Masser af nyheder på Feltet.dks debatforum
08. marts 2019 17:00 af Christina Faber

Feltet.dk har lavet et nyt e-sports community på sitet, hvor brugerne kan skrive og debattere om den virtuelle verden.

Feltet.dk har netop lanceret et nyt forum for E-cykling, som kan findes på vores eksisterende debatforum. 

"Vi kan mærke en stor vækst i e-cykling det seneste år. Det er nærmest eksploderet," forklarer Feltet.dks ejer Jesper Johannesen.  

"Vi oplever, at mange søger hjælp til at komme i gang med e-cykling, og derfor finder vi det naturligt at lave et nyt forum/sektion til dette på Feltet.dk." 

Feltet.dk har i øjeblikket et velfungerende debatforum, hvor der er mere end 43.000 debatemner, og der er skrevet mere end 428.000 indlæg nu. 

Debatforummet videreudviklet
Hele Feltet.dks debatforum er blevet udviklet de seneste måneder. Før havde forummet sit eget log ind-system, som ikke fungerede med Feltet.dks øvrige site, som f.eks. managerspillet. 

"Det var forvirrende, men Feltet.dk har også eksisteret i 15 år nu, så der har været brug for at rydde op i brugerdatabaserne og sammenlægge de store mængder data. Det har krævet en del teknisk, men nu er vi på plads," forklarer Feltet.dks programmør Anders Engbo Christiansen.  

Det er nu også muligt at logge ind på Feltet.dk, hvis man har en Facebookprofil, så slipper du lidt nemmere igennem oprettelse af en profil på sitet. Det er også muligt at vælge et billede til de brugerprofil og meget mere.

En af nyheder på forummet er også, at brugerne kan uploader billeder til cykelforummet. Det er også muligt at dele instagram- og twitter-opslag og Youtube-videoer på forummet. 

Artiklerne og debatten i en samlet enhed
I mange år har det været muligt at kommentere på Feltet.dks artikler under selve artiklen. Når man skulle kommentere krævede det en Facebook-profil, da Feltet.dk brugte Facebooks kommentarsystem. 

"Vi bruger ikke længere Facebooks kommentarsystem. Alle er ikke på Facebook, og vi ønskede at bruge vores eget log ind-system. Alt er nu samlet i et system og ikke tre systemer. Derfor har vi udviklet et stærkt produkt, som vi forventer os rigtigt meget af i 2019," forklarer programmøren videre. 

"Vi håber og tror på, at vi i 2019 kan styrke Feltet.dks forum til et helt nyt niveau. Vi har i hvert fald gjort vores bedste for at styrke rammerne til dette, og vi vil fortsætte arbejdet i den kommende tid. Så har du ideer, så er du velkommen til at skrive til os." 

Har du nogle tekniske problemer, ideer eller udfordringer med debatten, så er du altid velkommen til at skrive til anders@feltet.dk. 

DEL
DELTAG I DEBATTEN