Madiot på vej til at trække Johan Bruyneel i retten
16. juni 2020 11:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Johan Bruyneel er i forvejen ikke en rytter med mange tilbageværende venner i cykelsporten, og nu har han fået en fjende mere.

Annonce

Man kan lave gennemsnitlige interviews og så kan man lave interviews med Johan Bruyneel. Den skandaleombruste belgier, som ikke er velkommen i cykelsporten længere, gav i sidste uge et vældigt interessant interview.

 

I et interview med HUMO i sidste uge kom han omkring, hvordan der blev brugt doping, dengang han selv var rytter, og de udtalelser indeholdt også noget om Groupama-FDJ-manageren Marc Madiot, som selv er tidligere cykelrytter.

 

”Madiot trak sig til den trailer, som Cyrille Guimard havde, hørte at han ikke var der, hvorefter han rullede sit ærme op og satte en nål i sin arm,” sagde Johan Bruyneel til HUMO i sidste uge ifølge Wielerflits.nl.

 

Det har nu givet antræk til konsekvenser. Marc Madiot meddeler nemlig, at han har hyret advokater, og at han er på vej til at gå rettens vej, da han anser udtalelserne for at være injurier og falske. Selv vil han ikke udtale sig eller svare igen, da sådan et svar kan være en ulempe i retslige anseender.

 

Udover den konkrete anklage mod Madiot, langede Bruyneel også ud efter AG2R-manager Vincent Lavenu og Direct Energie-manager Jean-René Bernaudeau, som han også antyder doping-relaterede ting til. Bruyneel er altså ude med den store rive.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Ny trøje til Qhubeka-NextHash allerede i Tour de France

Landevej

Optimistisk Mørkøv: Stort hvis jeg kan hjælpe Cavendish tilbage

Landevej

Video i artiklenTour de France: Ungdomstrøjen

Landevej

DCU har udtaget OL-holdet på landevejen

Landevej

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Annonce

ANNONCE