\u201dDer er jo altid et spring. Albert har den fordel, at han har v\u00e6ret enormt tidligt udviklet. Han er jo en voksen mand at se p\u00e5. Det er jo ikke alle 17-\u00e5rige, som han har konkurreret imod, der er det,\u201d indleder Kyllingen og forts\u00e6tter.<\/p>","
\u201dS\u00e5 det bliver sp\u00e6ndende at se nu, hvordan han klarer det. Hidtil har han skullet k\u00f8re imod de bedste fra to \u00e5rgange. Nu skal han k\u00f8re mod de bedste fra de sidste 18 \u00e5rgange. Det er alts\u00e5 en lidt anden st\u00f8rrelse,\u201d lyder det kontant fra den tidligere bjergrytter.<\/p>
\n\t \t\t\t\t
Annonce<\/p>\n\t \t\t\t\t\n\t\t\t\t\t\t
<\/div>\n\t\t\t\t\t\t
Har Philipsen toppet for tidligt?
Julius Johansen var i sine ungdomsår udråbt som Danmarks helt store håb, da han tromlede over al modstand i juniorklassen.
I 2017 vandt Johansen både DM i linjeløb og enkeltstart. Samme år snuppede han også sejren til VM i linjeløb. Men som senior har det knebet med resultaterne, og danskeren kører nu for et portugisisk konti-hold.
Dette er et eksempel på, at man skal passe på med at udråbe helt unge ryttere til de næste stjerner, mener Michael Rasmussen.
”Man ser jo nogle gange, at folk kører rigtig stærkt som juniorer, men de stagnerer, når de kommer op i senior.”
”Der er mange, som kører stærkt som juniorer, de er tættere på at nå deres maksimale potentiale, hvis de er færdigudviklet fysisk,” slutter Kyllingen.
Albert Philipsen lå rigtig godt til at vinde VM i linjeløb igen i år, men han styrtede med cirka 20 kilometer til mål, og han gik dermed glip af sejren, som italienske Lorenzo Finn i stedet tog.