Kontroversielle Bouhanni stjæler rampelyset for Cofidis-trup i Vueltaen
21. august 2018 21:08 af Mathias Høj Foto: A.S.O.

Nacer Bouhanni har i denne sæson ikke lignet en rytter, der kunne køre sig ind i varmen hos holdejer Cédric Vasseur. Dog har den meget omtalte franske sprinter fået en plads i Cofidis’ Vuelta-trup, der udover forhåbninger på sprinteretaperne skal forsøge sig i diverse udbrud.

 

 

 

Det interne sprinteropgør på Cofidis mellem Christophe Laporte og Nacer Bouhanni har vist sig at falde ud til sidstævntes fordel. Bouhanni får nemlig chancen i årets Vuelta a España, hvor den lille franske sprinter skal kæmpe mod mastodonterne Peter Sagan og Elia Viviani i de kaotiske massespurter. Vasseur synes at være tilfreds med de otte udtagede ryttere, hvor holdejeren håber, at Bouhanni er kommet ovenpå efter sine maveproblemer ved Polen Rundt.

 

 

”Vi fandt en balance ved at vælge Nacer Bouhanni som kaptajn på sprintafslutningerne. Han har allerede formået at vinde to gange i Vueltaen i 2014. Hans fysiske friskhed skulle kompensere for hans hak i selvtilliden grundet maveproblemer ved Polen Rundt,” siger Vasseur.

 

Den franske sprinter måtte udgå på andensidste etape ved årets Polen Rundt, og generet har sæsonen ikke været spækket med sejre. Bouhanni har fået enkelte etapesejre i hjemlige franske etapeløb, hvorfor den 28-årige sprinter skal forsøge at vise sit værd blandt nogle af verdens bedste sprintere i årets Vuelta.

 

Cofidis’ hold til Vuelta a España:

Nacer Bouhanni

Loïc Chetout

Jésus Herrada

José Herrada

Matthias Le Turnier

Luis Angel Maté

Stéphane Rossetto

Kenneth Vanbilsen

DEL
KOMMENTARER