Medie: Cavendish i forhandlinger med Deceuninck – Quick-Step
14. september 2021 12:20Foto: A.S.O. / Charly Lopez
af Lukas Bennike Lewerissa

Mark Cavendish forhandler om en etårig forlængelse af sin kontrakt hos Deceuninck - Quick-Step, parterne meldes dog at stadig være langt fra hinanden.

Annonce

Mark Cavendish (Deceuninck - Quick-Step) har i år leveret et comeback der så noget nær umulig ud sidste sæson. Cavendish gik fra ikke at vinde en sejr i flere år, til at tage adskillige Tour-etaper og sin anden grønne pointtrøje i karrieren.

 

Skiftet til Deceuninck - Quick-Step må derfor siges at være en succes, men parterne har endnu ikke papir på hinanden næste sæson, men ifølge den belgiske avis Het Niuewsblad, så har holdet tilbudt Mark Cavendish en forlængelse på et år.

 

”Vi ønsker Mark bliver på holdet, og, og jeg tror, at han ved, at græsset ikke er grønnere andre steder. I Tourens eufori bør han ikke overvurdere sin markedsværdi. Hvis alle er rimlige bør vi finde ud af det," har Patrick Lefevre tidligere udtalt til Het Niuewsblad.

”Jeg troede ikke, jeg ville komme til Paris” – Mark Cavendish om Tour-forventninger

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Het Niuewsblad melder at kontrakten er baseret på bonusser, hvilket er meget lig den 36-årige rytters nuværende kontrakt. Det meldes samtdig, at parterne er meget langt fra hinanden økonomisk.

 

Mark Cavendish har i år vundet 9 sejre, hvor de fire etapesejre i Tour de France naturligvis var de største sejre, da Cavendish kom op på 34 Tour-etapesejre i karrieren, at Cavendish tangerede Eddy Merckx rekord for flest etapesejre i Tour de France.

 

2021-sæsonen var ikke første gang Cavendish har kørt for de belgiske hold, da han i 2013, 2014 og 2015 havde flere succesfulde sæsoner som en del af Patrick Lefevres hold.

Annonce

 

Hvis 36-årige Cavendish forlænger sin kontrakt, så bliver han ikke den eneste sprinter på Deceuninck-Quick-Step, da blandt andre den femdobbelte Vuelta-etapevinder Fabio Jakobsen også skal køre på holdet i 2022.

 

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Kontraktforlængelse
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE