Jakobsen jubler efter Cavendish-sejr: Han er en stor mester
12. april 2021 14:25Foto: Sirotti
af Christian Frese

Det tog blot to forsøg for Fabio Jakobsen at være en del af et sejrende hold, efter hollænderen i går vendte tilbage til feltet. I dag snuppede Jakobsens holdkammerat Mark Cavendish nemlig sejren på 2. etape af Tour of Turkey til stor glæde for den tidligere hollandske mester.

Annonce

Fabio Jakobsen var en lykkelig mand ovenpå 2. etape af Tour of Turkey, som blev vundet af hollænderens holdkammerat Mark Cavendish.

 

Den snart 36-årige brite tog sin første sejr i mere end tre år, da han passerede det belgiske talent Jasper Philipsen på de allersidste meter af etapens massespurt.

 

”Det er virkelig fedt. Det er allerede specielt for mig at være tilbage. Det er super specielt at se Mark få en sejr. Han har kæmpet for at få denne sejr siden starten af året, og han er virkelig motiveret”, sagde Jakobsen til løbsarrangørerne umiddelbart efter etapen.

Interview med Fabio Jakobsen

SE ALLE TOUR-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Hollænderen bidrog selv med føringsarbejde indtil seks kilometer fra mål, hvor han kunne slå ud og trille hjem, mens den 30-dobbelte Tour de France-etapevinder Cavendish formåede at gøre arbejdet færdigt i den anden ende af feltet.

 

”Jeg kunne ikke hjælpe meget. Men jeg hjalp lidt eller så meget, som jeg kunne. Det er utroligt, at han vinder. Han fortjener det. Han er en stor mester”, fortalte Jakobsen om sin triumferende holdkammerat.

 

Tour of Turkey markerer Jakobsens comeback til cykelsporten efter det forfærdelige uheld på åbningsetapen af Tour de Pologne den 5. august, og hollænderen er blevet budt hjerteligt velkommen tilbage af de andre ryttere i feltet.

Annonce

 

”Alle er venlige. Jeg har kørt med de fleste i nogle år. De siger, at det er bevægende for dem at se mig tilbage. De er bare glade for at se mig her, og jeg er også glad for at se dem. Det er gensidigt. Jeg føler virkelig forbindelsen til dem, fordi i sidste ende er vi alle kollegaer. Vi udøver sporten sammen. Det er bare rart”.

 

I videoen over artiklen kan du høre hele interviewet med Fabio Jakobsen, som også blandt andet sætter ord på sine tanker om fremtiden.

 

Annonce

INFO
Tour of Turkey
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Danskerhold skifter navn efter ny sponsor

Landevej

Video i artiklenTour de France: Pointtrøjen

Landevej

Eksklusivt interviewRoglic-chef: Den komplette rytter vinder Touren

Landevej

Tour de France: Holdoversigt

Landevej

Udover enkelstarten: Asgreen åbner for finalejagt i Frankrig

Landevej

Video i artiklenOptakt: Giro dell'Appennino

Landevej

Tour de France: Outsiderne (*)

Landevej

Annonce

ANNONCE