Annonce

Larsen glæder sig til at starte igen
15. juni 2020 14:00Foto: Atila Madrona
af Andy Joachim Pedersen

Mathias Larsen føler sig overbevist om, at cykelsporten atter snart er tilbage igen, og danskeren ser frem til at komme i aktion.

Mens vi venter på cykelsporten: Froome om vanvidsangrebet og de bedste bjergetaper i Giroen

se mere cykling på

Cykelverdenen nærmer sig med hastige skridt den nye deadline for sæsonstart, som umiddelbart er sat til at være 1. august. Selvom der stadig aflyses løb fra tid til anden i sporten, ser det nu lyst ud, og gensynsglæden begynder at melde sin spæde ankomst.

 

Sådan er det også for Mathias Larsen, som kører for Kometa-Xstra Cycling Team. Danskeren glæder sig til køre med sin holdkammerater igen og bidrage til mandskabet.

 

“Jeg tror på, at vi snart vender tilbage. Jeg elsker jo også selv at køre på cyklen, det er min yndlingsting i verden. Mit mål er at komme tilbage og køre mere for Kometa-Xstra, at hjælpe holdet på al mulig vis, at støtte mine holdkammerater og opnå gode resultater,” siger han til holdets hjemmeside.

 

Han anerkender dog også, at selvom savnet til sporten har været stort, så er der situationer, som går forud for cykelsport, når man skal vurdere det samlede billede.

 

”Det er klart, at hele denne situation har været ekstraordinær, og man er nødt til at acceptere, at uanset hvor vigtig sporten er for én selv, så er der andre ting, som bare er større endnu. Helbredet er én af de ting, men jeg er overbevist om, at vi snart er tilbage,” siger han.

INFO
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Lefevere om taktik mod stjerneduo: Ulve isolerer sit bytte

Landevej

Armstrong kunne vinde Touren uden doping ifølge kommentator

Landevej

LIVESTREAM: PostNord Danmark Rundt-ruten præsenteres klokken 14

Landevej

Video i artiklenOptakt: Trofeo Laigueglia

Landevej

Video i artiklenFølg Strade Bianche-opvarmningen i Laigueglia

Landevej

Video i artiklenSe højdepunkterne fra Le Samyn

Video

Norsgaard havde studeret ruten inden podieplads

Landevej

Annonce