Lotto-talent om Tour-udtagelse: Et tegn på tillid
29. juni 2020 14:00Foto: Photo News
af Marcus Bjelskou

Selvom belgiske Steff Cras blot er 24 år og endnu ikke har kørt en fuld sæson for Lotto Soudal, har holdet alligevel besluttet at sende ham til Tour de France til efteråret.   

Annonce

Lotto Soudal udtog som et af de første WorldTour-hold deres trup til årets Tour de France. Truppen inkluderer store navne som Caleb Ewan, Philippe Gilbert, John Degenkolb og Thomas De Gendt. 

 

Men også et af holdets nyeste erhvervelser, unge Steff Cras, har fået plads i den stjernespækkede trup til cykelsportens suverænt vigtigste løb.  

Belgieren blev hentet til Lotto Soudal forud for 2020-sæsonen efter at have kørt to sæsoner på det nu hedengangne Katusha-Alpecin, hvor han fik Grand Tour-debut i Vuelta a España 2019. 

 

"Det er rart, at holdet viser deres tillid til mig, selvom jeg næsten ikke har kørt for Lotto Soudal i 2020," sagde Cras ifølge cyclingnews.com. 

Fald i rekruttering af nye cykelryttere: Der mangler videreformidling, mener ungt cykeltalent

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Cras nåede at nåede seks løbsdage for sit nyt hold før sæsonen blev sat på pause.  

 

"Holdet ledte efter en rytterprofil som min til den sidste plads på holdet - nogen, der kan hjælpe på de flade dele, og som kan hjælpe Caleb på bjergetaperne," forklarede han.  

 

"Caleb er vores største prioritet i Touren. I de første bjergetaper bliver jeg hos ham, og måske vil jeg være i stand til at spare noget energi, hvilket kan være nyttigt til eventuelle udbrudsetaper." uddybede Lotto-rytteren.

Annonce

 

Sidste år vandt Lotto Soudal hele fire etaper i Tour de France. Caleb Ewan stod de for de tre, mens Thomas De Gendt leverede endnu en signatur-sejr, da han vandt efter en hel dag i udbrud. 

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenNorske Tobias Foss indtager hurtigste tid med 9:00

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Annonce