.

 

”Han bliver blot endnu et nummer i rækken af fantastiske ryttere på Ineos. Jeg tror, at han lander hos dem. De har mange penge der, men det afhænger af, hvad han vil, og hvad han er på udkig efter. Det handler om, om han bare vil køre enkeltstart eller rent faktisk vil udvikle sig og kigge efter andre ting,” siger Sciandri.

 

Mediet skriver endvidere, at CCC Team også gør sig store forhåbninger i at skrive under med Dennis. Manager Jim Ochowicz bekræfter ligeledes interessen, men Dennis skulle i første omgang have afvist mandksabet.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenFavoritvurdering: Fredagens løb i Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 7. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Fri for slovenske monstre

Landevej

Video i artiklenFølg fredagens tricky adriaterhavsetape i Giroen

Landevej

Video i artiklenPåkørt Giro-rytter: En lortefølelse

Landevej

Video i artiklenEfter rytterpåkørsel: Sportsdirektør smidt ud af Giroen

Landevej

Video i artiklenDansk Uno-X-rytter kolliderer med vagt

Landevej

Annonce