Kruijswijk: Froome kan blive en bombe for Ineos
15. juli 2020 14:00Foto: Sirotti
af Christian Frese

Steven Kruijswijk mener, at Chris Froome både kan blive en fordel og en hindring for sit Team Ineos-mandskab under årets Tour de France. Briten forlader briterne efter sæsonen, og det kan ifølge Kruijswijk risikere at skabe problemer på Ineos.

Annonce

I selskab med Egan Bernal og Geraint Thomas bliver Chris Froome med al sandsynlighed en del af en uhyggelig stærk trekløver på Team Ineos ved årets Tour de France.

 

Her skal Froome og Ineos blandt andre op mod et ligeledes velbesat Jumbo-Visma-hold, og i den duel håber hollændernes Steven Kruijswijk at kunne drage fordel af den tidligere Tour-konges kommende skifte til Israel Start-Up Nation.

 

Ifølge sidste års Tour-treer kan Froomes skifte nemlig risikere at skabe interne problemer på Ineos.

Giro-klassiker! Esteban Chaves stjal sejren for næsen af Kruijswijk og Preidler

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Det er muligt, at han er meget stærk, og at det kan komme hans hold til gode. Men det er også muligt, at han kunne blive en bombe for sit eget hold, og det kan give os en klar fordel”, siger Kruijswijk til De Telegraaf.

 

Ineos er dog ikke det eneste hold, som står overfor en potentiel magtkamp holdkammerater i mellem.

 

I tillæg til Kruijswijk kommer Jumbo-Visma nemlig også med de tidligere Grand Tour-vindere Tom Dumoulin og Primoz Roglic, men hollænderen forventer ikke nogen former for gnidninger på sit mandskab.

Annonce

 

”Der vil ikke være nogen problemer mellem os. Jeg ved, at jeg forbereder mig godt, og hvad jeg har brug for at forbedre. Der er tre af os, der stræber efter den samlede sejr, og måske bør Robert Gesink endda tilføjes. Det er mange, men selvom vi alle har fokus på det samme mål, kan vi arbejde på at gøre fremskridt gensidigt”, mener Kruijswijk.

 

Tidligere på ugen påpegede Kruijswijk vigtigheden af, at han og holdkammeraterne skal have overskud i Tourens tredje uge, som byder på tre bjergetaper og en enkeltstart med afslutning på den stejle La Planche des Belles Filles.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Team Jumbo-Visma stiller op i Tour de France med blå forhjul

Udstyr og test

Ny trøje til Qhubeka-NextHash allerede i Tour de France

Landevej

Optimistisk Mørkøv: Stort hvis jeg kan hjælpe Cavendish tilbage

Landevej

Video i artiklenTour de France: Ungdomstrøjen

Landevej

DCU har udtaget OL-holdet på landevejen

Landevej

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Annonce

ANNONCE