Jakobsen om sejr: Det gjorde ondt i benene
24. maj 2020 11:30Foto: © Sigrid Eggers | Deceuninck - Quick-Step Cycling Team
af Andy Joachim Pedersen

Fabio Jakobsen er glad for sejren i den noget atypiske løbsform Challenge of Stars Sprinter’s Competition, som blev arrangeret i et samarbejde mellem RCS Sport og BKool.

Annonce

Gennem et én mod én-format skulle flere af feltets hurtige ryttere køre mod hinanden og dyste om, hvem der var den hurtigste sprinter i den RCS Sport-arrangerede løbsserie Challenge of Stars for sprintere, som løb af stablen i går.

 

Det blev hollandske Fabio Jakobsen, som kunne trække sig sejrrigt ud af den duel, efter han blandt andet havde slået Mads Pedersen ud af løbet undervejs. Ruten var en 1200 meter lang spurt med en mindre stigning undervejs.

 

“Jeg er meget glad for denne succes. 1200 meter er noget længere end en normal massespurt, og mine ben gjorde meget ondt bagefter. Jeg forsøgte at tjekke skærmen og forblive tæt på mine konkurrenter, og derefter give alt jeg havde i de sidste 500 meter,” siger Fabio Jakobsen i en pressemeddelelse.

Mens vi venter på cykelsporten: Nibalis største sejre, Geraint Thomas\' coronatid og tilbageblik med van der Poel

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Han fortæller dog, at det ikke kan erstatte det rigtige løb, som skulle have været undervejs på nuværende tidspunkt under normale omstændigheder.

 

”Jeg har trænet en del indendørs på det seneste, specielt da det var dårligt vejr og klart i flere timer. Det er sjovt at have et nyt løbsformat som dette. Jeg savner dog Giro d’Italia lige nu, men jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs ved at skulle køre disse ’challenges’,” siger han.

 

Serien fortsætter med sidste afdeling i dag, hvor klatrerne skal i aktion mod hinanden. Her skal danske Jakob Fuglsang også være med i kampen om sejren.

Annonce

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
E-cykling
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenFavoritvurdering: Fredagens løb i Ungarn og Spanien

Landevej

Video i artiklenOptakt: 7. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Fri for slovenske monstre

Landevej

Video i artiklenFølg fredagens tricky adriaterhavsetape i Giroen

Landevej

Video i artiklenPåkørt Giro-rytter: En lortefølelse

Landevej

Video i artiklenEfter rytterpåkørsel: Sportsdirektør smidt ud af Giroen

Landevej

Video i artiklenDansk Uno-X-rytter kolliderer med vagt

Landevej

Annonce