Mads Würtz Schmidt overtager ungdomstrøje: Det betyder alverden
08. februar 2019 08:33 af Andreas N. Weisberg Foto: Katusha-Alpecin

Danske Mads Würtz Schmidt overtog i går den hvide ungdomstrøje i Volta a la Comunitat Valenciana og efter en mindre heldig vintersæson, er humøret nu højt igen.

Stærk Trentin vinder etape foran Bouhanni og Swift efter massespurt

se mere cykling på

Efter gårsdagens etape af det spanske etapeløb, hvor Matteo Trentin snød de andre sprintere for etapesejren, kunne Würtz Schmidt altså stille sig op på podiet for at modtage ungdomstrøjen.

 

Schmidt overtog trøjen fra Katusha-Alpecin holdkammeraten Harry Tanfield, der kom i mål over 15 minutter efter gårsdagens vinder. For Schmidt symboliserer trøjen dog mere end bare en førsteplads i ungdomsklassementet. Efter en svær vintersæson plaget af skade, er den trøjen dermed også et tegn på, at han er ved at være tilbage på rette spor igen.

 

”Jeg tror alle forventede en massespurt i dag, men det var helt sikkert ikke den nemmeste sprinteretape som jeg har kørt. Det er altid rart at køre i en førertrøje. Det er et lille resultat, men det betyder alverden for mig efter min svære vinterperiode,” udtalte Schmidt sig til Katusha-Alpecin efter gårsdagens etape.

 

Volta a la Communitat Valenciane fortsætter senere i dag, når rytterne tager hul på tredje etape af løbet. 191 bjergrige kilometre fra Quart de Poblet til Chera er hvad menuen står på for rytterne.

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN