EKSKLUSIVT

Larsen efter VM: En dag som jeg aldrig vil glemme
24. september 2021 18:19Foto: Klaus Hestkjær/Restaurant Suri - Carl Ras
af Frederik Holst Pedersen

Det var en glad og træt Mathias Larsen, som Feltet.dks udsendte reportere fangende efter dagens U23-VM. Her sluttede Larsen som næstbedste dansker på en 34. plads efter en vild dag.

Annonce

U23-VM løb af stablen denne fredag eftermiddag i Belgien, og blandt de startende ryttere var danske Mathias Larsen, der efter løbet var i godt humør.

 

”Det var en sindssyg dag. En dag som jeg aldrig nogensinde vil glemme,” lyder det fra Larsen

 

Årsagen til, at dagen var sindssyg skal findes i, at løbet var præget af mange styrt, brostenstigninger og en enorm intensitet hele dagen.

Mathias Larsen efter VM: En sindssyg dag!

abonner på feltet på

 

”Roligt var der ikke i dag, og der var totalt kaos allerede inden vi ramte Leuven. Folk styrter over det hele. Fuck det var sindssygt!” siger danskeren. 

 

Den 22-årige dansker, der til dagligt tørner ud for Restaurant Suri-Carl Ras, sad med i finalen, men da det hele skulle afgøres i en spurt, var danskeren mærket af træthed. Trætheden kunne dog ikke overskygge den generelt gode følelse, som han sad tilbage med efterfølgende.

 

”Det var en sindssyg fed oplevelse, og jeg havde gode ben derude i dag. Jeg kører også med til sidst ude på bakken. Folk var trætte, og jeg var også selv sindssyg træt til sidst. Jeg prøver at køre Changizi frem, men jeg sidder og får krampe,” udtaler Larsen til Feltet.dk

Annonce

 

Danskeren sluttede løbet på en 34. plads, medens Sebastian Kolze Changizi blev nummer 17. 

 

Det var dog ikke umiddelbart resultatet, der havde gjort det største indtryk på vinderen af GP Himmerland Rundt. Det var derimod de belgiske fans

 

”Det var fuldstændig vanvittigt. Jeg har sjældent oplevet så mange mennesker og så meget larm. Det er sjældent, at man ikke kan høre feltet. Det kunne man ikke i dag. Det er det mest vanvittige jeg nogensinde har prøvet. Man forstår godt, at det her er hjertet af cykelsporten,” slutter Larsen.

 

Du kan se hele interviewet med Mathias Larsen i videoen ovenover artiklen. Husk også, at du hele weekenden kan følge resten af VM på Feltet.dk.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tour-exit efter drama: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Quick Step-rytter har fremtiden på plads

Landevej

Det store VM-overblik: Program, resultater og medaljetabel

Bane

Movistar-klatrer tager skridtet ned fra WorldTouren

Landevej

Annonce

ANNONCE