Keisse kører Colombia 2.1
11. februar 2019 12:48 af Mathias Blohm SchytteFoto: Sigrid Eggers / Deceuninck - Quick-Step Cycling Team

Iljo Keisse  er stadig at finde i Sydamerika, hvor han i morgen skal køre Colombia 2.1. Rygter havde ellers sendt ham tilbage til Europa, efter han bragte sig selv i unåde i Argentina, men det er altså ikke tilfældet.

Rygtet ville vide, at Iljo Keisse havde returneret til Europa.

 

På holdpræsentationen til Colombia 2.1 i Medellín i går var den 36-årige belgier dog en del af det seks mand store hold, som Deceuninck-Quick Step har udtaget til løbet.

 

Fansene der sent søndag aften dansk tid var mødt op til holdpræsentationen på Atanasio Girardot Sports Complex i det centrale Medellín, kunne ved selvsyn konstatere, at Iljo Keisse sammen med Julian Alaphilippe, Álvaro Hodeg, Bob Jungels, Maximiliano Richeze og Petr Vakoc kommer til at udgøre det belgiske storhold i løbet.

 

 

Iljo Keisse bragte sig selv i en uheldig situation sidst i januar, da han i første omgang blev politianmeldt for at forulempe en fan før det argentinske løb Vuelta a San Juan.

 

Efterfølgende blev den erfarne rytter smidt helt ud af løbet, og det fik holdets manager, Patrick Lefevere, til at true med at trække hele holdet. Det blev dog ingenlunde tilfældet, og med Julian Alaphilippes andenplads og Remco Evenepoels niendeplads, endte holdet med to ryttere i top-ti.

 

Deceuninck-Quick Step med Lefevere i spidsen var efterfølgende ude at undskylde hele sagen, og forsikrede i samme ombæring, at de i nærmeste fremtid vil implementere en protokol, der skal sikre, at den slags ikke sker igen.

 

Iljo Keisse selv har undskyldt og accepteret den bødestraf, der fulgte fra det argentinske politi.

DEL
DELTAG I DEBATTEN