Annonce

Medie: Izagirre-brødrene har styr på fremtiden
28. oktober 2020 15:00Foto: Unipublic / Photogomez Sport
af Andy Joachim Pedersen

Det spanske medie Noticias de Gipuzkoa melder nu om flere fremtidsafklaringer for en række spanske profiler, herunder to af Jakob Fuglsang og Jonas Gregaards holdkammerater.

Se højdepunkter fra 7. etape af Vueltaen

se mere cykling på

De spanske ryttere er åbenbart i høj kurs i denne tid. Nu skulle flere af fremtidsudsigterne være klarede for flere af feltets ryttere, det beretter det spanske medie ifølge Wielerflits.nl.

 

Først er der tale om brødrene Ion og Gorka Izagirre. De to spaniere skulle efter sigende være så glade for tilværelsen hos det blåklædte mandskab, at de har skrevet under på nye kontrakter med holdet, som er interesserede i at fastholde dem.

 

Avisen skriver desuden, at Astana måtte kæmpe med Total Direct Energie om underskrifterne fra de to ryttere, som dog ikke fandt tilbuddet attraktivt nok til, at de ville bytte hold.

 

Samtidig skulle Luis Angel Maté være på vej væk fra Cofidis. Spanieren, som har kørt et helt årti for det franske WorldTour-hold, er på vej til Baskerlandet, hvor han skal køre for Fundacion Euskadi, som i næste sæson får Orbea som storsponsor.

 

Maté er ikke født i Baskerlandet, men stammer fra Marbella, som mange danskere vil kende som feriedestination i nærheden af Malaga i Andalusien, og det er da også på lokale hold herfra, at han fik sin cykelopdragelse i sine yngre dage.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Stybar vender tilbage til VM i cyklecross

Cross

Eksklusivt interviewVil tilbage til 2019-niveauet: Quaade bliver hos Riwal Cycling Team

Landevej

3. afdeling af Uno-X Cup køres onsdag - tilmeld dig her

E-cykling

Eksklusivt interviewJuul-Jensen løfter lidt af sløret for løbsprogrammet

Landevej

Video i artiklenOpvarmning til 2021: Hvad kan vi forvente af Team Jumbo-Visma?

Landevej

Video i artiklenGør dig klar til 2021 - kæmpe gennemgang af holdene

Landevej

Eksklusivt interviewSøren Kragh Andersen – Hvad kan vi forvente i 2021?

Landevej

Annonce