Annonce

Kristoff: Trentin styrker vores klassikerchancer
24. januar 2021 09:00Foto: Sirotti
af Andreas Würtz Adamsen

UAE-Team Emirates’ erfarne nordmand Alexander Kristoff vandt kun en enkelt gang i 2020, men med en tredjeplads i Flandern Rundt viste Kristoff, at han stadig kan være med i de hårdeste løb. Med tilgangen af Matteo Trentin mener Kristoff nu, at holdets klassikerteam er styrket gevaldigt.

Afslutningen på første etape: Kristoff vinder og kommer i gult, Mads P bliver toer!

se mere cykling på

På første etape af sidste års Tour de France vandt Alexander Kristoff, hvad der skulle vise sig at blive sæsonens eneste sejr for den erfarne nordmand. Efter en lang dag i silende regnvejr sprintede den 33-årige UAE-rytter således fra Mads Pedersen og fik sig en dag i gult.

 

Selvom det altså blev sæsonens eneste sejr for Kristoff, viste nordmanden i oktober, at han stadig kan være med i de største løb. Her blev det nemlig til en tredjeplads i Flandern Rundt, hvor kun Mathieu van der Poel og Wout van Aert var stærkere. Nu ser nordmanden atter frem til klassikerne og peger på én tilgang som vigtig:

 

”Vores klassikerhold er blevet styrket med tilgangen af Trentin, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Han kan være endnu en mand til finalerne, og jeg husker, da jeg havde Luca Paolini som holdkammerat, hvor godt det var at have flere med i finalen. Forhåbentlig kan vi arbejde godt sammen, for han er et kæmpe navn til klassikerne,” fortalte Kristoff til holdets mediedag ifølge Cyclingnews.com

 

Er klar til at hjælpe den yngre generation
Mens Kristoff i lyset af etapesejren i Tour de France og tredjepladsen i Flandern Rundt naturligvis stadig drømmer om at vinde de helt store løb, så er nordmanden dog sin alder og sit niveau bevidst. Kristoff peger således på, at han er klar til at hjælpe den yngre generation med at opnå resultater:

 

”Jeg kan huske, hvor vigtig Paolini var for mig, da jeg var yngre, i forhold til at sidde rigtigt til spurten. Hvis jeg kan gøre noget lignende i de sidste år af min karriere, ville det være fantastisk,” sagde Kristoff med endnu en henvisning til sin tidligere holdkammerat, italienske Luca Paolini.

 

Forårsklassikerne er naturligvis et vigtigt mål på Kristoffs program for denne sæson, men Tour de France er endnu engang i sigtekornet for nordmanden, der har fire etaper her. Kristoff er da også allerede på UAE-Team Emirates’ forhåndstrup, men der skal sorteres tre navne fra denne liste, som består af 11 navne.

Annonce

 

I første omgang forventes det, at Kristoff starter sin sæson i Volta a la Comunitat Valenciana, som køres fra den 3. februar.

 

Annonce

INFO
Alexander Kristoff
Nyheder Profil Resultater Statistik
UAE Team Emirates
Nyheder Profil Ryttere Resultater
WorldTour
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Mads P-holdkammerat skuffet efter Trek-kollaps

Landevej

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med fjerdeplads i flot sejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Annonce