Sunweb skifter sprinter i Vueltaen - Kelderman fortsat kaptajn
21. august 2018 12:41 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

Sunweb kommer til Vueltaen med Wilco Kelderman og Max Walscheid som de to beskyttede ryttere, der skal indbringe resultater.

 

 

Wilco Kelderman har haft en meget svær sæson, hvor han blot har gennemført tre løb: Abu Dhabi Tour, Tour de Suisse og det hollandske mesterskab i enkeltstart. Til gengæld er han kørt i top fem i alle tre løb, og det er måske det konstant høje niveau trods svære tider, som får Sunweb til at håbe, at han kan skaffe et hæderligt resultat med hjem fra Vuelta a España, hvor han er udset til at være kaptajn.

 

Hvis Kelderman ikke helt er på toppen endnu, har Sunweb en anden mulighed for succes. Sunweb meldte i sidste uge, at Phil Bauhaus ville blive holdets sprinter i Vueltaen, men med tiden har det vist sig, at den unge tysker ikke har været i stand til at komme sig tilstrækkeligt over noget sygdom, som han har været ramt af. Holdet har dog udtaget en fuldgod erstatning i en anden ung tysker, Max Walscheid, som blandt andet vandt sidste etape i PostNord Danmark Rundt sidste år.

 

”Det bliver Max’ første Grand Tour og en ny oplevelse i et udfordrende miljø. Vueltaen bliver værdifuld for hans udvikling på lang tid, og vi vil give alt for ham,” siger Visbeek.

 

Til at støtte sig får Walscheid og Kelderman yderligere tre Grand Tour-debutanter i form af Jai Hindley, Michael Storer og Martijn Tusveld, mens også Johannes Fröhlinger, Simon Geschke og Mike Teunissen vil være at finde på de spanske veje.

 

REDDER WILCO KELDERMAN SIN SÆSON? VÆLG HAM TIL DIT MANAGERHOLD!

DEL
KOMMENTARER