Lefevere: Der er ikke sammenhæng i den nye løbskalender
07. maj 2020 15:00Foto: Sigfrid Eggers / Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
af Magnus Von Dreiager

UCI offentliggjorde for to dage siden den nye løbskalender, men ifølge manager for Deceuninck - Quick-Step, Patrick Lefevere, er der ikke meget sammenhæng i den.

Annonce

Den nye løbskalender betyder, at sæsonen starter den 1. august med Strade Bianche. Liège-Bastogne-Liège og Amstel Gold Race falder dog samtidig oveni Giro d'Italia, og det falder ikke i god jord hos den kendte manager, ligesom flere andre sammenfald heller ikke gør det.


"Der er ikke så meget sammenhæng i den nye løbskalender. Det ville have været mere fornuftigt, hvis Strade Bianche blev efterfulgt af Milano - San Remo og Tirreno-Adriatico, men nu afbrydes de løb af Tour de Pologne," udtaler Patrick Lefevere til Sporza.be.

 

Samtidig er der også flere løb, som han mener, at man burde have nedprioriteret for at gøre plads til de større cykelløb. Grundet diverse interesserer er dette dog ikke sket. 

 

"Personligt ville jeg absolut ikke have haft de canadiske løb [i Quebec og Montréal red.] og Tour of Guangxi i Kina med. Vi er ikke ivrige efter at flyve til Canada og Kina. Spørgsmålet er også, om vi overhovedet bliver i stand til at flyve lige foreløbig," fortæller Patrick Lefevere.

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 4. etape af Volta ao Algarve

Landevej

Annonce