Matthews´ afløser vil vinde Tour-etape
16. juli 2020 08:00Foto: Team Sunweb | Cor Vos
af Christian Frese

Cees Bol har forhåbninger om at overraske de store sprintere ved årets Tour de France, når han liner op som Team Sunwebs mand til de flade afslutninger.

Annonce

Team Sunweb overraskede mange inklusiv rytteren selv, da de tidligere på måneden annoncerede, at holdets stjernerytter Michael Matthews var blevet vraget til årets Tour de France.

 

I stedet satser det tyske mandskab på den store hollænder Cees Bol, og den 24-årige sprinter håber på at kunne betale holdets tillid tilbage med en etapesejr.

 

”Der er en smule pres, men ingen siger, at jeg absolut skal vinde en etape. Selvfølgelig vil jeg virkelig gerne det, men der er også mange andre muligheder for vores hold på de lidt sværere etaper”, siger Bol til Algemeen Dagblad.

Fremragende dansk leadout giver sejr til Cees Bol i Algarve

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Team Sunweb stiller op i Touren uden kaptajn, men med en række etapejægere så som Tiesj Benoot, Nikias Arndt, Marc Hirschi og danske Søren Kragh Andersen.

 

Netop Tour-etapesejre har Matthews leveret tre af tidligere. Alligevel var Bol ikke synderligt overrasket over at blive udtaget til den franske Grand Tour for anden gang.

 

”Selvfølgelig havde der allerede været lidt snak om det. Det er ikke desto mindre fantastisk at skulle afsted. Touren er meget speciel, og jeg vil rejse dertil for at gøre mit bedste i spurterne”, fortæller hollænderen.

Annonce

 

Som optakt til Tour de France vil Bol køre Strade Bianche, Milano-Sanremo, Critérium du Dauphiné og Dwars door het Hageland.

 

Bol, Kragh og resten af Team Sunweb er i øjeblikket på højdetræningslejr i østrigske Kühtai.

 

Bol kørte sin hidtil eneste Grand Tour ved sidste års Tour de France, hvor det blev til en enkelt top ti-placering i form af en ottendeplads på 11. etape, inden hollænderen udgik forud for 17. etape.

Cees Bol er blandt de mest powerfulde sprintere i feltet, men hvor mange watt kan den store hollænder egentlig træde?

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Team Jumbo-Visma stiller op i Tour de France med blå forhjul

Udstyr og test

Ny trøje til Qhubeka-NextHash allerede i Tour de France

Landevej

Optimistisk Mørkøv: Stort hvis jeg kan hjælpe Cavendish tilbage

Landevej

Video i artiklenTour de France: Ungdomstrøjen

Landevej

DCU har udtaget OL-holdet på landevejen

Landevej

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Annonce

ANNONCE