Jumbo-Visma fremtidssikrer ung nordmand og ung hollænder
13. oktober 2021 12:00Foto: Bram Berkien
af Christoffer Fischer

Team Jumbo-Visma har givet lange kontrakter til to unge talenter, der i første omgang skal fortsætte hos Jumbo-Vismas udviklingshold, inden de tager springet op på WorldTouren.

Annonce

Team Jumbo-Visma er på alle måder et stort cykelhold, som har mange stjerner og vinder endnu flere sejre, og også rent organisatorisk er det hollandske mandskab en magtfaktor.

 

Team Jumbo-Visma er nemlig et af få cykelkollektiver, der også tæller både et kvindehold og et udviklingshold med topprofessionelle rammer.

 

Netop udviklingsholdet bruges til at udklække talenter i håbet om, at de har formatet til at køre WorldTour i fremtiden, og nu har to af disse stjernefrø fået papir på, at de har det fornødne potentiale.

Defekt på de sidste meter spolerer Jumbos holdløb: Van Aert rasende

SE MASSER AF CYKELSPORT PÅ

 

Team Jumbo-Visma har således givet mangeårige kontrakter til den 19-årige nordmand Johannes Staune-Mittet og den 21-årige hollænder Tim van Dijke.

 

"Vores ungdomsprogram er enormt effektivt og bliver ved med at forbedre sig. Det er meget inspirerende. Fremtiden for Team Jumbo-Visma ser virkeligt lys ud," udtaler sportsdirektør på WorldTour-holdet, Merijn Zeeman i en pressemeddelelse.

 

Fortsætter på udviklingsholdet

For begge ryttere dækker kontrakten i første omgang en forlængelse med udviklingsholdet, inden de så er garanteret en plads på Jumbo-Vismas WorldTour-hold i fremtiden.

Annonce

 

Merijn Zeeman ser frem til at tage imod de to ryttere oppe på WorldTouren, når tiden er moden.

 

"I vores optik er Johannes et fremstormende talent. Han er meget ivrig for at lære og har en åben indstilling," vurderer Zeeman, som også spår van Dijke en stor fremtid.

 

"Han blev hollandsk mester i U23-kategorien og tog for nylig sin første professionelle sejr. Det siger rigeligt om, hvad han er i stand til," siger Zeeman.

 

Norske Staune-Mittet skal fortsætte på udviklingsholdet i sæsonerne 2022 og 2023, inden han bliver professionel i 2024, mens van Dijke tager 2022 på udviklingsholdet for så at blive neopro i 2023.

 

Her bliver van Dijke holdkammerat med sin tvillingebror Mick van Dijke, der allerede i år er blevet forfremmet til WorldTouren efter også at have kørt på Team Jumbo-Vismas udviklingshold.

Annonce

 

INFO
Jumbo-Visma Development Team
Nyheder
Team Jumbo-Visma
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Johannes Staune-Mittet
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE