EKSKLUSIVT

Jesper Hansen før Holbæk: Sådan kører vi løbet
17. april 2021 10:00Foto: Riwal Cycling Team
af Andy Joachim Pedersen

Den første afdeling af DEMIN Cup og DCU Ladies Cup venter søndag i Holbæk, og Feltet.dk varmer i den forbindelse op til afdelingen i samarbejde med en række hold. Hør her Riwal Cycling Teams Jesper Hansen fortælle om det første løb i serien.

Annonce

Selvom Riwal Cycling Team ikke stiller med et tocifret antal ryttere, betyder det ikke, at Riwal-trikoten ikke vises frem i fronten af feltet til søndagens afdeling af DEMIN Cup i Holbæk.

 

Det fortæller Jesper Hansen i en video fra Riwal Cycling Team.

 

”Vi kommer til at skulle køre løbet forfra og holde os til. Vi har ikke nogen sprinter, vi skal lukke det hele for og hjem og spurte med,” siger han.

Jesper Hansen om Holbæk: Løbet skal køres forfra

abonner på feltet på

 

”Der er ikke nogen hemmelig opskrift. Vi kommer til at køre i undertal i forhold til de andre store hold, så vi skal se, om vi kan få det kørt lidt ned, så der ikke sidder 100 mand i finalen,” fortæller han.

 

Det Odense-baserede mandskab har allerede hevet en sejr hjem i de licensløb, der er blevet kørt i denne sæson, og Jesper Hansen forventer, at løbet udvikler sig på samme måde, som de løb, klubberne allerede har afholdt i påsken og sidste weekend.

 

”Det bliver meget ligesom de A-løb, der allerede har været. Fordi vi er få ryttere, kommer vi til at køre lidt med i det hele. Vi kommer til at være dem, der sidder med til sidst,” siger han.

Annonce

 

”Vi kommer ikke til at køre decideret for én rytter, da vi er så få ryttere. Vi er alle så stærke, at vi kan sidde med i en finale, så vi spiller med åbne kort, og så må vi se, hvem der kommer til at sidde der til sidst,” siger han.

 

Riwal-holdet har som erklæret ambition at køre så mange UCI-løb, som omstændighederne tillader. Alligevel har DEMIN Cuppen en betydning, fortæller Jesper Hansen.

 

”De er rimelig vigtigt, og de kommer til at være endnu mere vigtige nu, hvor vi ikke har så mange løb. Det kommer til at være nogen af de store løb, vi har, så de er blevet lidt mere vigtige. Der kommer til at være større fokus på dem,” siger han.

 

Afdelingen i Holbæk bliver den første i rækken af i alt fire DEMIN Cup-løb i denne sæson, og man skal være påpasselig med at undervurdere det danske felt, fortæller Hansen.

 

”Den bliver hård. Ligesom alle andre løb herhjemme bliver den hård. Niveauet herhjemme er højt. De felter, der har været i A-løb, er meget det samme. Der er ingen, der har været ude at køre udenlandsløb,” siger han.

Annonce

 

Du kan se den fulde video med Jesper Hansen øverst i artiklen her.

 

Du kan desuden finde vores optakt til første afdeling af årets Demin Cup og DCU Ladies Cup lige her. 

INFO
Riwal Cycling Team
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEMIN Cup
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

EKSKLUSIVT TILBUD: Se alle Tour-etaper uden reklamer

Landevej

Canyon SRAM-rytter stryger til tops med sent angreb i Belgien

Landevej

Roglic: Vingegaard bliver afgørende for min Tour

Landevej

Video i artiklenTour de France: Bjergtrøjen

Landevej

Belgier sejrer efter solotogt - Stjernefrø imponerer i debut

Landevej

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Annonce

ANNONCE