Malene Degn skriver kontrakt med nyt hold
09. januar 2019 12:29 af Jesper Johannesen

Malene Degn har skrevet en ny toårig kontrakt med Team KMC-Ekoi-Orbea og forlader Ghost Factory Racing Team.

 

Det danske MTB-talent Malene Degn har skrevet ny kontrakt med Team KMC-Ekoi-Orbea. Holdet kommer til at have fem ryttere på kontrakt i 2019. 

"2019 vil blive et stort år for mig med masser af nye udfordringer. Jeg vil skifte fra U23-kategorien til eliten med et nyt hold," forklarer Malene Degn. 

"At køre det med KMC-Ekoi-Orbea-holdet er noget, som jeg ser rigtig meget frem til. Jeg tror på, at jeg kan blive en del af toppen i eliten, som jeg var i U23." Ung hollænder også til holdet
Den 22-årige dansker forventer, at hun vil gennemgå en god udviklingsproces hos sit nye hold, og at de sammen vil opnå store resultater. Holdet har også skrevet kontrakt med det unge hollandske talent Milan Vader. 


"Malene og Milan har allerede bevist deres evner i U23-kategorien," forklarer holdets manager Pierre Carboni. 

"I 2019 vil de starte på et nyt kapitel i deres karrierer, og de vil dyste i elite World Cuppen. Vi forventer, at de vil udvikle sig i eliteklassen og vænne sig til løbsrytmen i MTB-eliteklassen. Malene og Milan er allerede topprofessionelle trods deres unge aldre." 
 

Holdet har kontrakt med ryttere fra fem nationaliteter. Det er Victor Koretzky og Hélène Clauzel (Frankrig), Milan Vader (Holland), Malene Degn (Danmark), Thomas Litscher og Florian Vogel (Schweiz) og Annie Last (England).

I morgen kan du læse mere om Malene Degns sæsonplaner for 2019, da Feltet.dk har lavet et interview med danskeren.

DEL
DELTAG I DEBATTEN