Larsen tæt på dansk top-10 på tjekkisk finaledag
12. september 2021 17:42Foto: Restaurant Suri - Carl Ras
af Andy Joachim Pedersen

Mathias Larsen var et mulehår fra at slutte i top-10 på den sidste etape i Sydbøhmen, hvor en større spurt efter en hård etape satte et punktum for fire dages løb for CO:Play-Giant og Restaurant SuRi-Carl Ras.

Annonce

Et tjekkisk efterårsløb er nu ovre for to danske hold, der har været i vælten op til denne weekend, da fjerde og sidste etape af Okolo Jiznich Cech så sin afslutning i dag.

 

Danskerne var med til at animere den sidste etape, hvor blandt andre Magnus Henneberg (CO:Play-Giant) var med i et udbrud med hele 21 ryttere tidligt på dagen, som blev startet af blandt andet danskeren på en stigning.

 

Udbruddet blev dog hentet med 41 kilometer til mål, og herefter ventede en hård brostensfinale, hvor der blev skabt stor udskilning. Det betød også, at decimeret hovedgruppe kom sammen til mål, hvor der skulle spurtes om sejren.

Video: Se hele den nervepirrende EM-finale

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Den tog Damiano Cima sig af. Italieneren fra Gazprom-RusVelo er netop vendt tilbage efter en skade, og det er dermed en stor triumf for ham, mens den samlede triumfator Arnaud de Lie endte på andenpladsen på sidste etape, og han kunne juble fra finalepodiet.

 

Mathias Larsen blev bedste mand, og han var den eneste SuRi-rytter i finalen, mens Rasmus Bøgh Wallin kom med Henneberg hjem, og Daniel Lond (CO:Play-Giant) lige efter den store gruppe på lidt over 50 mand, som rundede målstregen først.

 

Den vindende de Lie skal om ganske kort tid i den belgiske VM-trøje i U23-løbet og kan tage sin nuværende triumf med sig ind på WorldTouren, hvor han de næste to år skal trække i Lotto Soudal-trøjen.

Annonce

 

Annonce

INFO
Restaurant Suri - Carl Ras
Nyheder
Team CO:PLAY Giant
Nyheder
Rasmus Bøgh Wallin
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Giro di Sicilia

Landevej

Optakt: 1. etape af CRO Race

Landevej

Video i artiklenOptakt: CRO Race (Tour of Croatia)

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro di Sicilia

Landevej

Video i artiklenFølg åbningsetaperne i Kroatien og på Sicilien

Landevej

Video i artiklenAlaphilippe forudså van Aerts tilbagegang: Hør Brian Holms historie om franskmanden

Video

Hollænder indstiller karrieren på grund af helbredsproblemer

Landevej

Annonce

ANNONCE