Annonce

Lampaert håber på klassiker-sejr i 2021
16. januar 2021 13:00Foto: Sirotti
af Oliver Monø

Belgiske Yves Lampaert har et stort mål, han skal have en klassiker-sejr med hjem til Deceuninck - Quick Step. 2020-sæsonen gav Lampaert stor tillid til sin egen form og kunnen, hvilket han vil tage med sig ind i den nye sæson.

Holm sagde nej til 200.000 dollars og en kontrakt: Turde ikke tage afsted

se mere cykling på

29-årige Yves Lampaert vil stå øverst på skamlen i en af de helt store klassikere. 

 

På trods af de helt store mål for Lampaert er en sæson med masser af løb og mindre corona det vigtigste for belgieren. 

 

”Jeg håber, jeg kan vinde en dejlig, stor klassiker, men det bliver selvfølgelig ikke let. Jeg håber først og fremmest, at vi har en god forberedelse, og at vi kan køre så meget som muligt i år,” sagde Lampaert på Deceuninck - Quick Step’s online medie dag. 

 

Selvom det var en forkortet 2020-sæson, har Lampaert meget at tage med sig ind i 2021. Formen var god, resultaterne var tilfredsstillende, og det giver selvtillid. 

 

"Jeg tror, at sidste år gav mig stor tillid til dette år. Jeg synes, jeg kørte rigtig godt i klassikerne. Jeg er nødt til at være tilfreds med de resultater, jeg lavede, jeg var næsten altid i top-10, og jeg vandt Brugge-De Panne, så det var en rigtig dejlig måde at afslutte sæsonen på.”

 

Lampaert har blandt andet tidligere vundet Dwars door Vlaanderen (to gange) og en etapesejr i Vuelta a Espana. Derudover har han også en andenplads i Omloop Het Nieuwsblad og en tredjeplads i Paris-Roubaix.

Annonce

 

”Jeg synes, det er meget vanskeligt at sige (mine mål, red.) i begyndelsen af sæsonen, fordi der stadig er nogle usikkerheder, men målet er naturligvis klassikerne. Jeg tror, Omloop vil være det første mål, så Strade Bianche, mit yndlingsløb. Så stopper det ikke før Paris-Roubaix. Jeg håber bare at være klar og have en god form hele tiden, og jeg håber at vinde nogle af dem."

 

I hele sin tid på World Touren har Lampaert kørt for belgiske Deceuninck - Quick Step, et hold der er kendt for deres klassiker-ryttere. Han har også tre danske holdkammerater i Mikkel Honoré, Michael Mørkøv og Kasper Asgreen. 

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uovervindelig i spurten efter unormalt Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Video i artiklenInterview med Caleb Ewan efter etape sejr

Video

LIVE nu: Brostenssæsonen er i gang!!!

Landevej

Annonce